тісто:3яйця,1стак цукру,150мл олії,150мл кефіру,2стак муки,1пакет розпушувача,екстрат ванілі,1ст л какао,1 пакетик шоколаду(гарячий шоколад)1 ст л ванільного рому,3великих груші
Білки збити з цукром на міцну піну,поступово додавати по одному жовтку і продовжувати збивати.Далі влити олію,кефір і вимішувати.Обережно вводимо муку з розпушувачем і вимішуємо лопаткою або на самих менших оборотах міксера,але не довго(!)Ділимо масу на двоє.До однієї додаємо какао,шоколад і добре розмішуємо.До іншої екстат ванілі,1ст л рому. На дно застеленної форми спочатку виливаємо біле тісто,ложимо на верх кусками половину з кількості груш,далі темне тісто і на верх решта груш.Ставимо у розігріту духовку на 30-40хв.Готовність провіряла сухою зубочисткою.
Готовий бисквіт посипати пудрою
|