На корж:2ст муки,1ст л розпушувача,1 яйце,1пачка майонезу(1стакан),0.5ст цукру
Сирна маса:700гр сиру,1ст цукру,2ст л жирної сметани.4 жовтка,1 пачка кісілю(любого)
0.5л ягід(у мене ожина)
Білкова маса:4 білки+0.5 ст цукру
Сирна маса:700гр сиру,1ст цукру,2ст л жирної сметани.4 жовтка,1 пачка кісілю(любого)
0.5л ягід(у мене ожина)
Білкова маса:4 білки+0.5 ст цукру
Замісити тісто на корж і мокрими руками розкласти тісто на дно форми.
Сир вимішати з яйцями,сметаною,цукром і в кінці всипати кісіль.
Поверх тіста викладаємо частину сирної маси,добре посипаємо ягодами і викладаємо решта сирної маси.Зверху знову ягоди.Поставити у розігріту духовку і пекти майже до готовності.За 15 хв до готовності на сир дати збити білки,розрівняти і пекти ще 15-20хв,до золотистого.
Не витягати відразу а дати добре охолонути.
Надзвичайно ніжний сирник!
Сьогодні на другий день,сирник ще смачніший,а от тісто затвердло(мені це не сподобалось!)Тому моя порада на нижній корж використайте якийсь інший рецепт для коржа,цей не годиться бо корж твердне!!!
Сир вимішати з яйцями,сметаною,цукром і в кінці всипати кісіль.
Поверх тіста викладаємо частину сирної маси,добре посипаємо ягодами і викладаємо решта сирної маси.Зверху знову ягоди.Поставити у розігріту духовку і пекти майже до готовності.За 15 хв до готовності на сир дати збити білки,розрівняти і пекти ще 15-20хв,до золотистого.
Не витягати відразу а дати добре охолонути.
Надзвичайно ніжний сирник!
Сьогодні на другий день,сирник ще смачніший,а от тісто затвердло(мені це не сподобалось!)Тому моя порада на нижній корж використайте якийсь інший рецепт для коржа,цей не годиться бо корж твердне!!!