Тісто: 3 яйця 2 ст. цукру 1 ст. какао 5 ст. л. разтопл. слив. масла (100гр) 1/2 літра кефіру 3 ст. муки 1 ч.л. погаш. сода
Крем: 400 гр. слив. масла 1 б. згущеного молока На прикраси: маршмелооу,пудра, харчові фарбники
Яйця збити з цукром, всипати какао, перемішати без грудок, влити разтоп.масло, кефір. Все ретельно перемішати. Додати муку і пог. соду. Тісто має бути у вигляді густої сметани. Коржі випікати на розігрітій змащеній олією сковороді на маленькому вогні, закривши кришку 4-5 хв. Готовий корж (верхня частина) не повинен липнути до пальця. На 28 см. сковородку ~ 4 ст. лож. тіста. Тісто розповсюдити по сковороді як на млинці, можна трохи розрівняти ложкою. Виходить ~ 6-7 коржів.
Крем: Масло кімн. темпер. збити, додати згущене молоко і перемішати до однорідної маси. Перекласти коржі з кремом і в холодильник на 1 годину. Після охолоджування прикрасити.
|