В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Сирник "АСОЛЬ"
17:58
Сирник "АСОЛЬ"
 
На корж:2ст муки,1ст л розпушувача,1 яйце,1пачка майонезу(1стакан),0.5ст цукру
Сирна маса:700гр сиру,1ст цукру,2ст л жирної сметани.4 жовтка,1 пачка кісілю(любого)
0.5л ягід(у мене ожина)
Білкова маса:4 білки+0.5 ст цукру
 
Замісити тісто на корж і мокрими руками розкласти тісто на дно форми.
Сир вимішати з яйцями,сметаною,цукром і в кінці всипати кісіль.
Поверх тіста викладаємо частину сирної маси,добре посипаємо ягодами і викладаємо решта сирної маси.Зверху знову ягоди.Поставити у розігріту духовку і пекти майже до готовності.За 15 хв до готовності на сир дати збити білки,розрівняти і пекти ще 15-20хв,до золотистого.
Не витягати відразу а дати добре охолонути.
Надзвичайно ніжний сирник!
Сьогодні на другий день,сирник ще смачніший,а от тісто затвердло(мені це не сподобалось!)Тому моя порада на нижній корж використайте якийсь інший рецепт для коржа,цей не годиться бо корж твердне!!!
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1419 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25/04/2024, 23:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024