Салат Бухарський 1 стакан вареної фасольки(у мене дрібна) 1 великий помідор 1 цибулина 1 куряча копчена грудка 100гр сиру твердого кілька маслин без кісточок майонез 1ст л лимонного соку сіль,перець Цибулю нарізати соломкою і додати 2 ст л окропу та 1 ст л лимонного соку.Дати постояти 5 хв і віджати сік цибулі разом з гіркотою.Цибулю додати до фальки.Також нарізати помідор пластинками та сир кубіками.Маслини колечками,куряче мясо -кубіками.Все заправити майонезом. Салат Східний 300гр варених печериць 300гр цвітної капусти,попередньо відвареної і охолодженої 1 велика цибулина 1 баночка консервованого горошку 2 кислих огірка майонез Дуже смачний салат,головне легкий,овочевий. Печериці добре брати маленькі ,а якщо у вас більші то розрізати на двоє.До печериць додати цвітну капусту розділену на малі суцвіття.Додати горошок та кубіками нарізану цибулю і кубіками огірок.Все заправити майонезом.
|