Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/03/2011, 16:56 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Каталог
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 23/07/2016, 00:20 | Сообщение # 721 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Доброго дня, дівчатонька! Якщо би за все літо я змогла б викласти лише один рецепт, вгадайте, з чим би він був? Звичайно з румбарбаром!
Пиріг з ревенем та пудингом
Тісто: 200 г м'якого вершкового масла 110 г цукру 2 яйця 185 г борошна 1 / 2 чайної ложки соди 3 / 4 чайної ложки порошку до печива
Змішати всі інгредієнти та приготувати тісто. Розділити його на 2 частини.
Крем: 1 пачка (40 г) ванільного пудингу 2 - 3 столові ложки цукру 250 мл молока 1 столова ложка вершкового маслa
За інструкцією на упаковці зварити пудинг, додати масло, перемішати і охолодити.
350 г очищеного і порізаного на шматочки ревеню кілька столових ложок цукру
Форму діаметром 21 см викласти папером, змазати жиром і підсипати трішки борошном. Викласти частину тіста, далі охолоджений крем (пудинг), зверху розподілити ревінь і вкрити рештою тіста. Пекти 1 годину при температурі 170 градусів. Виключити духовку і залишити до вистигання. Верх присипати пудрою.
Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 23/07/2016, 20:01 | Сообщение # 722 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, не перестаєш дивувати,знову новий смаколик.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 23/07/2016, 23:37 | Сообщение # 723 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, дякую! Рецепт насправді досить простий. А взагалі я уже не раз писала, що ревінь - один з моїх улюблених інгредієнтів літньої випічки. І мені відповідно хочеться випробовувати все нові і нові рецепти з ним.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
blackcat83house | Дата: Вівторок, 13/03/2018, 21:00 | Сообщение # 724 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Які чудові фото!
|
|
| |
ulialuhmeneva | Дата: Понеділок, 14/09/2020, 09:55 | Сообщение # 725 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| иииииииииииии
|
|
| |
figovyjrabotnik | Дата: Понеділок, 28/06/2021, 13:11 | Сообщение # 726 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| ок
|
|
| |
olgu2105 | Дата: П`ятниця, 09/07/2021, 09:59 | Сообщение # 727 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| Супер, посмотрела один восторг
|
|
| |
xerberbella | Дата: Неділя, 27/02/2022, 13:48 | Сообщение # 728 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Ти молодчина, нехай у тебе завжди буде затишно та так смачно!
|
|
| |