Яринка запрошує до столу
|
|
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:29 | Сообщение # 16 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Ну все я розтанула Нетреба,бо холодне розтане
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:37 | Сообщение # 17 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Млинці з грибами Молоко-0.5 л Яйце-4 шт Олія-5 ст.л мука-1 ст сіль Спекти млинці. Начинка: Гриби Цибуля філе куриці Сир твердий Масло Вершк. Сметана Цибулю кубиками смажити на олії ,добавити мілко порізане філе,смажити,потім добавити гриби,посолити поперчити. Млинчик начинити грибами з куркою,додати тертій сир,та звернути млинці.Покласти в форму,насипати вершкове масло та трохи сметанки.Поставити в духовку на 200-15 хв. смачного.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:43 | Сообщение # 18 |
Группа: Видалені
| Якої тут смакоти Яринка наготувала. Супер!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:45 | Сообщение # 19 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Таню,дякую,але в тебе теж багато смачного
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 23:07 | Сообщение # 20 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Яринка-1 Вас також я вітаю .
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 23:25 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) Яринка-1 Вас також я вітаю Дякую,Таню
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 10:40 | Сообщение # 22 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Яринко,я вас вітаю з кулінарною сторінкою.Знаю що тут буде смачно бо ваші рецепти на головній це ЩОСЬ!!!! Бажаю вам великого бажання і натхнення до кухні.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 10:48 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (oresta) Бажаю вам великого бажання і натхнення до кухні. Ореста,від щирого серця дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 12:36 | Сообщение # 24 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Чіабатта Для ферментації 300 гр муки 200 мг води 1\3 ч.л сухих дріждів Все змішати,закрити плівкою та поставити в тепле місце на 24 години Для Чіабатти: 350г муки 1 ч.л сухі дріжді Суміш ферментації 300мг води 50г оливкової олії 1 ч.л солі Всипати муку в миску ,перемішати з дріждями,добавити фермент,воду,олію та сіль.Добре вимісити. Тісто має біти не густе.Накрити та хай підходить 1,5 години.Потім тісто обережно обмяти( не місити).Зробити 3 батони та хай постоє 50 хв.Пекти в духовці 200- 25 хв Смачного
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 09/03/2010, 13:08 |
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 12:59 | Сообщение # 25 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко,це такий хліб?Ніколи ще не пробувала та й навіть не чула!Напевно я трохи відстала
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 13:05 | Сообщение # 26 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Яринко,це такий хліб Іринко,це італійський хліб.Дуже смачна в нього хрустка скоринка,та великі дірки має.Саме головне приготуати ферментацію.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 13:06 | Сообщение # 27 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дякую за рецепт!!!Щось цікавеньке!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 18:23 | Сообщение # 28 |
Группа: Видалені
| Яринко це хось новеньке і для мене.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 18:33 | Сообщение # 29 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Яринко це хось новеньке і для мене. Дівчатка,приготуйте.Дуже смачний хліб.Опара заміс 10 хв.Правда чекати сутки.Але Ви замісили тай забули.А на слідуючий день основний заміс.Але ж потім смакота,одна скоринка.хрумка чого варта.Я сьогодні знову поставила.Одне погане,швидко з" їдаємо
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 20:14 | Сообщение # 30 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Манка в яйці Молоко-1 л Крупа мана-150 гр Цукор-по вкусу Масло вершк-50 гр ваниіь Яйце мука Зварити круту манну кашу.Розлити в миску,остудити.Застившу кашу ріжемо на куски.Яйце розколотити з сілью(щіпка).Кусок манки паніровати в мукі,потім в яйце та обсмажити на маслі. Подавати з вареням або соусами солодкими .Смачного
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 09/03/2010, 20:21 |
|
| |