В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:29 | Сообщение # 16
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Ну все я розтанула

Нетреба,бо холодне розтане biggrin
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:37 | Сообщение # 17
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Млинці з грибами

Молоко-0.5 л
Яйце-4 шт
Олія-5 ст.л
мука-1 ст
сіль

Спекти млинці.

Начинка:

Гриби
Цибуля
філе куриці
Сир твердий
Масло Вершк.
Сметана

Цибулю кубиками смажити на олії ,добавити мілко порізане філе,смажити,потім добавити гриби,посолити поперчити.
Млинчик начинити грибами з куркою,додати тертій сир,та звернути млинці.Покласти в форму,насипати вершкове масло та трохи сметанки.Поставити в духовку на 200-15 хв. смачного.

 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 08/03/2010, 22:43 | Сообщение # 18
Группа: Видалені





Якої тут смакоти Яринка наготувала. Супер!!!!
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:45 | Сообщение # 19
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Супер

Таню,дякую,але в тебе теж багато смачного
 
цукеро4каДата: Понеділок, 08/03/2010, 23:07 | Сообщение # 20
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline

Яринка-1 Вас також я вітаю .

Прикрепления: 4567997.jpg (52.2 Kb)


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 23:25 | Сообщение # 21
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
Яринка-1 Вас також я вітаю

Дякую,Таню
 
orestaДата: Вівторок, 09/03/2010, 10:40 | Сообщение # 22
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline

Яринко,я вас вітаю з кулінарною сторінкою.Знаю що тут буде смачно бо ваші рецепти на головній це ЩОСЬ!!!!
Бажаю вам великого бажання і натхнення до кухні
.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 10:48 | Сообщение # 23
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (oresta)
Бажаю вам великого бажання і натхнення до кухні.

Ореста,від щирого серця дякую
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 12:36 | Сообщение # 24
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Чіабатта

Для ферментації

300 гр муки

200 мг води

1\3 ч.л сухих дріждів

Все змішати,закрити плівкою та поставити в тепле місце на 24 години

Для Чіабатти:

350г муки
1 ч.л сухі дріжді
Суміш ферментації
300мг води
50г оливкової олії
1 ч.л солі
Всипати муку в миску ,перемішати з дріждями,добавити фермент,воду,олію та сіль.Добре вимісити. Тісто має біти не густе.Накрити та хай підходить 1,5 години.Потім тісто обережно обмяти( не місити).Зробити 3 батони та хай постоє 50 хв.Пекти в духовці 200- 25 хв
Смачного


Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 09/03/2010, 13:08
 
ir71Дата: Вівторок, 09/03/2010, 12:59 | Сообщение # 25
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,це такий хліб?Ніколи ще не пробувала та й навіть не чула!Напевно я трохи відстала dry

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 13:05 | Сообщение # 26
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Яринко,це такий хліб

Іринко,це італійський хліб.Дуже смачна в нього хрустка скоринка,та великі дірки має.Саме головне приготуати ферментацію.
 
ir71Дата: Вівторок, 09/03/2010, 13:06 | Сообщение # 27
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дякую за рецепт!!!Щось цікавеньке! wink

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 09/03/2010, 18:23 | Сообщение # 28
Группа: Видалені





Яринко це хось новеньке і для мене.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 18:33 | Сообщение # 29
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Яринко це хось новеньке і для мене.

Дівчатка,приготуйте.Дуже смачний хліб.Опара заміс 10 хв.Правда чекати сутки.Але Ви замісили тай забули.А на слідуючий день основний заміс.Але ж потім смакота,одна скоринка.хрумка чого варта.Я сьогодні знову поставила.Одне погане,швидко з" їдаємо biggrin
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 20:14 | Сообщение # 30
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Манка в яйці

Молоко-1 л
Крупа мана-150 гр
Цукор-по вкусу
Масло вершк-50 гр
ваниіь
Яйце
мука

Зварити круту манну кашу.Розлити в миску,остудити.Застившу кашу ріжемо на куски.Яйце розколотити з сілью(щіпка).Кусок манки паніровати в мукі,потім в яйце та обсмажити на маслі. Подавати з вареням або соусами солодкими .Смачного

Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 09/03/2010, 20:21
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024