Яринка запрошує до столу
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 20:54 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Манка в яйці Думаю такий рецепт сподобається моїй малечі.Дякую за рецепт!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 20:56 | Сообщение # 32 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дякую за рецепт! Іринку ,на здоровья. Чомусь цей рецепт не можу в каталог вставити
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 21:30 | Сообщение # 33 |
Группа: Видалені
| Quote (Яринка-1) Манка в яйці Це напевно смачно, і моїй малій повинно сподобатися, дуже ж вона полюбляє манку.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 23:18 | Сообщение # 34 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) моїй малій повинно сподобатися Мої,коли маленькі були,дуже цю страву полюбляли.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 23:27 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Булочки ванільні Тісто: Молоко-180 мг Молоко сгущене-70 мг Яйце-1 шт Олія-3 ст.л Вершк.масло-3 ст.л Сметана-2 ст.л Ваніль Мука-500 гр Сухі дріжді-11 гр Для начинки: Сир тв-150 гр потерти на терці мілкій Тісто я місила в ХП (хлібопічка). А якщо не має,то як звичайне дріждьове тісто готовите. Потім тісто ділимо на 24 кульки,розкачуємо в плесканчик,насипаємо сиром ,та сладаємо навпіл,потім ,ще раз навпіл. Даємо отстойку.Потім змащуємо яйцем та в духовку пекти ставимо.Смачного
|
|
| |
Оля | Дата: Середа, 10/03/2010, 04:42 | Сообщение # 36 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Яринко, з авторською темкою Вас! Знаю, що все у Вас тут буде найсмачніше! Успіхів Вам!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 10:44 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Олічко,дуже дякую .Буду старатися радувати гарними рецептами
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 10/03/2010, 11:58 | Сообщение # 38 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Булочки ванільні О!!!!Це точно "прощай талія"!!!Вони такі симпатичні,так гарно випечені.Супер булочки
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 17:42 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Це точно "прощай талія Ой Ірусю і не кажи,от завжди даю слово нічого не пекти,а воно не виходить його держати.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 10/03/2010, 21:29 | Сообщение # 40 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) от завжди даю слово нічого не пекти,а воно не виходить його держати. В мене з точністю так само.Але зараз трохи "притормозила" бо вже у чоловіка почалися проблеми зі здоровям.Зараз потрібна дієта.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 21:33 | Сообщение # 41 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Зараз потрібна дієта. Коли проблеме,то не є добре,але дуже сильно на дієту не сади,то теж не сильно для організма
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 13/03/2010, 19:42 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Плов "Ферганський" Мясо( жирненьке)-1 кг( краще баранина,але я свинину ще кладу) Морква-1 кг Цибуля-1 кг Рис -2 ст( беремо парболайт,але можна й самим прожарити в олії) Олія-1 ст Приправа дло плова-1 шт( кращий де є в составі барбарис) Ізюм-1 ст 1) Налити в казанок олія та вкинути кубиками цибулю 2)Потерти моркву на крупно та добавити до цибулі,хай трохи протушити 3)Насипати приправу та ізюм,перемішати 4) Добавити мясо ,порізане невеликими шматками, налити на палець більше води та хай кипить по троху до готовності 5) Насипати рис ,налити води на три пальця,посолити та хай потроху пріє,коли рис не готовий ,а води ще нема,то зробіть дирки до дна та налийте туди води.А всередину всуньте головку часнику. Коли плов готовий,його перемішати та висипати на широке блюдо.Смачного
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 13/03/2010, 19:58 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Чебуреки з бринзою Замісити тісто як на вареники,тільки ще додати 1 ст.л водки та 3 ст.л олії Розкачати плесканчики,покласти начинку ,защипати та смажити в великій кількості олії Начинка: Бринзу натерти.добавити яйце сире та укріп посічений. Смачного
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 13/03/2010, 20:06 | Сообщение # 44 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Вареники Тісто: Мука-3-3.5 ст Вода підсолена- 1 ст Яйце-1 шт Олія-3 ст.л Замісити круте тісто,та ліпити вареники З сиром Сир-300 гр Яйце варене-1 шт Яйце сире-1 шт Цукор по бажанню З картоплею та сиром Картопля товчена Сир твердий Масло вершк Вареники з вишнями Вишню розморозити ,на плесканчик кладемо трохи цукру,потім вишню. Варити вареники краще в підсоленій воді с 3-4 ст.л олії Смачного
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 13/03/2010, 22:19 | Сообщение # 45 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Але то вже наварили і напекли смакоти різної.Дякуємо що з нами ділитися.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |