В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 35
  • 36
  • »
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 00:31 | Сообщение # 1
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline

Каталог моїх страв

Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 09/03/2010, 20:24
 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 08/03/2010, 15:21 | Сообщение # 2
Группа: Видалені





І я хочу привітати з відкриттям темки. Чекаємо на ваші нові і інтересні рецепти.
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 20:59 | Сообщение # 3
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Таня дякую!
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:26 | Сообщение # 4
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
[color=red]Торт Івано-Франківський

Сьогодні свято 8 березня і я спекла торт по рецепту Дарії Цвек
Тісто я взяла один в один з рецептом,а решта ,то вже сама трохи переробила

[more]

Тісто:

Масло вершкове-300 гр
Жовтки-4 шт
Цукор-200 гр
Розпушувач-2 ч.л
Мука- 500 гр

Начинка:

Вишня морожена-300 гр
Коньяк- 2 ст.л
Білки -4 шт
Цукор- 5 ст.л
Горіхи-200 гр

Масло з жовтками та цукром розтерти до білого. Добавити муку з розпушувачем.Замішувати виделкою,бо тісто пісочне,вимішувати легенько.Розділити на 3 частини.В формі розтягувати руками.Випікала при 200- 15 хв.Тісто дуже крихке,треба виймати з форми обережно.

Вишню розморозити. Горіхи потовкти.
Сок з вишні прокип"ятити з цукром та добавити коньяк.
Білки взбити з цукром в кріпку піну.
Корж змастити сиропом

Потім білком

Посипати вишнею

Та горіхом



Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 08/03/2010, 21:33
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:32 | Сообщение # 5
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Накриваємо знову коржем ,намащуємо сиропом

Та знову білки ,вишня та горіхи

Накриваємо третім коржем

Змащуємо його білком та горіхами.

Та ставимо в духовку 200-10 хв


Смачного

 
ir71Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:40 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я спішу привітати з темкою...І хоч ще нічого не має тут,та знаю що на нас чекають приголомшені рецепти від Яринки.Бо готує вона смачно та апетитно.
Яринко,бажаю вам великого натхнення,задоволення від приготування страв і міцного здоровя та великого терпіння!!
!!

Всього Вам якнайкращого!!!Я горжуся що у мене на сайті є така надзвичайна господиня,як Ви!!!

***
Такий цікавий рецепт що перечитувала кілька раз.То весь торт печеться разом з начинкою?А як тоді спечені коржі,за 10 хв вони точно не згорять ,але за 10хв білки спечуться?Чи вони мають бути як крем(з тоненькою шкоринкою)???


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:44 | Сообщение # 7
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Грибочки по- венесуельські

Печериці-500 гр
Олія-120 гр
Оцет-50 мг
Часник-1 гол
Цукор,сіль-по смаку
Перець,лавр.лист

Все змішати ,вилити на сковорідку ,добавити гриби ,хай закипить та протушкуйте 10 хв
смачного

 
ir71Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:46 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Грибочки по- венесуельські

Це щось надзвичайне...аж слиною чуть не подавилася..Фотка вийшла така апетитна,що захотілося потягнути самого найбільшого грибочка wink biggrin


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:48 | Сообщение # 9
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Чи вони мають бути як крем(з тоненькою шкоринкою)???

Так ,Іринко ,як крем.Торт неймовірно смачний.Тане в роті ,як сніжинка.Мій чоловік в захваті від цього торта.
Дуже скоро печеться.Не жирний .

Додано (08.03.2010, 21:48)
---------------------------------------------

Quote (ir71)
Це щось надзвичайне...аж слиною чуть не подавилася

Іринко,дуже швидка закуска,зі столу йде перша
 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 08/03/2010, 21:50 | Сообщение # 10
Группа: Видалені





Ой який смачненький і апетитний тортик. Ну і грибочки гарненькі. Молодець.
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:55 | Сообщение # 11
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оселедець маринований

Оселедець свіжо-морожений-3 шт( десь 800 гр )
Цибуля- 2 головки
Сіль
Олія
Оцет
Перець
Лавр.лист мелений

Оселедець розморозити,залити почистити ,залити водою ,хай зійде сукровиця.Цибулю на півкільця.
Берете 1 л банку,на дно кладемо цибулі трохи,оселедець,насипаємо солі,оцет,олію,спеції і т.д.Накриваємо кришкою та ставимо на сутки маринуватися.Смачного

Додано (08.03.2010, 21:55)
---------------------------------------------

Quote (котяра)
Молодець.

Дякую,Танічка
 
ir71Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:55 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
зі столу йде перша

Я б цьому і не здивувалася,бо якби була за цим столом то точно перш за все потягнулась би до грибочків biggrin

А рецепт тортика,візьму собі на замітку.Приглянувся.Дякую за рецепт! smile


 
ir71Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:57 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Оселедець маринований

Яринко,я взагалі то на вечір не їм,і навіщо я сюди заходила wacko вже на кухню мене тягне,після вашої смакоти dry


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:08 | Сообщение # 14
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Холодець

Гомілка яловичини- 1 шт
Ніжки свині-2 шт
Куряче мясо-1 кг
Цибуля-2 шт
Морква-2 шт
Часник-1 гол
Перець,лавр.лист.

гомілку залити холодною водою,та ставити га плиту.Закипить ,зняти барму,добавити цибулю та моркву.Хай кипить на меленькому вогні 2 години.Додаємо свині ніжки,знову на 2 години.Потім куряче мясо.Хай кипить ( париться)3 години .Посолити,дати спеції.Відцідити на друшляк бульйон.Хай відстоїтся,зібрати зверху жир та всипати часник.
Процідити.Мясо розібрати та залити бульйоном.Поставити на холод.Смачного

Додано (08.03.2010, 22:08)
---------------------------------------------

Quote (ir71)
,і навіщо я сюди заходила вже на кухню мене тягне,після вашої смакоти

Зі мною таке часто трапляється
 
ir71Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:16 | Сообщение # 15
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну все я розтанула cry від вашої смакоти.... wacko wacko wacko

 
  • Сторінка 1 з 36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 35
  • 36
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024