Яринка запрошує до столу
|
|
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 00:31 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Каталог моїх страв
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 09/03/2010, 20:24 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 15:21 | Сообщение # 2 |
Группа: Видалені
| І я хочу привітати з відкриттям темки. Чекаємо на ваші нові і інтересні рецепти.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 20:59 | Сообщение # 3 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Таня дякую!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:26 | Сообщение # 4 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| [color=red]Торт Івано-Франківський Сьогодні свято 8 березня і я спекла торт по рецепту Дарії Цвек Тісто я взяла один в один з рецептом,а решта ,то вже сама трохи переробила [more] Тісто: Масло вершкове-300 гр Жовтки-4 шт Цукор-200 гр Розпушувач-2 ч.л Мука- 500 гр Начинка: Вишня морожена-300 гр Коньяк- 2 ст.л Білки -4 шт Цукор- 5 ст.л Горіхи-200 гр Масло з жовтками та цукром розтерти до білого. Добавити муку з розпушувачем.Замішувати виделкою,бо тісто пісочне,вимішувати легенько.Розділити на 3 частини.В формі розтягувати руками.Випікала при 200- 15 хв.Тісто дуже крихке,треба виймати з форми обережно. Вишню розморозити. Горіхи потовкти. Сок з вишні прокип"ятити з цукром та добавити коньяк. Білки взбити з цукром в кріпку піну. Корж змастити сиропом Потім білком Посипати вишнею Та горіхом
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 08/03/2010, 21:33 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:32 | Сообщение # 5 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Накриваємо знову коржем ,намащуємо сиропом Та знову білки ,вишня та горіхи Накриваємо третім коржем Змащуємо його білком та горіхами. Та ставимо в духовку 200-10 хв Смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:40 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я спішу привітати з темкою...І хоч ще нічого не має тут,та знаю що на нас чекають приголомшені рецепти від Яринки.Бо готує вона смачно та апетитно. Яринко,бажаю вам великого натхнення,задоволення від приготування страв і міцного здоровя та великого терпіння!! !! Всього Вам якнайкращого!!!Я горжуся що у мене на сайті є така надзвичайна господиня,як Ви!!! *** Такий цікавий рецепт що перечитувала кілька раз.То весь торт печеться разом з начинкою?А як тоді спечені коржі,за 10 хв вони точно не згорять ,але за 10хв білки спечуться?Чи вони мають бути як крем(з тоненькою шкоринкою)???
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:44 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Грибочки по- венесуельські Печериці-500 гр Олія-120 гр Оцет-50 мг Часник-1 гол Цукор,сіль-по смаку Перець,лавр.лист Все змішати ,вилити на сковорідку ,добавити гриби ,хай закипить та протушкуйте 10 хв смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:46 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Грибочки по- венесуельські Це щось надзвичайне...аж слиною чуть не подавилася..Фотка вийшла така апетитна,що захотілося потягнути самого найбільшого грибочка
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:48 | Сообщение # 9 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Чи вони мають бути як крем(з тоненькою шкоринкою)??? Так ,Іринко ,як крем.Торт неймовірно смачний.Тане в роті ,як сніжинка.Мій чоловік в захваті від цього торта. Дуже скоро печеться.Не жирний . Додано (08.03.2010, 21:48) ---------------------------------------------
Quote (ir71) Це щось надзвичайне...аж слиною чуть не подавилася Іринко,дуже швидка закуска,зі столу йде перша
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:50 | Сообщение # 10 |
Группа: Видалені
| Ой який смачненький і апетитний тортик. Ну і грибочки гарненькі. Молодець.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:55 | Сообщение # 11 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Оселедець маринований Оселедець свіжо-морожений-3 шт( десь 800 гр ) Цибуля- 2 головки Сіль Олія Оцет Перець Лавр.лист мелений Оселедець розморозити,залити почистити ,залити водою ,хай зійде сукровиця.Цибулю на півкільця. Берете 1 л банку,на дно кладемо цибулі трохи,оселедець,насипаємо солі,оцет,олію,спеції і т.д.Накриваємо кришкою та ставимо на сутки маринуватися.Смачного Додано (08.03.2010, 21:55) --------------------------------------------- Дякую,Танічка
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:55 | Сообщение # 12 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) зі столу йде перша Я б цьому і не здивувалася,бо якби була за цим столом то точно перш за все потягнулась би до грибочків А рецепт тортика,візьму собі на замітку.Приглянувся.Дякую за рецепт!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 21:57 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Оселедець маринований Яринко,я взагалі то на вечір не їм,і навіщо я сюди заходила вже на кухню мене тягне,після вашої смакоти
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:08 | Сообщение # 14 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Холодець Гомілка яловичини- 1 шт Ніжки свині-2 шт Куряче мясо-1 кг Цибуля-2 шт Морква-2 шт Часник-1 гол Перець,лавр.лист. гомілку залити холодною водою,та ставити га плиту.Закипить ,зняти барму,добавити цибулю та моркву.Хай кипить на меленькому вогні 2 години.Додаємо свині ніжки,знову на 2 години.Потім куряче мясо.Хай кипить ( париться)3 години .Посолити,дати спеції.Відцідити на друшляк бульйон.Хай відстоїтся,зібрати зверху жир та всипати часник. Процідити.Мясо розібрати та залити бульйоном.Поставити на холод.Смачного Додано (08.03.2010, 22:08) --------------------------------------------- Quote (ir71) ,і навіщо я сюди заходила вже на кухню мене тягне,після вашої смакоти Зі мною таке часто трапляється
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 22:16 | Сообщение # 15 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ну все я розтанула від вашої смакоти....
|
|
| |