В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 35 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
ТанюшаДата: П`ятниця, 02/09/2011, 21:49 | Сообщение # 511
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Яринкo торт суперовий давно збираюсь приготувати справжій тортик Пташине молоко та все часу не вистачало. Дякую за гарний рецепт.
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:33 | Сообщение # 512
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Танюша)
Яринкo торт суперовий давно збираюсь приготувати справжій тортик Пташине молоко

Танюшо,приготуй обов"язково,він дуже смачний
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 28/11/2011, 23:09 | Сообщение # 513
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Привіт ,мої любі.Вибачайте ,що рідко заходжу

Хоткейк




Молоко свіже-1 ст
Яйце-2 шт
Цукор-50 гр
Щіпка солі
Трохи ванілі
Розпушувач-1 ч.л
Мука -1 ст

Все добре змішати,та пекти на сухій сковороді

Смачного
 
ЛесяДата: Понеділок, 28/11/2011, 23:56 | Сообщение # 514
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
оооооооооооо,яринка зявилася, і відразу з новеньким.Дякую!!!

 
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 10:24 | Сообщение # 515
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Хоткейк

От так,зночу пригостила нас смакойликом і втікла.Дякую,Яринко за рецепт!!!!


 
оксанкаДата: Вівторок, 29/11/2011, 13:54 | Сообщение # 516
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
смакойликом і втікла

Яринка пішла певно тщось нове творити!!!!!!!!!!!!!!!! wink happy


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 29/11/2011, 18:55 | Сообщение # 517
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Леся)
відразу з новеньким.

Quote (ir71)
зночу пригостила нас смакойликом і втікла

Quote (оксанка)
Яринка пішла певно тщось нове творити


Дівчатка,любі ,я заглядую часто , але чомусь не могла ставити коменти.Мене все викидало.А ось вчора попробувала і в мене вийшло.

Тай й перед святами багато мороки,і від хвороби ніяк не відійду.До того ж приходиться розриватися між Києвои та домом.
 
PocяДата: Середа, 30/11/2011, 01:03 | Сообщение # 518
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Яринка-1, дякую за рецептик такої цікавої страви і не хворій, видужуй! Тримайся! biggrin

 
оксанкаДата: Середа, 30/11/2011, 01:48 | Сообщение # 519
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
До того ж приходиться розриватися між Києвои та домом

І про нас не забувайте... wink happy happy happy вже скучила за Вашими смаколиками... wink


 
Яринка-1Дата: Середа, 30/11/2011, 11:53 | Сообщение # 520
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Pocя)
не хворій, видужуй! Тримайся!

Quote (оксанка)
вже скучила за Вашими смаколиками.


Дівчата,дуже велике від мене ДЯКУЮ
 
Яринка-1Дата: Четвер, 15/12/2011, 17:11 | Сообщение # 521
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пісний апельсиновий бісквіт



Ніжний, дуже м'який, з дивним ароматом апельсина - цей бісквіт за рецептом грецького кулінара Вефи Алексіада так схожий на справжній, що просто неможливо повірити, що він абсолютно пісний!

Склад:
150 мл свіжого апельсинового соку
380 г борошна
30 мл оцту (я використовувала яблучний)
1 / 3 ч.л. солі
2 ч.л. тертої цедри апельсина (можна менше за смаком,
а я замість неї взяла апельсинову есенцію 1 ч.л. і додала в тісто трохи апельсинових цукатів)
130-150 г цукру
150 мл раст.маслом
1 ч.л. без гірки соди
2 ст.л. води

Приготування:
Змішати в мисці апельсиновий сік, масло, цедру і цукор і збити міксером на середній швидкості до розчинення цукру (близько 5 хвилин).

Продовжуючи збивати додати оцет. Потім зменшити швидкість міксера і поступово додати просіяне борошно з сіллю.

Соду змішати з 2 ст.л. холодної води і ретельно перемішати. Відразу ж вилити в тісто і перемішати. Тісто почне збільшуватися в об'ємі, ставати більш пишним і пузиритися.

Швидко вилити тісто у форму, застелену пергаментним папером, злегка змащеній олією.

І випікати при 180 градусах близько 30 хвилин (залежно від вашої духовки). Готовність перевіряємо паличкою: встромивши її в тісто, вона повинна вийти сухой.Готовий бісквіт трохи остудити, акуратно вийняти з форми (обережно - він дуже ніжний і може поламатися!) І остудити повністю.

Я не стала робити з бісквіту торт,а зробила шарлотку в виді кекса.
[b]


Сообщение отредактировал Яринка-1 - Четвер, 15/12/2011, 17:11
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 15/12/2011, 17:13 | Сообщение # 522
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Пісний апельсиновий бісквіт

дуже цікавий рецепт, а запах чую просто через монітор


 
Яринка-1Дата: Четвер, 15/12/2011, 17:18 | Сообщение # 523
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
дуже цікавий рецепт,


Це гарний рецепт,дуже добре дає апельсином,тісто не сухе тай не дороге
 
IraДата: Четвер, 15/12/2011, 21:44 | Сообщение # 524
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Яринка-1, такий класний мені аж сюди апельсинкою запахло smile smile smile

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 16/12/2011, 01:37 | Сообщение # 525
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Ira)
такий класний мені аж сюди апельсинкою запахло

Іро ,дякую
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024