Яринка запрошує до столу
|
|
Танюша | Дата: П`ятниця, 02/09/2011, 21:49 | Сообщение # 511 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Яринкo торт суперовий давно збираюсь приготувати справжій тортик Пташине молоко та все часу не вистачало. Дякую за гарний рецепт.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:33 | Сообщение # 512 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Танюша) Яринкo торт суперовий давно збираюсь приготувати справжій тортик Пташине молоко Танюшо,приготуй обов"язково,він дуже смачний
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 28/11/2011, 23:09 | Сообщение # 513 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Привіт ,мої любі.Вибачайте ,що рідко заходжу
Хоткейк
Молоко свіже-1 ст Яйце-2 шт Цукор-50 гр Щіпка солі Трохи ванілі Розпушувач-1 ч.л Мука -1 ст
Все добре змішати,та пекти на сухій сковороді
Смачного
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 28/11/2011, 23:56 | Сообщение # 514 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| оооооооооооо,яринка зявилася, і відразу з новеньким.Дякую!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 10:24 | Сообщение # 515 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| От так,зночу пригостила нас смакойликом і втікла.Дякую,Яринко за рецепт!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 13:54 | Сообщение # 516 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (ir71) смакойликом і втікла Яринка пішла певно тщось нове творити!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 18:55 | Сообщение # 517 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Леся) відразу з новеньким. Quote (ir71) зночу пригостила нас смакойликом і втікла Quote (оксанка) Яринка пішла певно тщось нове творити
Дівчатка,любі ,я заглядую часто , але чомусь не могла ставити коменти.Мене все викидало.А ось вчора попробувала і в мене вийшло.
Тай й перед святами багато мороки,і від хвороби ніяк не відійду.До того ж приходиться розриватися між Києвои та домом.
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 30/11/2011, 01:03 | Сообщение # 518 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Яринка-1, дякую за рецептик такої цікавої страви і не хворій, видужуй! Тримайся!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 30/11/2011, 01:48 | Сообщение # 519 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) До того ж приходиться розриватися між Києвои та домом І про нас не забувайте... вже скучила за Вашими смаколиками...
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 30/11/2011, 11:53 | Сообщение # 520 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Pocя) не хворій, видужуй! Тримайся! Quote (оксанка) вже скучила за Вашими смаколиками.
Дівчата,дуже велике від мене ДЯКУЮ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 15/12/2011, 17:11 | Сообщение # 521 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пісний апельсиновий бісквіт
Ніжний, дуже м'який, з дивним ароматом апельсина - цей бісквіт за рецептом грецького кулінара Вефи Алексіада так схожий на справжній, що просто неможливо повірити, що він абсолютно пісний!
Склад: 150 мл свіжого апельсинового соку 380 г борошна 30 мл оцту (я використовувала яблучний) 1 / 3 ч.л. солі 2 ч.л. тертої цедри апельсина (можна менше за смаком, а я замість неї взяла апельсинову есенцію 1 ч.л. і додала в тісто трохи апельсинових цукатів) 130-150 г цукру 150 мл раст.маслом 1 ч.л. без гірки соди 2 ст.л. води
Приготування: Змішати в мисці апельсиновий сік, масло, цедру і цукор і збити міксером на середній швидкості до розчинення цукру (близько 5 хвилин).
Продовжуючи збивати додати оцет. Потім зменшити швидкість міксера і поступово додати просіяне борошно з сіллю.
Соду змішати з 2 ст.л. холодної води і ретельно перемішати. Відразу ж вилити в тісто і перемішати. Тісто почне збільшуватися в об'ємі, ставати більш пишним і пузиритися.
Швидко вилити тісто у форму, застелену пергаментним папером, злегка змащеній олією.
І випікати при 180 градусах близько 30 хвилин (залежно від вашої духовки). Готовність перевіряємо паличкою: встромивши її в тісто, вона повинна вийти сухой.Готовий бісквіт трохи остудити, акуратно вийняти з форми (обережно - він дуже ніжний і може поламатися!) І остудити повністю.
Я не стала робити з бісквіту торт,а зробила шарлотку в виді кекса. [b]
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Четвер, 15/12/2011, 17:11 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 15/12/2011, 17:13 | Сообщение # 522 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Пісний апельсиновий бісквіт дуже цікавий рецепт, а запах чую просто через монітор
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 15/12/2011, 17:18 | Сообщение # 523 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) дуже цікавий рецепт,
Це гарний рецепт,дуже добре дає апельсином,тісто не сухе тай не дороге
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 15/12/2011, 21:44 | Сообщение # 524 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Яринка-1, такий класний мені аж сюди апельсинкою запахло
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 16/12/2011, 01:37 | Сообщение # 525 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Ira) такий класний мені аж сюди апельсинкою запахло Іро ,дякую
|
|
| |