Вітання
| |
ir71 | Дата: Середа, 22/12/2010, 10:40 | Сообщение # 136 |
адмін
Статус: Offline
| Вранці Бог відчинив вікно на небі і спитав у мене: "Сьогодні яке твоє найбільше побажання?" Я відповіла: "Боже, добре дивися за тим, хто зараз читає це повідомлення, його родиною та друзями - вони на це заслуговують. Я їх дуже люблю". Любов Бога, як океан. Можна побачити початок, але кінець - ніколи. Ангели існують, це правда. Та іноді у них відсутні крила, і ми називаємо їх друзями. Дорога наша Анічка і всі Анюти,Анни!!!! Вітаю вас з днем Янгола!!!! Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будь завжди гарнОЮ і молодОЮ, БажанОЮ, добрОЮ і простОЮ. Зажди усміхненОЮ і милОЮ, Зажди коханОЮ і єдиною .
|
|
| |
Наталія | Дата: Середа, 22/12/2010, 12:37 | Сообщение # 137 |
Віват кухар!!!
| Дорога Анютка!!!!! Вітаю тебе з іменинами!!!!!! Троянди зів’януть колись на морозі, А ти щоб цвіла і цвіла, З очей щоб ніколи не капали сльози Й щасливою завжди була. Хай горе тебе у житті обминає, Хай щастя барвінком дорогу встеляє, Хай збудуться всі твої мрії-надії, А в серденьку вогник кохання жевріє. Хай світлою буде життєва дорога, Любов — від родини, а ласка — від Бога, Хай Мати Божа тебе охороняє, А Господь здоров’я посилає!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 22/12/2010, 13:54 | Сообщение # 138 |
| Дорога Аня! Вітаю тебе з Днем Ангела. В день Ангела бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров’я І хай тебе оберігає Бог!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 22/12/2010, 19:38 | Сообщение # 139 |
ніхто
| ДІВЧАТКА, ВСІМ ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ПРИВІТАННЯ!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 22/12/2010, 20:12 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 30/12/2010, 22:21 | Сообщение # 140 |
адмін
| З наступаючим ВАС Новим роком, Він все ближче від нас крок за кроком. Я бажаю ВАМ у Новому році Подивитися щастю у очі. Свою вдачу у руки спіймати, І міцно тримати, не відпускати. Здоровя міцного бажаю усім, Нехай радісний настрій приходить в ВАШ дім. Щоб розумілися діти з батьками, Невістки з свекрухами, тещі з зятями. Кохати бажаю, коханими бути, Про все погане навіки забути. У кого на серці розчарування, Неодмінно зустріне справжнє кохання. Студентам – на сесіях добре все здати, Випускникам – магістрами стати. Всім, хто закінчує в школі навчання – Високих балів з тестування. Підвищення пенсій – пенсіонерам, Більш милосердя – міліонерам, Хвороби хай зникнуть, а з ними все зле, Хай завжди надія у серці живе. Примєр з президентом, щоб помирились, А депутати більш не сварились. Нехай радість і щастя до нас всіх прийде, Хай криза за місяць від нас геть піде. Нехай здійсняться всі заповітні бажання, Мир всюди буде і кохання.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 31/12/2010, 18:01 | Сообщение # 141 |
| Вітаю Всіх користувачів цього сайту з наступаючим Новим Роком!!!!!!!!!!!!! З Новим роком вас вітаю, Щастя від душі бажаю; І щоб був наступний рік Значно кращий, ніж торік. Щоб ви з успіхом трудились Та на свята веселились; Аби грошей повен міх Заробили ви за рік. Щоб цвіли, неначе квіти, Та несли вам втіху діти. А ще зичу вам усім, Щоб в добрі купався дім. Щоб жили ви у здоров’ї, Мирі, злагоді й любові І щоб щедрими столи Для гостей завжди були. Щоб збулись всі ваші мрії, Сподівання та надії; Щоб здоров’я, як граніт, Дав вам Бог на сотню літ. Щоб на радість всій малечі Ви зібрались на Святвечір І як справжнє торжество Святкували ви Різдво!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 31/12/2010, 18:30 | Сообщение # 142 |
шеф-повар
| Дорогі форумчанки вітаю вас всіх з наступаючим святом і бажаю: Щоб у хаті все було і грошики й бабло щоб шаманське відкривали і кожний день гостей стрічали. З Новим Роком! [b]
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 31/12/2010, 18:31 |
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 31/12/2010, 21:12 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
| Щоб Дід Мороз червоний ніс, Вам купу доларів приніс, Рахунок в банку щоб відкрив, З грошима диво сотворив І цілий рік щоб на дурняк Ви пили пиво і кон’як, Хай перетворить щедрий гном Ваш холодильник в гастроном. З Новим Роком Вас усіх
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 31/12/2010, 21:23 |
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 31/12/2010, 22:10 | Сообщение # 144 |
Віват кухар!!!
| Щоб ЕВРО сховане в коморі, Щоб сало рохкало у дворі, Щоб в гаражі стояв Феррарі, В сараї - Лексус ще у парі, У хаті - з мрамору камін, Та і бассейн, хоча б один. Щоб гідромассажер з Джакузі, Щоб Хенессі бовталось в пузі. І щастя вам не лізло боком Коротше, всіх вас з новим роком!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 06/01/2011, 22:36 | Сообщение # 145 |
ніхто
| Нехай вам засяють Різдвяні вогні! Здоров'я й добробуту в вашій сім'ї! Бажаю, щоб завжди робота була, І щоб раділа вся ваша сім'я. Щоб рік що наступить, Був кращим за всіх, Вам злагоди в домі і в справах усіх!
Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 06/01/2011, 22:42 |
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 07/01/2011, 00:46 | Сообщение # 146 |
найкращі кондитери
| Десь падає сніжок тихенько Плеяда зірочок засяяла маленьких В грубці потріскують полінця Ангелики враз стали на колінця Ісусика вони вітають І чемно рученьки складають І ми спішімо привітати І найцінніші дари дати І віру, і любов свої Даруємо Дитяточко тобі Христос народився!!! Додано (07.01.2011, 00:46) ---------------------------------------------
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 07/01/2011, 00:05 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 07/01/2011, 12:58 | Сообщение # 147 |
найкращі кондитери
| Нехай Різдво у вишиванці розбудить Вас щасливо вранці і принесе у вашу хату: усмішок й радості багато ,розбудить приспані надії, зерном і щастям Вас засіє, зігріе сонцем і любов"ю і подарує вам здоров"я. Христос родився! Славімо Його!
|
|
| |
ксенія | Дата: Неділя, 09/01/2011, 20:16 | Сообщение # 148 |
кулінар
| В гарну днину, в добрий час Із Різдвом вітаєм Вас ! Із Вечерею Святою, веселою колядою ! Хай колядочка лунає, і сніжком хай посіває, Хай Рік Новий несе у хату, Щастя й радості багато ! Христос народився !* * *
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 13/01/2011, 21:44 | Сообщение # 149 |
| Дорога господарко сайту Ірино, дозволь засіяти!!!!!!!!!!!! Сійся родися жито пшениця, На щастя, на здоров'я, на Новий рік, Щоб Вам вродило, краще ніж вторік. У полі зерном, у дома добром, В печі пирогами, на столі хлібами, Хай буде Ваша хата, радістю багата, Хай славиться добром, медом, пивом і вином, Хорошими пирогами та щасливими піснями, І хай сіяє Вам невступно Христова зірка шестикутна, І хай сіяє Вам щоднини Наша славна Україна! Христос народився!!! Всіх вітаю з Старим Новим Роком і Василем!!!!!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 14/01/2011, 00:36 | Сообщение # 150 |
ніхто
| Таня, господиня ще своє слово скаже. А цей чарівнмй мішечок від мене.
Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 14/01/2011, 00:40 |
|
| |
|