Вітання
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 28/10/2010, 10:45 | Сообщение # 106 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорога наша Іра, вітаю з Днем народження. Бажаю творчої наснаги, спокою душевного та щастя. Міцного здоров'я, щоб могти добитися того всього Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 28/10/2010, 11:38 | Сообщение # 107 |
| Дорога Оля!!!! Вибач за запізнення. Я щиро вітаю тебе з Днем Народження!!!! Я тобі те бажаю, Що щастям звуть люди, Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А тій пісні не буде кінця! Хай сонечко світить у вікна ясніше! Святкового настрою, квітів, усмішок! Хай збуваються всі заповітні бажання! Бажаю хмеліти від щастя й кохання!
|
|
| | |
stina | Дата: Четвер, 28/10/2010, 13:06 | Сообщение # 109 |
Віват кухар!!!
| Іра вітаю Вас з днем народження! Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались Ваші друзі й рідні Із Днем народження Вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров'я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До Вас на крилах весняних пісень. Бажаю Вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб Ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце Ваше завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю Вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з Вами в майбуття. Любові Вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро Вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води. [color=red]
Мене звати Людмила!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 28/10/2010, 13:47 | Сообщение # 110 |
адмін
| котяра, stina, Оля, Pavluk, оксанка, дівчата дякую за вітання!
|
|
| |
ксенія | Дата: Четвер, 28/10/2010, 15:03 | Сообщение # 111 |
кулінар
| З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
Сообщение отредактировал ксенія - Четвер, 28/10/2010, 15:05 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 28/10/2010, 15:40 | Сообщение # 112 |
адмін
| ксенія, ДЯКУЮ!!!!
|
|
| |
Мартуся1309 | Дата: Четвер, 28/10/2010, 18:59 | Сообщение # 113 |
кулінар
| Днем народження Тебе ми вітаєм, І бажаєм на всі літа: Будь такою, як ми Тебе знаєм, Проста, ніжна і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила, Мчать Твій човен до тої землі, Де панує лиш радості сила, Де збуваються мрії усі. [code]
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 28/10/2010, 19:37 | Сообщение # 114 |
Віват кухар!!!
| Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути пяною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Наталія | Дата: Четвер, 28/10/2010, 23:10 | Сообщение # 115 |
Віват кухар!!!
| Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!! ІРУСЯ!!!!! Вітаю ТЕБЕ з твоїм святом!!! Ти неперевершена господиня, чудова дружина, бесподобна мама, нехай твоє життя завжди буде таким солодким і таким досконалим , як твої торти-шедеври. І Богодарчику ще малесеньку сестричку в подарунок!!! Додано (28.10.2010, 23:10) --------------------------------------------- ОЛЮНЯ!!!! Вітаю від щирого серця з ювілем!!!! Нехай сповняться всі твої бажання і задумки і бажаємо якнайскоріше побачити тебе на Україні!!! [size=11][color=red]Бажаєю сонця і чистого неба, І ласки, й тепла, і усього, що треба! Даруємо шану і пишнії квіти Бажаємо многая-многая літа! Хай Божа Матір Вас оберігає, Теплом Ваш дім зігріває, Хай здоров'я з Вами буде, Хай Ісус Вас не забуде, Хай світить зірка золота На многії і благії літа![ /color]
Сообщение отредактировал Наталія - Четвер, 28/10/2010, 23:11 |
|
| |
Marta | Дата: П`ятниця, 29/10/2010, 01:10 | Сообщение # 116 |
кулінар
| Дорога Іра! Всіх благ тобі бажаю За душу людяну просту. Всі квіти світу тобі дарую За добре серце і теплоту. Щоб осінь довго ще не йшла, Щоб сонце ясно тобі світило, Натхнення,щастя і добра Я зичу тобі щиро !
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 29/10/2010, 10:45 | Сообщение # 117 |
| Дорога Лідія(romlida)!!!!! Вітаю тебе з Днем Народження!!!!!! Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
|
|
| |
romlida | Дата: П`ятниця, 29/10/2010, 11:02 | Сообщение # 118 |
набираюсь досвіду
| Дуже дякую котяра, за привітання мені дуже приємно аж радісно. І також хочу привітати і нашу дорогу Ірину!!! Тебе цінуєм, поважаєм, В тобі ми впевнені завжди, І з днем народження вітаєм Бажаєм щастя від душі. Вітаючи Тебе сьогодні, Сказати хочу знов і знов, Нехай завжди живуть з Тобою Надія, Віра та Любов. Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес В житті твоїм Тобі дарує.[color=red]
|
|
| |
Наталія | Дата: П`ятниця, 29/10/2010, 12:03 | Сообщение # 119 |
Віват кухар!!!
| Лідуся, вітаю з Днем Народження!!! Троянди зів"януть колись на морозі А ти щоб цвіла і цвіла З очей щоб ніколи не капали сльози Завжди щоб красива була
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 29/10/2010, 12:49 | Сообщение # 120 |
адмін
| romlida, Marta, Наталія, цукеро4ка, Мартуся1309, дякую вам гарно дівчата! знаєте так добре що у нас є така тема і ми не забуваємо одне про одного та вітаємо.Направду приємно зайти на сайт і побачити що тебе люблють і тобі бажають добра.Дякую всім любі мої дівчата!!!! Я також хочу приєднатися до привітань і поздоровити нашу дорогу Лідочку з днем народження! Хай же ангел твій хранитель Буде заступником в житті. Хай Матір Божа вас охороняє, Господь із неба щастя посилає. Хай буде здоров’я міцне, як граніт, На многая, многая літ.
|
|
| |
|