Вітання
|
|
оксанка | Дата: П`ятниця, 29/10/2010, 17:12 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Приєднуюся до привітань з Днем народження Ліди!!! Бажаю бути завжди здоровою І ніколи не сумувати. Щоб горе в душу не забралось, Щоб місця не було біді, Щоб зозуля здогадалась Прокуковать сто років тобі!
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 29/10/2010, 17:13 |
|
| |
romlida | Дата: Субота, 30/10/2010, 09:15 | Сообщение # 122 |
набираюсь досвіду
| Дякую всім за теплі привітання, я вас дуже люблю.
Я Ліда!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 26/11/2010, 21:13 | Сообщение # 123 |
адмін
| Мені дуже соромно ,що ми пропустили день народження в Наталії.Маю надію що Наталочка нам вибаче. Та краще пізно ніж ніколи Наталія!!! У вас минула славна дата, Прожито стільки щедрих днів, Отож дозвольте привітати І побажати сотню літ. Хай кожен день дарує радість, Хай сонце світить Вам завжди. Роки ніколи хай не старять І не приносять в дім біди. Хай світить Вам щаслива доля, Хай обминає Вас журба. Бажаємо вам на видноколі Блаженства, мируі добра .
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 04/12/2010, 11:20 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
| Наталю!!!Дійсно, які ми І не зважаючи на це приєднуюся до привітань... Нехай на твій життєвий шлях турботи не звертають І горе в тебе на дорозі не стоїть Багато щастя я тобі бажаю Здоров'я міцного та й радості повік! Додано (04.12.2010, 11:20) --------------------------------------------- Вітаю всіх зі святом Введення в Храм Пресвятої Діви Марії Вве́дення у храм Пресвято́ї Ді́ви Марії́ — велике християнське богородичне свято. Святкується 21 листопада за юліанським календарем, 4 грудня — за григорріанським. Історія свята Євангеліє нічого не згадує про подію Введення в храм Пресвятої Богородиці. Це свято, як і свято Різдва й Успіння Божої Матері, засноване на традиціях Церкви й на апокрифічних книгах (невизнаних офіційною церквою), передусім на протоєвангелії Якова і псевдоєвангелії Матея «Про Різдво Пречистої Діви Марії». Ці джерела подають, що батьки Пресвятої Богородиці св. Йоаким і Анна, будучи бездітними, дали обіцянку, що якщо в них народиться дитя, то вони віддадуть її на службу Богові у Єрусалимський храм. Господь Бог вислухав їхні молитви і дав їм доньку. Коли їй виповнилося три роки, батьки привели її до храму і віддали в руки первосвященика Захарії, батька св. Івана Предтечі. Тут Пресвята Богородиця перебувала тривалий час аж до заручин з св. Йосифом.
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 04/12/2010, 11:22 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 18/12/2010, 02:23 | Сообщение # 125 |
| Дорога наша Аня!!!!!!!!!!! Вітаю тебе з Днем Народження!!!!!!!!!!!! Зійшов Ангел з неба і сказав таку новину, Що нинішньої днини у Тебе уродини, Сказав рано встати і Тебе привітати! Щастя,здоровя Тобі побажати, Щоб Ти була здорова як вода, Весела як весна,багата як земля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 18/12/2010, 10:19 | Сообщение # 126 |
адмін
| Анічка!!! Летять роки, як лебеді у вирі, Життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, Ще до ста років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, Як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить Ще довгих літ, щасливу світлу путь
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 18/12/2010, 11:45 | Сообщение # 127 |
ніхто
| ДОРОГІ МОЇ ДІВЧАТКА, ІРИНКО І ТАНІЧКА!!!. Дякую вам за привітання!!! Мені дуже приємно читати такі приємні , теплі слова!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 18/12/2010, 15:02 | Сообщение # 128 |
ніхто
| Моя дорогенька, Оксаночко!!!Дуже дякую за привітання!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 18/12/2010, 15:06 |
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 19/12/2010, 10:55 | Сообщение # 129 |
адмін
| Від хатинки до хатинки Ходить Миколай - Кожушок чарівний, Срібна борода. Він несе дарунки Діточкам малим І любов дарує Українцям всім! Вітаю всіх зі святом!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 19/12/2010, 11:16 | Сообщение # 130 |
найкращі кондитери
| Нічка таємнича, Ніченька казкова Приходить щороку Й щораз загадкова. Тільки раз у році Нічка ця буває, Коли Миколайко Дари посилає!
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 19/12/2010, 11:26 | Сообщение # 131 |
ніхто
| Тук-тук-тук! Я Миколай! Привітаннячко тримай: ти побільше посміхайся і шалено закохайся! Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Неділя, 19/12/2010, 11:30 |
|
| |
stina | Дата: Неділя, 19/12/2010, 12:08 | Сообщение # 132 |
Віват кухар!!!
| Хай Миколай у вишиванці Розбудить подарунком вранці І принесе у твою хату Добробут, радості багато. Розбудить приспані надії, Зернятко щастя хай посіє. Зігріє гумором, любов'ю, І принесе Тобі здоровя!!!!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 19/12/2010, 19:59 | Сообщение # 133 |
| Які гарні привітання!!!! І я приєднуюся до всіх побажань. Коли у вікнах – зорі, і всі сопуть на ліжках, і мамі сниться море, а доні – нова книжка про янголят і літо, а янголятам – мама, хтось тихо ходить світом із повними торбами. Збирає сни в кишеню, щоб вибрати гостинці: кому – цукерок жменю, кому – по мандаринці і ще всього такого натицяти під вушка, щоб не було ні в кого без начинки подушки. А десь ізранку-зранку із першим потягусем чарівні диво-санки чарівного дідуся вже повезуть до хати на самому край світі дарунки дарувати, які наснились дітям… З СВЯТОМ МИКОЛАЯ !
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 21/12/2010, 10:11 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
| Анічко,я з запізненням,але вітаю тебе з Днем Народження.Головне здоров"я,а решта буде.
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 21/12/2010, 10:11 |
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 21/12/2010, 12:00 | Сообщение # 135 |
ніхто
| Яриночко, дуже дякую за привітання!!!
|
|
| |