|
Вітання
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 08/03/2012, 10:23 | Сообщение # 706 |
адмін
Статус: Offline
| Теплий промінь березневий Розбудив дзвінку весну. Ароматом квітів перших День святковий огорнув. Він вітання наші щирі Передасть всім дамам милим, Щоб жили в добрі і мирі Щоб здійснились їхні мрії, Щоб коханими були, Щоб у радості цвіли.
Милі жінки! В цей день весняний, В цей день святковий Бажаю щиро, бажаю радо Безхмарного неба, сонця в душі Здоров'я міцного, дитячого слова Натхнення, кохання й краси.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 08/03/2012, 11:06 | Сообщение # 707 |
найкращі кондитери
| ВІТАЮ УСІХ ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ 8-ГО БЕРЕЗНЯ. БУДТЬТЕ КОХАНІ І ЩАСЛИВІ
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 08/03/2012, 11:10 |
| |
| |
| stina | Дата: Четвер, 08/03/2012, 12:29 | Сообщение # 708 |
|
Віват кухар!!!
| Рано-вранці у суботу відкладіть усю роботу І швиденько, без зупинок їдьте на центральний ринок. Запитаєте, для чого? Я вам скажу: «А для того, Щоб на власні оченята справжній подвиг споглядати». Там тендітні, ніжні, милі, терпеливі і вродливі, добрі, лагідні жінки тягають важкі сумки. Ніде стати, ніде сісти, а вони, немов, штангісти, Ні за «дякую», ні «прошу» несуть мочки свою ношу. Вдома їх чека родина: чоловік жде і дитина, Треба обід приготувати, випрати, поприбирати. З дня на день такі турботи безліч хатньої роботи, Все це, як не подивіться, справжній подвиг, ви згодіться. ….Наближається весна! Хай жінкам несе вона щастя оберемок цілий Усмішок букет розцвілий, в душу – теплі, світлі ноти, Хай відходять всі турботи. Отож усім я зичу щиро – радості, добра і миру. Нехай кожен день несе гарне лиш, найкраще все. І скажу ще наостанок: Подвиг про суботній ранок кожна жінка хай забуде, Не про неї хай він буде. Бо найкращий подвиг нині – це в щоденній біганині Між дітьми й чоловіками - залишатися Жінками!
Зі святом любі господиньки!
Мене звати Людмила!
Сообщение отредактировал stina - Четвер, 08/03/2012, 12:32 |
| |
| |
| Poetka | Дата: Четвер, 08/03/2012, 14:02 | Сообщение # 709 |
шеф-повар
| Про щастя і кохання, про райдужне майбутнє Нехай прекрасні мрії пробуджує весна! Вона тендітна, юна, але така могутня: П’янким повітря робить, немов ковток вина! Вона завжди загадка і незбагненне диво, Нехай вона дарує тобі все тепло, Щоб ти була здорова, весела і щаслива, Щоби в житті твоєму чудово все було!
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Четвер, 08/03/2012, 14:48 | Сообщение # 710 |
найкращі кондитери
|
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Четвер, 08/03/2012, 16:17 | Сообщение # 711 |
шеф-повар
| Всіх,всіх,всіх чарівних жіночок і дівчаток вітаю з святом весни,тепла і кохання!!!
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Четвер, 08/03/2012, 23:31 | Сообщение # 712 |
шеф-повар
| Поки ще не пізно - поспішаю і я привітати прекрасну половину людства з таким чудовим святом...... В цей святковий день весняний,Вам найкращим, шлю сонячні вітання і найкращі побажання! Хай всміхаються троянди, хай тюльпани шлють уклін, хай освячує кохання птахів щебіт перєдзвін!!
Сообщение отредактировал kcюшka - Четвер, 08/03/2012, 23:33 |
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 10/03/2012, 00:14 | Сообщение # 713 |
найкращі кондитери
| Олю!!!!!!!!!!!! (Poetka) ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа!!! 
Сообщение отредактировал Леся - Субота, 10/03/2012, 00:19 |
| |
| |
| Натамуся | Дата: Субота, 10/03/2012, 01:47 | Сообщение # 714 |
Віват кухар!!!
| 
Сообщение отредактировал Натамуся - Неділя, 11/03/2012, 12:01 |
| |
| |
| kcюшka | Дата: Субота, 10/03/2012, 12:03 | Сообщение # 715 |
шеф-повар
| ОЛЮ, з Днем народження!!!!! В цей дорогий для Тебе день Бажаєм квітів і пісень, Бажаєм щастя і достатку, Ясного неба і тепла. В житті- лиш злагоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі- успіхів, терпіння, У справах- вічного горіння, В коханні- вірності, весни, В сім'ї- добра і теплоти. Краси і наснаги,здоров'я без ліку, І довгого-довгого, щедрого віку!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 10/03/2012, 12:10 | Сообщение # 716 |
найкращі кондитери
| Олечко(poetka)!!! Від щирого серця вітаю Тебе з Днем народження!!! Бажаю Тобі здоров’я,щастя, поваги і любові від рідних. Бажаю Тобі творчих успіхів та залишатися такою тендітною жіночкою з таааааааааааким приємним голосочком.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 10/03/2012, 12:49 | Сообщение # 717 |
адмін
| Олю!Олюню!!!!
Міцного здоров я й щасливої долі, Вражень приємних і сміху доволі Хай щастя приходить і ллється рікою, Життя багатіє добром і красою!
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: Субота, 10/03/2012, 14:34 | Сообщение # 718 |
шеф-повар
| Олечко! Щиро вітаю з Днем народження!!! У цей святковий,світлий день, Бажаю квітів і пісень, Від друзів - щирих привітань, Від зірок - здійсненя бажань. І не спинити часу лік - Нехай щастить весь круглий рік!!!
|
| |
| |
| цукеро4ка | Дата: Субота, 10/03/2012, 17:13 | Сообщение # 719 |
|
Віват кухар!!!
| Олечко(poetka)!!! Вот так праздник – день Рожденья, День подарков и веселья, Раз в году его справляют, Никогда не забывают.
Пожелаем мы везенья, Вдохновенья и терпенья, Много денег заработать, Над собой всегда работать.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
Сообщение отредактировал цукеро4ка - Субота, 10/03/2012, 17:14 |
| |
| |
| Дана | Дата: Субота, 10/03/2012, 18:15 | Сообщение # 720 |
кулінар
| Оля!!!!!!!!!!!!!!!День сьогодні - особливий день! І коли щороку він приходить, Серце, наче сповнене пісень, Світ, здається сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає. Щоб не було горя навіть в снах, Хай Господь здоров'я посилає! Мати Божа хай благословить, Хай Спаситель буде все з тобою! Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою. Береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу. Жоб життя прекрасне назавжди Ніжною трояндою розквітло!
|
| |
| |
|