|
Вітання
|
|
| Зоряна9810 | Дата: Субота, 10/03/2012, 19:51 | Сообщение # 721 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| О Л Ю С Ь К А ! ! ! ! ! ! ! 
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Субота, 10/03/2012, 21:13 | Сообщение # 722 |
найкращі кондитери
| ОЛЮСЯ
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 10/03/2012, 21:15 |
| |
| |
| stina | Дата: Субота, 10/03/2012, 22:26 | Сообщение # 723 |
|
Віват кухар!!!
| ОЛЯ! Вітаю з днем народження Бажаю здоров’я, любові і щастя. Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм. Бог ласкавий хай радість дарує, І здоров’я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай Бог у житті Тобі все помагає[/size]
Мене звати Людмила!
Сообщение отредактировал stina - Субота, 10/03/2012, 22:29 |
| |
| |
| Оля | Дата: Неділя, 11/03/2012, 02:59 | Сообщение # 724 |
|
Віват кухар!!!
| І я вітаю нашу шановну Поеточку ( Олю) з Днем народження ! Олю! Вітаю з Днем Народження! Бажаю Вам міцних снів, Насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути п"яною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання! :) 
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 02:01 | Сообщение # 725 |
найкращі кондитери
| ЛСУНЯ,вітаю всю вашу сім"ю з Днем народження донечки,щастя,здоров"я і кохання зичу їй. Твій день народження приходить, Це особлива є пора: Для тебе всі світила сходять, І пахнуть квіти, і трава... І ліс вже розступивсь привітно, В свої обійми заклика... Для тебе все на світі квітне, Бо ти одна така, одна! Усе довкола зичить свята Твоєму серцю і душі; Я приєднаюсь, — то ж найкраще, Що можна побажать в житті!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 11:11 | Сообщение # 726 |
найкращі кондитери
| Вітаю Настусю і мамцю Лесю з Днем Народження її доні!!!!!!!!!! Щиро я тебе вітаю З гарним віком, молодим, Нехай Господь обласкає Своїм світлом осяйним. Нехай літо наворожить Долі гарної в житті Хай добра тобі намножить На майбутньому путі. Творчих злетів-високостей Гарних друзів на всяк день Хай прийде фортуна в гості І наспівує пісень. Завше хай тобі щастить Веселкові будуть дні І як в казці в оцю мить Принц прибуде на коні А мамі терпіння, здоровя і файного зятя!!!
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 11:32 | Сообщение # 727 |
|
шеф-повар
| Я приєднуюся до привітань!!! Нехай соловейко тобі співає, Цвіте калина у саду, Лелека щастя принесе, Зозуля сто літ накує. Нехай тобі сонечко сміється, Наука легко хай дається, А доля світлою хай буде, Щоб поважали тебе люди. І друзі хай не забувають, І в усьому допомагають.
Сообщение отредактировал Pavluk - Понеділок, 19/03/2012, 11:33 |
| |
| |
| Pocя | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 11:44 | Сообщение # 728 |
шеф-повар
| Лесічка, щиро вітаю Тебе і доню з таким чудовим її Днем народження!!!
Здоров"ячка доні міцного, значних успіхів в досягненні своїх мрій,щасливої долі і Божого благословення!!!
А мамусі хорошого зятя і гарнюніх онуків!
Сообщение отредактировал Pocя - Понеділок, 19/03/2012, 11:45 |
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 14:29 | Сообщение # 729 |
найкращі кондитери
| Приєднуюся до усіх привітань Анастасійко з Днем народження !!!!!!!!!!! Нехай Тобі щастить у Твоєму молоденькому, квітучому житті. Нехай у Тебе буде щаслива доля. Бери у своєї мамусечки прекрасної господиньки за приклад все, все те хороше,що у неї є
Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 19/03/2012, 14:30 |
| |
| |
| Poetka | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 14:39 | Сообщение # 730 |
шеф-повар
| Лесю,нехай доця буде ЗДОРОВА,ЩАСЛИВА І БАГАТА НА ГАРНИХ І ВІРНИХ ДРУЗІВ!!!!!!!!!!!!!!!
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 19/03/2012, 15:40 | Сообщение # 731 |
найкращі кондитери
| Я впала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дорогесенькі ви мої!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Стільки привітань,таких щирих і приємних.Ми з донею щиро,від усього серця вам вдячні за прекрасні привітання.Я вас усіх дуже сильно люблю.І цьомкаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote (Зоряна9810) А мамі терпіння, здоровя і файного зятя!!! .Терпіння точно треба. Quote (Pocя) А мамусі хорошого зятя і гарнюніх онуків! А внуків я би вже бавила.
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Четвер, 22/03/2012, 16:02 | Сообщение # 732 |
найкращі кондитери
| ЗОРЯНКА ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧОЛОВІКА.ЩАСТЯ,ЗДОРОВ"Я,І КОХАННЯ ПО БІЛЬШЕ І ПРО ВСІ ХВОРОБИ ЗАБУДЕШ. А це привітання передаш чоловіку
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 22/03/2012, 16:04 |
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 22/03/2012, 18:32 | Сообщение # 733 |
найкращі кондитери
| Зоряночко!!!!!!!!!!!! І я вітаю твою половинку з цим прекрасним святом!!! В цей радісний день, в це ювілейне свято Хай доля намітить Вам років багато, Відпустить здоров’я, щастя й добра, Хай повниться ласкою рідная хата, Багато в ній буде людського тепла. Хай несуть тільки радість з собою роки, Хай збудуться бажання, мрії і думки, Щоб радісний настрій у серці не гас, А щедра доля усміхалась не раз.* * *
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 22/03/2012, 18:35 |
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 25/03/2012, 18:29 | Сообщение # 734 |
найкращі кондитери
| Ксюша, Там у когось сьогодні день народження.!? Вітаю тебе і твого синочка з цим прекрасним святом.Бажаю йому основне здоровя,особистого щастя,благополуччя і добитися в житті того чого задумав.А тобі мамусю терпіння і помогти йому в його задумах.
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 00:02 | Сообщение # 735 |
найкращі кондитери
| Леся, дякую Лесуня ,я якраз сьогодні коли чоловік говорив тост привітання а я його доповнила а решту все мама з татом купить
|
| |
| |