|
Вітання
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 14:54 | Сообщение # 751 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Танюша(Таньчик)!!! Приєднуюся до привітань!!! З Днем народження Тебе!!! Хай квітує доля у роках прекрасних, А життя приносить радість і любов. Миру і здоров’я, злагоди і щастя, Многая літа Тобі знов і знов.
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 16:49 | Сообщение # 752 |
шеф-повар
| Танічка, з Днем народження!!!!!!![/size] [color=blue]Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!![/col
Сообщение отредактировал kcюшka - Понеділок, 23/04/2012, 16:52 |
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 18:34 | Сообщение # 753 |
найкращі кондитери
| Таньчик, На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ
А цей букетик збирала сама так що дарую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Ira | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 19:13 | Сообщение # 754 |
|
найкращі кондитери
| ТАНЯ!!!!!!!!!!! #u4c902ds##u4c9b953a2ds#
З днем народження вітаємо щиро нині, Здоров'я, радості бажаємо сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 23/04/2012, 19:14 |
| |
| |
| stina | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 19:44 | Сообщение # 755 |
|
Віват кухар!!!
| ТАНЯ! День сьогодні-особливий день!І Коли щороку він приходить,серце наче сповнене пісень,світ,здається сповнений мелодій.Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах!Хай Господь здоров"я посилає.Мати Божа хай благословить,хай Спаситель буде все з тобою.Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою...Береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу,щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
Мене звати Людмила!
Сообщение отредактировал stina - Понеділок, 23/04/2012, 19:47 |
| |
| |
| Таньчик | Дата: Вівторок, 24/04/2012, 09:27 | Сообщение # 756 |
шеф-повар
| Ксюша, kcюшka, оксанка, Ira, stina, ДУЖЕ всім ДЯКУЮ за ПРИВІТАННЯ!!!!!!!!!!!Цьомаю ВАС і люблю!!!!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 14:45 | Сообщение # 757 |
найкращі кондитери
| Так як справжні українці справляють днюху 40 днів то це вітання для Оlena87 Оленко з Днем народження!!!
http://flash.kards.qip.ru/list/show/3000/86/9/s_dnem_rozhdenija.htm
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 04/05/2012, 14:51 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 16:45 | Сообщение # 758 |
найкращі кондитери
| Вітаємо нашу Танюшку з поповненням в сім"ї!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Народилося дівчатко, Наче сонце, ангелятко, Хай радіє вся земля – У світі кращої нема. Хай усмішкою втішає І щасливою зростає, У любові і красі, І в достатку і в добрі. Подарунків їй від долі І в житті всього доволі, Щоб пишались нею всі І в родині і в сім’ї!
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 04/05/2012, 18:28 |
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 18:22 | Сообщение # 759 |
найкращі кондитери
| Танюшка вітаю з Днем народження донечки!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Щоб доня завжди була щаслива.
Добро пізнала у житті,
І щоб сміялися до неї
Із неба зорі золоті.
Щоб гріло сонечко ласкаво.
Щоб Бог її в опіці мав.
І Ангел Охоронець
3 плеча її щоб не злітав.
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 04/05/2012, 18:32 |
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 18:26 | Сообщение # 760 |
найкращі кондитери
| Вітаю!!!!!!! Нехай Господь зішле дитині добру долю І хай з небес охороняють ангелятка. В душі хай квітне літо і не буде болю, Нехай щасливим буде ваше немовлятко. Ми вам бажаєм море радості і сміху. Щоб панували у сім’ї любов і свято. Хай донечка зростає вам на втіху. Терпіння вам, здоров’я і грошей багато. 
|
| |
| |
| Ira | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 18:36 | Сообщение # 761 |
|
найкращі кондитери
| В цей день ясніше засвітило сонечко, Бо народилася у Вас маленька донечка. Зичимо їй від всієї душі Доброї долі і щастя в житті, Нехай з її веселим сміхом У дім приходить радість і втіха ! ТАНЮША вітаю!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Ira - П`ятниця, 04/05/2012, 18:36 |
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 19:35 | Сообщение # 762 |
адмін
| Танічка!!!
Донечка, як фея в казці до вас прийшла, хай буде світле її життя, нехай росте здоровою, розумною, сміливою, а її зірка нехай буде самою щасливою!
Хай росте здоровим твоє немовлятко, Хай його охороняють з неба ангелятка, Хай Господь зішле дитині добру долю Від нині і на всі прийдешні дні!
|
| |
| |
| цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 20:15 | Сообщение # 763 |
|
Віват кухар!!!
| Вот принцесса родилась! Мы вас поздравляем! Ей талантливой во всем Мы расти желаем. Умной, нежной, озорной, Куколкой красивой. И помощницей в семье, И кокеткой милой. Пусть бессонные теперь Часто будут ночи, Распашонки, ползунки, Но улыбка дочки Будет вас благодарить За любовь, внимание, За заботу, доброту И за воспитание. К новым званиям своим Привыкать вам надо – Нет милее слов других, Чем мама или папа. Быстро пролетят деньки, Наречет дочуля Маму – мамочкой своей, А отца – папулей.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
| |
| |
| masik | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 20:52 | Сообщение # 764 |
|
шеф-повар
| ТАНІЧКА !!!Прийми і від мене найщиріші вітаннячка, нехай доця росте здоровенька на втіху мамі і таткові
Сообщение отредактировал masik - П`ятниця, 04/05/2012, 20:53 |
| |
| |
| Pocя | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 23:01 | Сообщение # 765 |
шеф-повар
| Танюша!!! Вітаю Тебе з народженням донечки!!! Божого благословення їй,щасливої долі,нехай росте здоровенька всім вам на втіху!
|
| |
| |
|