|
Вітання
|
|
| Ксюша | Дата: П`ятниця, 04/05/2012, 23:26 | Сообщение # 766 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| ТАНЮШКА прийми і від мене щирі привітання.Здоров"я вам обом і швидше повертайся в сім"ю Народилося дівчатко, Наче сонце, ангелятко, Хай радіє вся земля – У світі кращої нема. Хай усмішкою втішає І щасливою зростає, У любові і красі, І в достатку і в добрі. Подарунків їй від долі І в житті всього доволі, Щоб пишались нею всі І в родині і в сім’ї!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 04/05/2012, 23:27 |
| |
| |
| Poetka | Дата: Субота, 05/05/2012, 23:21 | Сообщение # 767 |
шеф-повар
| ТАНЮШКА ВІТАЮ!!!!!!!! Нехай маля росте здоровим.... ЗДОРОВ"я міцного дівчинці і її мамі....
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| Натамуся | Дата: Неділя, 06/05/2012, 23:06 | Сообщение # 768 |
Віват кухар!!!
| ТАНІЧКА!!!!!!!! ЩИРО ВІТАЮ ТЕБЕ З НАРОДЖЕННЯМ ДОНЕЧКИ!!! НЕХАЙ СОНЕЧКО МАЛЕНЬКЕ ЗРОСТАЄ ЗДОРОВИМ ВАМ НА ВТІХУ, А ТОБІ ЗДОРОВ'Я,ТЕРПІННЯ І СИЛ!!!
Сообщение отредактировал Натамуся - Неділя, 06/05/2012, 23:15 |
| |
| |
| masik | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 00:33 | Сообщение # 769 |
|
шеф-повар
| Вітаю нашу ОКСАНКУ (мамцю) з днем народження.Всього всього найкращого. Будь багата як земля, Будь здорова як вода, Будь ніжна як берізка, Будь вірна як лебідка, Будь красива як троянди цвіт, Будь щаслива на багато літ.
Сообщение отредактировал masik - Понеділок, 07/05/2012, 00:34 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 10:01 | Сообщение # 770 |
адмін
| Оксанко!!!!
Вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!
Бажаю тобі щастя, Не такого як сонце, бо сонце пече, Не такого як річка, бо річка тече, Не такого як вітер, бо вітер гуляє, А такого як небо, бо небо безкрає!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 10:09 | Сообщение # 771 |
найкращі кондитери
| ОКСАНКО Вітаю з Днем народження І бажаю, щоб ти Серед весняної метушні І безмежного цвітіння Щасливою завжди була, Щоб в душі завжди жила Світла, як день, мрія, Щоб здоров'я, краса І успіх, без сумніву, Принесли тобі везіння, Щоб все в житті склалося, І ти сама собою пишалася!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 10:24 | Сообщение # 772 |
найкращі кондитери
| ОКСАНКО!!!!!!!!!!! В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік!
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 07/05/2012, 10:25 |
| |
| |
| Ira | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 11:46 | Сообщение # 773 |
|
найкращі кондитери
| Оксанко!!!!!! З днем народження вітаємо щиро нині, Здоров'я, радості бажаємо сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 12:08 | Сообщение # 774 |
найкращі кондитери
| Сянька вітаю з Днем народження!!!
День Народження настало, Щастя й радість - світлий День! Зранку пташка заспівала Срібним голосом пісень. Хмарок зграйки в небі виснуть, Сонце промені свої Ллє на трави, вмиті чисто, На садочки та гаї. Струменіє злото з неба: Все Господь тобі дає, Що душі і серцю треба, Що бажа єство твоє. Хай засяє променисто Сонце усмішки твоєї. І кохання - диво чисте, Лине птахом над землею. Хай крило його здіймає Всі твої прекрасні мрії. Хай прибуде все найкраще, Вір у Бога, май Надію!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:38 | Сообщение # 775 |
найкращі кондитери
| Оксаночко!!!!!!!!!!!!! Тут так багато вже написали,а я лишень приєднаюся і додам пару своїх слів!!! Бажаю тобі перш за все міцного міцного здоровя,любові і поваги від коханого чоловіка і від твоїх прекрасних діточок.Бути завжди такою чарівною і красивою як ти є.Нехай всі квіти сьогодгі ляжуть до твоїх ніг,поруч завжди будуть хороші друзі та рідні тобі люди.Хай збудеться все задумане.Щоб у твоїй домівці завжди панувало мир та злагода.Всього тобі найкращого.
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Вівторок, 08/05/2012, 18:22 | Сообщение # 776 |
|
шеф-повар
| Дівчата я вже вдома. Зайшла поки доня спить. Дякую вам за привітання. Мені так приємно, ви собі не уявляєте. Аж сльози на очах.
|
| |
| |
|
| Оленка14 | Дата: Вівторок, 08/05/2012, 20:33 | Сообщение # 778 |
|
шеф-повар
| Танюшка я теж тебе ВІТАЮ з народженням донечки! Нехай росте здорова та щаслива батькам на радість !
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Вівторок, 08/05/2012, 21:31 | Сообщение # 779 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) А нам як приємно,що у нас доця родилася!!! ага чиста правда пропоную як тільки буде перше фото нашої донечки розмістити на головній
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Вівторок, 08/05/2012, 22:56 | Сообщение # 780 |
|
шеф-повар
| Дякую дівчата. От тільки перше "публічне" фото треба дочекатися на хрестини. То вже не довго до кінця місяця)))
|
| |
| |