Дата: Понеділок, 29/04/2013, 19:53 | Сообщение # 1171
адмін
Статус: Offline
Оленко!!!!Olena87,
Хай радість у серці Твоєму живе і мрія в душі,мов троянда, росте, і лагідний усміх цвіте на устах, і світиться щастя в бездонних очах! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!
Дата: Вівторок, 30/04/2013, 00:19 | Сообщение # 1173
найкращі кондитери
ОЛЕНКО І Я ПРИЄДНУЮСЬ ДО ПРИВІТАНЬ. ЩАСТЯ,ЗДОРОВ"Я,ЛЮБОВІ І ДОСТАТКУ БАЖАЮ ТОБІ. Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Вівторок, 07/05/2013, 12:32 | Сообщение # 1177
найкращі кондитери
Оксаночко (мамця) Я тобі те бажаю, Що щастям звуть люди, Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А тій пісні не буде кінця! Хай сонечко світить у вікна ясніше! Святкового настрою, Квітів, усмішок! Хай збуваються всі заповітні бажання! Бажаю хмеліти від Щастя й кохання! Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Вівторок, 07/05/2013, 15:30 | Сообщение # 1178
найкращі кондитери
Оксаночко!!!(мамця) Я вітаю тебе з днем народження!!!!!!!!!! Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле і гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Дата: Вівторок, 07/05/2013, 19:29 | Сообщение # 1180
Віват кухар!!!
Оксаночко(мамця) приєднуюсь до всіх привітань!!!
Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: Середа, 08/05/2013, 00:00 | Сообщение # 1183
шеф-повар
Оксана, вітаю з Днем народження!!! Нехай з тобою буде поряд Веселий сміх і ніжний погляд. Хороший друг і пісня тиха, Що розганяє тугу й лихо. Очей коханих два озерця, Неспокій думки твого серця. Хай омине тебе нещастя, Живи і мрій, бажаю щастя!
Дата: Субота, 18/05/2013, 10:33 | Сообщение # 1184
найкращі кондитери
Ірусі наші дорогенькі!!!!!!!!!!!! З Днем Ангела вас!!!!!!!!!!! З іменинами вітаю! Щастя, радості бажаю! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана, Як лебідка будь кохана!
Дата: Субота, 18/05/2013, 12:18 | Сообщение # 1185
шеф-повар
І я щиро долучаюся до привітання нашим дорогим Іринам! Будьте здорові, щасливі, життєрадісні і завжди відчувайте опіку вашої небесної покровительки!
До речі, це ж у нас сьогодні як престольний празник , так як господиня нашого сайту - Ірина. То ж вітаю вас усіх, дорогі форумлянки! А Ірусі нашій довгих років процвітання!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя