|
Вітання
| |
| kcюшka | Дата: Субота, 18/05/2013, 12:38 | Сообщение # 1186 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорогі Іринки вітаю з Днем Ангела.
В день Ангела бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я
І хай вас завжди оберігає Бог!
Сообщение отредактировал kcюшka - Субота, 18/05/2013, 12:41 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 18/05/2013, 13:15 | Сообщение # 1187 |
адмін
| Дівчатка гарно дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Субота, 18/05/2013, 13:57 | Сообщение # 1188 |
найкращі кондитери
| ІРУСЕЧКО з ДНЕМ АНГЕЛА ТЕБЕ!!!!! Красивые анимации, анимационные картинки, открытки Ангелы, эльфы и сказочные существа, стихи о любви и о жизни
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Субота, 18/05/2013, 17:56 | Сообщение # 1189 |
Віват кухар!!!
| .Дівчатка, мої кохані ІРИНКИ!!!! Вітаю вас всіх з вашим ДНЕМ ІМЕНИН!!!! Гарної такої днини, Іменини у Ірини. Прийми ти від мене вітання, Хай збудуться твої бажання. В житті бажаю радіти, Й ніколи тобі не хворіти. Хай доля привітно дивує, Любов і щастя дарує. Бажаю друзів вірних тобі, Щоб допомогли у біді. Хай твій ангел тебе оберігає, Всяке лихо що йде відганяє. Нехай всі -всі ваші мрії збуваються!!!!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 18/05/2013, 22:12 | Сообщение # 1190 |
найкращі кондитери
| Ірусі вітаю з Днем Ангела!!!!!!!!!!!!!
Хай Ангел-Хранитель вночі Запалить тобі три свічі... Перша свіча – за любов: Даруй її знов і знов. Друга – за доброту, правду і прямоту... Третя свіча – оберіг Від всіх негараздів і лих.
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Неділя, 02/06/2013, 21:19 | Сообщение # 1191 |
найкращі кондитери
| МАРЯНОЧКО ,вітаю твою донечку зі святом В цей день лише для тебе сміється сонце з неба і ніжно пахнуть квіти , його теплом зігріті , і дятел привітання відстукав на світанні , і мишка-шкряботушка посмикала за вушко , А котик походжає - тобі добра бажає .
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 08/07/2013, 18:28 | Сообщение # 1192 |
найкращі кондитери
| НАТАЛЯ(Talochka, ) Бажати багатства ніби як банально. Хоча копійка зайва завжди потрібна. А замість цього бажаю невпинно Благополуччя, здоров'я і добра! Адже гроші - це вітер, вони пусті. Найважливіше вогнище рідної домівки. Бажаю це життя прожити в спокої, Цінувати сім'ю, друзів рідний дім. Бажаю ніколи не змінюватися, Все життя прожити зі світлою головою. І постійно всім нам посміхатися І на проблеми вічні махнути рукою. Бажаю, щоб серце голосно билося, Щоб душа любила, берегла. І кохана людина поруч з тобою йшла!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 08/07/2013, 20:42 | Сообщение # 1193 |
найкращі кондитери
| Наталю!!!І я вітаю тебе з днем народження!!! Як вогонь завжди горіти,
Hе старіти і не хворіти,
Жити довго і красиво,
Бути коханим і любити.
Hа роботі лише успіху,
Удома - радості і сміху,
Щоб молодість блищала,
Щоб старість відступала!
З днем народження!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Вівторок, 09/07/2013, 12:42 | Сообщение # 1194 |
шеф-повар
| Леся, Ксюша, я вам дуже і дуже дякую за привітання і такі гарні побажання!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 09/07/2013, 13:31 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 10:42 | Сообщение # 1195 |
найкращі кондитери
| Маряночко!!!!!!!!!! Нехай Тобі вічно всміхається доля, Несуть тільки радість майбутні роки. Хай щастя й здоров"я не зрадить ніколи, Збуваються мрії, бажання й думки. Трояндами врода хай довго ще квітне, Усмішка весела цвіте на устах, І тільки все добре , хороше, привітне Завжди переходить в майбутньому шлях. Бажаю не знати недуги і втоми, Доводити справи свої до кінця, Нехай повсякчас Тебе в рідному домі Завжди зустрічають кохані серця. Хай Матінка Божа від зла захищає Тебе кожен день , як молитва свята , Христос хай здоров"я Тобі посилає На довгі , щасливі і благі літа!!! Картинки блестяшки фэнтези
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 12:50 | Сообщение # 1196 |
адмін
| Марянко!!!Ти на відпочинку,але як повернешся то прочитаєш що ми тебе любимо і гарно вітаємо з Днем народження!!!1
Пейзажи и природа красивые картинки
Світанкової долі, Краси річкових лілей, Радості від природи Радості від людей Нехай Твій корабель "Мрія”, Припливе до пристані "Щастя".
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 13:15 | Сообщение # 1197 |
найкращі кондитери
| МАРЯНОЧКО ПРИЙМИ В ЦЕЙ ДЕНЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ. Ми тебе щиро вітаємо, Щастя, здоров'я і миру бажаємо. Зичим тобі достатку, любові й тепла, Від друзів поваги, від людей добра. Щоб твоє здоров'я, як кремінь, було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість постійно була на порозі, А лихо — у вічній далекій дорозі!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 15:07 | Сообщение # 1198 |
найкращі кондитери
| Маряночко!!!!!!!!!!!!! І від мене тобі вітаннячко!!! Прийми наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаємо тобі міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у твоїй оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя тобі, радості, добра і благополуччя! Любимо,цінуємо ,поважаємо!!!
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 16:42 | Сообщение # 1199 |
шеф-повар
| Мар"яночко!!!!!! Скільки років тобі не питаєм Хай зозуля рахує в гаю, Ми із тими літами вітаєм, Що постукали в душу твою. Те бажаєм, що щастям звуть люди Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А цій пісні не буде кінця. Хай над тобою небо голубіє, Не знають втоми руки золоті Душа нехай ніколи не старіє А серце не втрачає доброти
Сообщение отредактировал kcюшka - Понеділок, 15/07/2013, 16:43 |
| |
| |
| _uliana_88 | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 19:55 | Сообщение # 1200 |
шеф-повар
| Марянко! Щиро вітаю тебе з днем народження, бажаю тобі щастя, здоров"я, кохання, злагоди в сім"ї, і здійснення всіх задуманих мрій!!!!
|
| |
| |
|