|
Вітання
|
|
| оксанка | Дата: Неділя, 21/07/2013, 01:05 | Сообщение # 1216 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Леся, ir71,Зоряна9810, _uliana_88, LILEJA, Наталія, щиро Вам дякую за привітання!!!! Я Вас люблю, мені надзвичайно приємно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цитата (Наталія) шо за холєра, не можу вставити привітання третій раз ти вже і так мене нагородами обдарувала, дяяяяяяякую моя люба!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Неділя, 04/08/2013, 10:38 | Сообщение # 1217 |
адмін
| Лілюсік наш!наша квіточка -ЛІЛІЯ!!!!
Вітаєю тебе з днем народження!!!
Новогодние картинки красивые анимации новый год
Хай радість у серці Твоєму живеі мрія в душі, мов троянда, росте, і лагідний усміх цвіте на устах, і світиться щастяв бездонних очах!  Анимационные картинки для детей
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 04/08/2013, 16:07 | Сообщение # 1218 |
найкращі кондитери
| Наша тендітна,прекрасна,щира ЛІЛЕЧКО!!!!!!!!!!!! Дякую Богу що дав мені можливість познайомитися з Тобою вживу, ти одна з наших активних форумчанок!!! Дозволь від щирого серця привітати тебе з Твоїм днем народження і побажати Тобі здоров’я, поваги і любові від рідних та всі хто Тебе оточує!!! Бажаю Тобі матеріального і духовного збагачення ,щоб була завжди поближче до родини, щоб доля Тебе не кидала так далеко!!! Всього-всього Тобі найкращого і творчих Тобі успіхів!!!! Хай квітне доля у роках прекрасних Господь дарує радість і здоров’я Хай кожен ранок з неба сонцем ясним Тебе осяє світлом і любовю 
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 04/08/2013, 16:14 |
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 04/08/2013, 17:40 | Сообщение # 1219 |
найкращі кондитери
| Лілечко це все для тебе!!!!!!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Неділя, 04/08/2013, 18:51 | Сообщение # 1220 |
найкращі кондитери
| ЛІЛЕЧКО ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ Прийми у цей день вітання найкращі Бажаєм здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай Бог у житті Тобі все помагає Хай лік роками ведуть зозулі Ще довго-довго на землі Нехай Тебе всі біди обминають, Щоб хліб свіжий був на столі.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 04/08/2013, 18:52 |
| |
| |
| LILEJA | Дата: Неділя, 04/08/2013, 20:27 | Сообщение # 1221 |
шеф-повар
| оксанка, Леся, Ксюша, ir71, мені надзвичайно приємно читати такі щирі слова привітань! Дякую, що Ви є!
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Неділя, 04/08/2013, 22:48 | Сообщение # 1222 |
Віват кухар!!!
| ЛІЛІЧКА!!!! Я приєднуюсь до дівчат!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману. 
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: Понеділок, 05/08/2013, 12:11 | Сообщение # 1223 |
шеф-повар
| Наталія, щиро дякую!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 31/08/2013, 20:14 | Сообщение # 1224 |
найкращі кондитери
| Для Тані (pavluk)
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Субота, 31/08/2013, 23:20 | Сообщение # 1225 |
найкращі кондитери
| ТАНЮША ПРИЙМИ І ВІД МЕНЕ СЛОВА ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. В день народження Твій ми з тобою радієм І сердечно бажаєм, щоб збулись Твої мрії. Щоб пливло тобі щастя з роси і води, Щоб жить – не тужить і не знати біди ! А коли б сумувати на мить довелось, Пам’ятай, що про Тебе турбується хтось.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 01/09/2013, 12:04 | Сообщение # 1226 |
найкращі кондитери
| Танюшка, і я приєднуюся до щирих привітань!!! Здоров’я Тобі міцного,міцного , творчих успіхів , любові і поваги від рідних. І щоб були всі Твої рідні здоровенькі особливо Твої чарівні малятка!!! Нехай додався рік - не біда! У тому полягає секрет життя, Молодою залишайся завжди Навіть якщо роки додаються. Нехай же люди судять про тебе Не по даті народження, А по блиску веселих очей, і по гарному настрою! 
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Вівторок, 03/09/2013, 12:51 | Сообщение # 1227 |
|
шеф-повар
| Дівчата я дуже вам дякую за привітання. В мене в цей день подвійне свято. Сім років тому ми з чоловіком стали однією сім'єю. Я вас всіх дуже люблю, це для вас
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 08/09/2013, 10:20 | Сообщение # 1228 |
найкращі кондитери
| [size=14] Дорогі наші усі Наталочки!!! Від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела!!!
Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес В житті Вашім дарує. [/size]
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 08/09/2013, 10:21 |
| |
| |
| Ксюша | Дата: Неділя, 08/09/2013, 10:27 | Сообщение # 1229 |
найкращі кондитери
| Я приєднуюсь до привітань всіх Наталь,Наталочок ,Наталій з Днем Ангела. хай Боженька здоров"я посилає,будьте кохані,бажані ,жадані.Хай Вам щастить.
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: Неділя, 08/09/2013, 14:06 | Сообщение # 1230 |
шеф-повар
| І я щиро від всієї душі вітаю всіх наталочок з днем ангела!!! Будьте здоровими і щасливими!!!
Сообщение отредактировал Olena87 - Неділя, 08/09/2013, 14:09 |
| |
| |