|
Вітання
| |
| stina | Дата: Понеділок, 23/09/2013, 10:23 | Сообщение # 1246 |
|
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| Ксюша, вдячна за привітання, дуже приємно!
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 21/10/2013, 10:39 | Сообщение # 1247 |
адмін
| Ромашко!Світланко!!!
Вітаю тебе з Днем народження!!! Міцного здоров я й щасливої долі, Вражень приємних і сміху доволі Хай щастя приходить і ллється рікою, Життя багатіє добром і красою!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 21/10/2013, 12:36 | Сообщение # 1248 |
найкращі кондитери
| Світланко(ромашка), вітаю з Днем народження!!! Бажаю здоров’я, щастя,любові і поваги від рідних і оточуючих!!! Всього Тобі як найкращого, творчих успіхів і натхнення!!! 
для Тебе Світланко
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 21/10/2013, 23:40 | Сообщение # 1249 |
найкращі кондитери
| СВІТЛАНА ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,ЩАСТЯ,ЗДОРОВ"Я,ЛЮБОВІ,НАТХНЕННЯ В РОБОТІ І ВСЬОГО САМОГО НАЙКРАЩОГО.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: Четвер, 24/10/2013, 19:31 | Сообщение # 1250 |
шеф-повар
| Вітаю Мар'янку з днем народження!!!!
Здоров"ячка тобі і всій сім"ї, любові, кохання, достатку та злагоди!!!
Хай Бог Вас оберігає!
|
| |
| |
| Ira | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 02:49 | Сообщение # 1251 |
|
найкращі кондитери
| Дорогенька Іринко!!!!!!! З Днем народження тебе !!!!!!!!!!!!! Нехай Тобі вічно всміхається доля, Несуть тільки радість майбутні роки. Хай щастя й здоров"я не зрадить ніколи, Збуваються мрії, бажання й думки. Трояндами врода хай довго ще квітне, Усмішка весела цвіте на устах, І тільки все добре , хороше, привітне Завжди переходить в майбутньому шлях. Бажаю не знати недуги і втоми, Доводити справи свої до кінця, Нехай повсякчас Тебе в рідному домі Завжди зустрічають кохані серця. Хай Матінка Божа від зла захищає Тебе кожен день , як молитва свята , Христос хай здоров"я Тобі посилає На довгі , щасливі і благі літа!!!
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 28/10/2013, 02:54 |
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 11:03 | Сообщение # 1252 |
найкращі кондитери
| ДОРОГЕСЕНЬКА ІРИНКО ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЄМО ТЕБЕ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,ЩАСТЯ ,ЗДОРОВ"Я І ЛЮБОВІ ЗИЧИМО ТОБІ З Днем народження вітаєм! Щастя, радості бажаєм! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана, Як лебідка будь кохана!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 11:57 | Сообщение # 1253 |
шеф-повар
| На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ! З днем народження! 
Сообщение отредактировал Olena87 - Понеділок, 28/10/2013, 11:59 |
| |
| | |
| _uliana_88 | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 13:09 | Сообщение # 1255 |
шеф-повар
| З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття. Іринко! Бажаю всього найкращого і нехай щастить у всіх справах і починаннях!!!
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 14:20 | Сообщение # 1256 |
шеф-повар
| Дорога Іринка від всього серця вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким, Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаю здоров'я, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай у серцi розкошує лiто І соняхом квiтує золотим. Хай постiйний успiх, радiсть i достаток, Сиплються до Вас, немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, А Господь дарує довгих-довгих лiт!
$IMAGE2$
|
| |
| |
| Таньчик | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 15:07 | Сообщение # 1257 |
шеф-повар
| І я приєнуюся до вітань Пусть ангел жизнь Твою хранит, И пусть душа не плачет, Пусть будет в жизни Всё сполна Нисколечко иначе, Пусть беды обойдут тебя, Пусть солнышко Лишь светит, И чтоб любили все тебя Сильней всего на свете!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 18:01 | Сообщение # 1258 |
адмін
| Таньчик, LILEJA, _uliana_88,
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 20:55 | Сообщение # 1259 |
Віват кухар!!!
| Дорогенька ІРУСЮ!!!! Вітаю тебе з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! Здоров"я, кохання, радості і любові від красенів синочків,творчого натхнення, і ще довго нас тішити твоїми шедеврами!!!!!! Бажаю всього найкращого в твоєму квітучому житті. Нехай кришталева ваза твоєї молодості Буде наповнена чистою водою, В якій ніколи не в’януть білі лілії вірності, Червоні троянди кохання І скромні ромашки надії. Нехай твоє життя буде схоже на пісню, Яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. Нехай твоє життя буде квітучим садом, А серце твоє буде бутоном прекрасних троянд, Який розкривається перед добром І закривається перед злом.

|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 28/10/2013, 20:59 | Сообщение # 1260 |
адмін
| Наталю,гарно дякую! Дуже мені приємно! :poceluy-267:
|
| |
| |
|