Вітання
| |
LILEJA | Дата: Субота, 30/11/2013, 12:40 | Сообщение # 1276 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорога наша Леся! Вітаю Тебе з Днем народження!!! Я дуже рада, що знайома з такою хорошою людиною - чарівною, працьовитою та веселою !!!
З Днем Народження щиро вітаю, І бажаю на довгі літа: Будь такою, як ми Тебе знаєм, Ніжна, мила і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила, Мчать Твій човен до тої землі, Де панує лиш радості сила, Де збуваються мрії Твої.
|
|
| | |
Ксюша | Дата: Субота, 30/11/2013, 15:34 | Сообщение # 1278 |
найкращі кондитери
| ДОРОГЕСЕНЬКА ЛЕСЕНЬКА. Від щирого серця вітаю тебе з Днем народження. Люба подруго, вітаю з Днем народження тебе! Хай у погляді твоєму грає небо голубе! Хай всміхнуться перехожі і у цей святковий день Ти купайся в морі квітів й подарунків в ювілей! Не сумуй, що плинуть роки, ти як завжди - чарівна, Мила, ніжна, стильна, гарна, а в душі твоїй весна! Хочу всього набажати, написати море фраз, Обійняти міцно-міцно й поздоровити ще раз!!!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Субота, 30/11/2013, 18:18 | Сообщение # 1279 |
шеф-повар
| Лесюня! Вітаю з днем народження, міцного здоров"я, достатку, взаємного кохання, злагоди в сім"ї, поваги та підтримки від близьких та друзів, і здійснення всіх найзаповітніших мрій!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 30/11/2013, 19:53 | Сообщение # 1280 |
найкращі кондитери
|
|
|
| |
Olena87 | Дата: Субота, 30/11/2013, 20:39 | Сообщение # 1281 |
шеф-повар
| Дорога Леся!!! Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, А добро не оминає хату, Як не обминає цвіт весна Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться для вас, як вишні цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує Вам багато літ.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 03/12/2013, 21:41 | Сообщение # 1282 |
шеф-повар
| Я з триденним запізненням, але оскільки ти ще сюди після свого д/н не заходила, то Лесечко, з Днем Народження!!! Удачі та любові! І нехай всі близькі будуть поруч, розлуки недовгими і зустрічі радісними! Будь щаслива, здорова, світла і оптимістична, якою ти є! Натхнення тобі творчого, материнського, жіночого і людського!!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 18/12/2013, 15:10 | Сообщение # 1283 |
найкращі кондитери
| Є на світі свят багато Урочистих, визначних, Але Миколая свято Найприємніше із них. Миколай святий — не казка, Це не Дід Мороз, о ні. Миколайчику, будь ласка, Ти приходь до мене в сні.
Під подушку я загляну, Рано-вранці посміхнусь. Подаруночки дістану, Миколаю поклонюсь. Подаруночки — це свято, Та я молю не про те, Бережи матусю й татка, І хай рідний край цвіте.
Люблять діти Миколая, Шану кожен віддає. Хто в мольбах його благає, Всім він поміч подає. Через нього Божа ласка З неба сходить до людей. Миколайчику, будь ласка, Завітай до всіх дітей!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 19/12/2013, 00:45 | Сообщение # 1284 |
найкращі кондитери
| Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте.
Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру,
Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів міліон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу.
Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють. Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 19/12/2013, 00:46 |
|
| |
stina | Дата: Четвер, 19/12/2013, 16:04 | Сообщение # 1285 |
Віват кухар!!!
| Дорогі дівчатка,вітаю Вас усіх і Ваші Родини з святом Миколая.
Темна нічка наступає, Снігом білим засипає, Всі дороги і будинки, Всі дерева і ялинки. Ніби казка на малюнку - Сніг малює візерунки. Двері в хату відкривай, Йде до вас сам Миколай . Він несе свої вітання, Радість, свято, побажання: Щоб у кожній хаті - всі були багаті! Щоб у кожнім домі всі жили в любові!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 30/12/2013, 16:42 | Сообщение # 1286 |
найкращі кондитери
| Я вирішила сьогодні написати привітання для всіх з Новим роком,не знаю чи буде завтра можливість ,чи буде інтернет.Тож з наступаючим Новим роком.
На білому коні,чи вороному, Хай щастя і пісні спішать додому. Хай,радість -вигарцьовує -щодня, Багатшають всі друзі та рідня. Хай буде кінь -крилатий -як Пегас, Щоб зникла лінь,дух творчості не згас. І, незбиваючись з натхненного галопу, Хай рік коня несе нас у Європу. Різдво зайде дзвіночком коляди Йордан наллє свяченої води, Що6 дужим був весь український рід І нас прийняв в свої обійми світ! З Новим роком!
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 30/12/2013, 17:04 |
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 31/12/2013, 21:36 | Сообщение # 1287 |
найкращі кондитери
| Цокотить, цокотить, Новий рік в кареті мчить! А конячка не проста, В неї грива золота. Синя - синя, наче небо, Розсіва усе, що треба. Кому - дочку, кому - сина. І родина вже щаслива. Кому - гроші, кому - хату, Для сім'ї собі придбати. Кому - радість, кому - щастя, Хай минають всі напасті. Кому блиск в очах й кохання, Хай сприяє зірка рання. Кому міх здоров'я й воза, Хай удачу всім завозить. А в останньому мішку, І по норці й кожушку. Та квиточки на Гаваї, Хай весь люд відпочиває. Ви ворота відчиняйте! І Конячку пригощайте! З НОВИМ РОКОМ!!!
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 31/12/2013, 21:37 |
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 01/01/2014, 13:58 | Сообщение # 1288 |
шеф-повар
| Дівчаточка щиро від усієї душі вітаю всіх з новим роком!!! Бажаю лиш МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я і фінансів стабільих....
Хай рік прийде такий багатий як нардепівські зарплати. Не минали б гроші хату, І було всього багато. Євро сховане в коморі, Сало хрюкало на дворі. В гаражі стояв Ferrari І ще Lexus, щоб до пари. В хаті з мармуру камін Та басейн хочаб один. Ну а в ванні щей джакузі І коньяк бовтався в пузі. Щастя щоб не лізло боком... Одним словом З новим роком!!!
|
|
| |
stina | Дата: Середа, 01/01/2014, 16:07 | Сообщение # 1289 |
Віват кухар!!!
|
З Новим Роком, в добрий час Скаче коник вже до нас, А до вас хай завітає З тим, що серце забажає, Хай принесе вам у хату Щастя й радості багато, Хай здоров’я повний міх Покладе на ваш поріг!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 02/01/2014, 17:00 | Сообщение # 1290 |
шеф-повар
| Дівчатонька, і я щиро вітаю вас усіх з наступившим Новим Роком і наступаючим Різдвом Христовим! Нехай Новий Рік принесе добро та радість у ваші оселі! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, сімейного добробуту та благополуччя! Нехай Різдвяні свята запалять у ваших душах вогник надії, любові та щастя!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
|