Вітання
| |
Леся | Дата: Четвер, 02/01/2014, 23:52 | Сообщение # 1291 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Божеееее мій!!!Яка я стала не уважна,я не бачила всіх тих привітань на форумі для мене ,яка я свинка,навіть не подякувала всм вам догогесенькі мої,найрідніші.Як мені сьогодні соромно :sorom: Пробачте мене засранку. Всіх з новим роком та наступаючим Різдов Христовим,достатку та миру у ваші родини,здоровя та благополуччя,всім вашим рідним та близьким.Цьомкаю та обіймаю вас міцно міцно!!!
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 02/01/2014, 23:53 |
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 03/01/2014, 00:19 | Сообщение # 1292 |
найкращі кондитери
| Леся, вибачаємо. Сію-вію, посіваю... З України вимітаю Комуняку, москаляку, Януковича-собаку! Щоб той Кінь його поніс Десь у тундру, десь у ліс... І там скинув: -Іго-го! Заслужили ми того! Отоді ми погуляєм! Вип'єм чарку, заспіваєм... Танцювати будем скоком... З Новим щастям! З Новим роком!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 03/01/2014, 11:16 | Сообщение # 1293 |
найкращі кондитери
| Ксюшо,
|
|
| |
Olena87 | Дата: П`ятниця, 03/01/2014, 13:52 | Сообщение # 1294 |
шеф-повар
| Ксюша, дякую, вітання просто клас!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 07/01/2014, 02:25 | Сообщение # 1295 |
найкращі кондитери
| Хай в ваші вікна стукає колядка, А на столі і свічка і кутя, Вже сповістила зіронька на небі, Що в яслах народилося Дитя! А оченята сповнені любові І посмішка весела, і легка. В Різдвяну ніч хай вас благословляє Ісусика малесенька рука! Веселих свят!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 07/01/2014, 02:25 |
|
| |
Olena87 | Дата: Вівторок, 07/01/2014, 14:01 | Сообщение # 1296 |
шеф-повар
| ВСІХ ВІТАЮ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 07/01/2014, 15:43 | Сообщение # 1297 |
найкращі кондитери
| Бажаю Вам щастя і всього добра , щоб на користь Вам вийшла Ваша праця тяжка . Щоб нивка родила збіжжя золоте , щоб на неї падав дощик , гріло сонце весняне. Щоб всього було в достатку і здорові всі були , щоб славили Бога на небесах і на землі. Десь не одна родина плаче і вмивається сльозами - нема батька . нема брата , або й рідної мами. Усміхнись убога хато , бо народився Цар віків , Володар усього світу май надію тільки в нім . А як будеш жити в згоді , в цілому світі , в своєму роді , то поблагословить Вас маленький Ісус і зішле щастя рідному народу. І пройдуть нещастя . і пройдуть болі , і над нашим рідним краєм ясне сонечко засяє ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ !!!
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 07/01/2014, 20:44 | Сообщение # 1298 |
Віват кухар!!!
| Зичу гарних свят,веселих коляд. Запашної куті та чарочки на столі. Будьте здорові,багаті та з Богом у хаті!Хай Ангел Господній різдвяної ночі Вашу світлицю сяйвом осяє, З неба дарунки щиро складає: Віру у серця, вічність у душу, Мудрість в скроні, статку в долоні! Веселих свят, смачної куті, дзвінкої коляди і ніякої біди! Христос Рождається!
Мене звати Людмила!
Сообщение отредактировал stina - Вівторок, 07/01/2014, 20:45 |
|
| |
Olena87 | Дата: Четвер, 16/01/2014, 00:13 | Сообщение # 1299 |
шеф-повар
| Вітаю Уляну з днем народження!!! Якби зійшлися дві зорі І райдуги сплелися в перевесло,
Тобі б, напевно, гори золоті
В дарунок ми тобі принесли.
Але не немочі людські Не здійснено свого бажання,
Отож. Прийми Ти від душі
Палке і щире привітання!
Хай зло далекими стежками обминає,
А успіх супроводжує в усьому і завжди
Нехай в душі тільки весна буяє
Без клопотів, печалі і журби.
В житті нехай все буде добре
Без чого не складається життя:
Любов, здоров’я,щастя, та
Щира, добра й людяна душа!
Многая і благаяліта!!!
Сообщение отредактировал Olena87 - Четвер, 16/01/2014, 00:15 |
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 16/01/2014, 13:48 | Сообщение # 1300 |
шеф-повар
| Olena87, дякую дуже приємно!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 16/01/2014, 15:44 | Сообщение # 1301 |
шеф-повар
| Уляно, прийми і мої щирі вітання з Днем твого народження! Нехай збувається усе задуманне і бажане! А головне, здоров'я, злагоди в сім'ї, любові та поваги! І звичайно кулінарного натхнення!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Четвер, 16/01/2014, 15:46 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 16/01/2014, 18:27 | Сообщение # 1302 |
найкращі кондитери
| _uliana_88, _ Я теж приєднаюсь до привітань з Днем народженняЩастя ,здоров",дюбові і всього самого хорошого зичу тобі.
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 16/01/2014, 23:35 | Сообщение # 1303 |
шеф-повар
| Talochka, Ксюша, щиро дякую за привітання мої дорогенькі! ( я знаю що там пише в жовтні пробувала змінити, але щось не виходить)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 18/01/2014, 21:13 | Сообщение # 1304 |
найкращі кондитери
| Зірниця з неба світло кидає Ісус сьогодні хрещення приймає Нехай ця зірниця в Йорданськії свята Несе всі злагоди до Вашої хати. У Йорданську цю годину Віншую Вашу всю родину Хай рід Ваш славиться в народі Хай прибуває в Вашім роді. Я Вас усіх поздоровляю, Щастя радості бажаю. Нехай же справді буде так Як ми собі бажаєм Щоб не згасав Йорданський знак Над нашим рідним краєм Веселіться всі Христос ся Хрещає!
|
|
| |
stina | Дата: Неділя, 19/01/2014, 13:13 | Сообщение # 1305 |
Віват кухар!!!
| На Йорданських водах чистих омивав Іван Христа,— Світлом променів сріблистих звіншувалась радість та.
І озвався з неба голос: «Це мій любий серцю син!» І Іван склонивсь, як колос, як за ясним світлом дим.
Поклонімся й ми Христові в цім святім величнім дні — Він з великої любови схоронить нас від нужди.
Поклонімся й ми Христові своїм колосом діянь, Бо Христос у кожнім домі, поміж вірних християн
З вечерею усіх смачною, з Йорданською святою водою! Щоби Ісус, що охрестився, Завжди в потребі заступився, За весь Ваш рід і за родину, За нашу неньку Україну,
Христос хрестився у Йордані.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
|