|
Вітання
| |
| оксанка | Дата: Вівторок, 29/10/2013, 02:17 | Сообщение # 1261 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Дорогенька Ірусю!!!! Я як завжди..на остаток...Многая і благая літ Тобі!!!! Нехай Тебе оберігає Божа благодать!!!Будь здорова і щаслива!!!Від усієї душі бажаю здійснення усіх мрій.Нехай Твоє життя як яскрава мозаїка складається лише зі світлих кольорів радості!!! Творчих успіхів Тобі і натхнення!!!! http://www.playcast.ru/view....68101pl
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 29/10/2013, 02:21 |
| |
| | |
| kcюшka | Дата: Вівторок, 29/10/2013, 14:44 | Сообщение # 1263 |
шеф-повар
| Дорогенька моя пані Іроно, прийміть і від мене щирі вітання в свій День Народження, хоч із запізненням - проте від щирого серця! Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались Ваші друзі й рідні, Із днем народження Вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров’я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До Вас на крилах весняних пісень. Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині буде хліб і сіль, Нехай своїм теплом Вас завжди сонце гріє, Й слова подяки линуть звідусіль. Любові й злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро щогодини Із сонця й вітру, із роси й води. Хай Бог від бід охороняє, А Мати Божа благословляє На довгий вік, на многії літа.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 29/10/2013, 17:21 | Сообщение # 1264 |
адмін
| Дякую Оксаночко!
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 11:10 | Сообщение # 1265 |
найкращі кондитери
| Ксюша наша дорогесенька!!! Прийми щирі привітання з ювілеєм!!!Бажаємо здоровячка,щастячка,здійснення всіх задумів,удачі! У всіх справах процвітання, До мети йти без вагання, Успіхів,удач багато, Хай життя буде,як всято!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 11:20 | Сообщение # 1266 |
найкращі кондитери
| Наталю!!! Тебе теж вітаю з днем народження!!! Ми вам щиро побажаєм, Щоб життя здавалось раєм, Та багато ясних літ Вам дарує щедро світ!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 11:22 | Сообщение # 1267 |
адмін
| Оксанко!Сяня!Ксюшечка!!!!
Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю, радості багато Хай сміється сонце, з голубого неба І троянда перша, зацвіте для Тебе Хай в житті Твоєму, горя не буває На устах усмішка, маком розцвітає Хай для Тебе гарна, буде кожна днина Дорога людинка, будь завжди щаслива! Ще Тобі бажаю, цвітіння розмаю Лагідного неба і рівних стежин Нехай Тебе любить, хто милий душі Цього бажаю Тобі! Наша мила і люба, найкраща у світі, Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, І щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, Добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба – Сімейного затишку й мирного неба.
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 12:07 | Сообщение # 1268 |
шеф-повар
| Дорога Ксюша! Вітаю Тебе з Днем народження!!! З Днем народження вітаю, Щастя, радості бажаю. Hе старіти, не хворіти, Як вогонь, завжди горіти. Жити довго і красиво, Коханою бути і любити. Hа роботі лише успіху, Удома - радості і сміху!
Сообщение отредактировал LILEJA - П`ятниця, 15/11/2013, 12:08 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 12:11 | Сообщение # 1269 |
найкращі кондитери
| К С Ю Ш А
Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси А вже по ліву руку - літо А вже по праву руку - осінь Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось А вже по ліву руку - юність А вже по праву руку - зрілість А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії Життя не зміряти літами, Бо жити - то важка наука... Хай буде щастя завжди з Вами По ліву і по праву руку! 
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 13:41 | Сообщение # 1270 |
найкращі кондитери
|
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 18:15 | Сообщение # 1271 |
найкращі кондитери
| ДОРОГЕСЕНЬКІ МОЇ,Я ВАМ ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ПРИВІТАННЯ, НАТАЛІЯ Я ПРИЄДНУЮСЬ ДО ВИЩЕ ВКАЗАНОГО.ВІТАЮ ЗІ СВЯТОМ,ЩАСТЯ ЗДОРОВ"Я І ЗДІЙСНЕННЯ ВСІХ МРІЙ,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 18:50 | Сообщение # 1272 |
шеф-повар
| Ксюша, від щирого серця і усієї душі прийми мої вітання в День твого народження!!! Здоров’я міцного на довгі роки Бажаєм тобі ми усі залюбки. Хай доля дарує щастя довіку, Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, Сопілка любові серце хвилює, Назавжди відійдуть печалі й тривоги, А роси ранкові безмежно і щиро Щоденно дарують наснагу і силу.
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: Субота, 16/11/2013, 04:31 | Сообщение # 1273 |
шеф-повар
| Ксюша!!! Нехай доля розмалює, Тобі сірі будні, Щоб були вони не нудні, Чудні й незабутні, Хай рожеві будуть мрії, Щоб у сині далі, У зелені гори ніс, Червоний феррарі, Білих хвиль на сході сонця, У Чорному морі, Неба синього з багрянцем, І золотих зорів! З днем народження!!!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Субота, 16/11/2013, 14:22 | Сообщение # 1274 |
найкращі кондитери
| ДЯКУЮ МОЇ ДОРОГЕСЕНЬКІ
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Неділя, 17/11/2013, 00:54 | Сообщение # 1275 |
Віват кухар!!!
| Лесічка, Оксанко!!!!!Щиро дякую за привітання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
|