Вітання
|
|
Ксюша | Дата: Середа, 29/01/2014, 10:47 | Сообщение # 1306 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| ІРА В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 29/01/2014, 10:47 |
|
| |
muroslava07 | Дата: Середа, 29/01/2014, 14:03 | Сообщение # 1307 |
Гурман
| Бажаю,щоб здоров'я до тебе текло широкою рікою,Впадало в бездонне море неземного щастя,Виливалось проливним дощем радості,Усміхалось теплим незрадливим сонцем любові! З днем народження, Іро!
|
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 29/01/2014, 16:14 | Сообщение # 1308 |
шеф-повар
| Дорога Іро! Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким, Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров'я, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай усерцi розкошує лiто І соняхом квiтує золотим. Хай постiйний успiх, радiсть i достаток, Сиплються до Тебе, немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, АГосподь дарує довгих-довгих лiт!
Сообщение отредактировал Olena87 - Середа, 29/01/2014, 16:17 |
|
| |
kcюшka | Дата: Середа, 29/01/2014, 18:20 | Сообщение # 1309 |
шеф-повар
| ІРИНКО Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 29/01/2014, 19:23 | Сообщение # 1310 |
шеф-повар
| Іра, щиро вітаю з Днем народження!
Бажаю здоров'я міцного, щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаю. Щоб серце Твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку, І довгого-довгого щедрого віку.
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 30/01/2014, 00:55 | Сообщение # 1311 |
найкращі кондитери
| Іро (ira) від щирого серця вітаю з Днем народження!!!
Хай буде в житті все прекрасно! Витончено! солодко! ніжно! пристрасно! Блискуче! яскраво! фантастично! Красиво! модно і практично! Безтурботно! смачно! апетитно! Надзвичайно! коллорійно! Вдало! просто! бездоганно! І з задоволенням, звичайно!
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 30/01/2014, 00:57 |
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 02/02/2014, 15:54 | Сообщение # 1312 |
найкращі кондитери
| ДІВЧАТОНЬКА МОЇ ЛЮБІ!!!!!! Всім щиро дякую за ваші привітання і за такі щирі і теплі слова!!!!!!!!! Я вас всіх дуже люблю і ціную!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 06/02/2014, 13:05 | Сообщение # 1313 |
найкращі кондитери
| ДОРОГІ НАШІ ОКСАНКИ СЯНІЧКИ КСЮШКИ!!!!!!!!!!!! Нехай Вас Бог благословляє І від людей Вам буде шана, А щедра матінка-земля Дає наснагу Вам щорана. Живіть щасливо сотню літ На втіху всій своїй родині; Хай Бог Вас береже від бід У нашій славній Україні.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Четвер, 06/02/2014, 22:11 | Сообщение # 1314 |
Гурман
| Застелила білим снігом,Землю хуртовина,А святковий стіл накрила,Біла скатертина.В день зимовий гріють душу,Теплі побажання,Настрій свята в серці творять,Щирі привітання!В іменини ми бажаєм,Щодня та щомиті,Хай тобі допомагає,Ангел покровитель!
|
|
| |
Наталія | Дата: П`ятниця, 07/02/2014, 00:39 | Сообщение # 1315 |
Віват кухар!!!
| Наші кохані ОКСАНОЧКИ!!!!!!!!! Рано-вранці до схід сонця стукав Ангел у віконце і сказав нам всім новину, що в Оксанок іменини!!! Всіх Оксаночок Вітаю і Оксаночкам бажаю: хай ангел торкнентся Вас ніжним крилом, зігріє Ваше серце своїм теплом. Хай радість, кохання наповнюють дім, Оселеться щастя і спокій у нім!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 07/02/2014, 01:53 | Сообщение # 1316 |
найкращі кондитери
| Наталія, дяяяяяяяяяяяяякую!!!
|
|
| |
Olena87 | Дата: П`ятниця, 07/02/2014, 09:44 | Сообщение # 1317 |
шеф-повар
| Всіх Оксаночок вітаю з днем ангела! Нехай Ваш ангел охоронець оберігає Вас від всього злого і дарує Вам здоров"я, красу і кохання! І багато-багато грошей (і грошовитих клієнтів!)
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/02/2014, 11:53 | Сообщение # 1318 |
найкращі кондитери
| ДІВЧАТОЧКА ДЯКУЮ
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 07/02/2014, 15:50 | Сообщение # 1319 |
шеф-повар
| Дякуюююю........
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 11/02/2014, 21:50 | Сообщение # 1320 |
найкращі кондитери
| Наталя(Натамуся) Вітаю з Днем народження. Прийми у цей день вітання найкращі Бажаєм здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай Бог у житті Тобі все помагає Хай лік роками ведуть зозулі Ще довго-довго на землі Нехай Тебе всі біди обминають, Щоб хліб свіжий був на столі.
|
|
| |