|
Вітання
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 11:16 | Сообщение # 1201 |
адмін
Статус: Offline
| Ксюшечка!Оксаночко!!!!
Прийми мої вітання з нагоди твого Дня народження!!!!
 Разные анимированные картинки
Так всього багато зичу, Що й не полічить. В мирі, радості здоров'ї Все життя прожить. Хай воно прекрасним буде, Як вишневий сад, Хай же Вам приносить щастя Вічний зорепад. Хай приходять ранки З добрими надіями, Щоб завжди усі збувались Задуми і мрії  Разные анимированные картинки
|
| |
| |
| _uliana_88 | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 11:45 | Сообщение # 1202 |
шеф-повар
| kcюшka! Здоров’я міцного на довгі роки, Щиро бажаю тобі залюбки, Хай доля дарує щастя довіку, Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, Сопілка любові хай серце хвилює, А роси ранкові безмежно і щиро, Щоденно дарують наснагу і силу!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 12:52 | Сообщение # 1203 |
найкращі кондитери
| КСЮШКА З днем народження тебе вітаю! Будь веселою, щасливою завжди. І ще всією душею бажаю, Щоб не знала ти біди Щоб щастя, як сонце світило, Щоб цвіла ти під ним, як весна, Щоб завжди ти веселою ходила, Щоб була ти завжди молода.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 13:36 | Сообщение # 1204 |
найкращі кондитери
| КСЮШКА!!!!!!!!! Хай пливе щасливо твій життєвий човен, минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й бажання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання! З днем народження! Разные анимированные картинки
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Вівторок, 16/07/2013, 13:36 |
| |
| |
| kcюшka | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 14:11 | Сообщение # 1205 |
шеф-повар
| ir71, _uliana_88, Ксюша, Зоряна9810, ДЯКУЮ МОЇ ЛЮБІ ЗА ПРИВІТАННЯ ТА ТАКІ ГАРНІ ТА ЩИРІ СЛОВА Зоряна9810, я тебе та інших дівчат також вітаю з професійним святом Днем бухгалтера, удачі вам у всьому
|
| |
| |
| Леся | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 14:28 | Сообщение # 1206 |
найкращі кондитери
| Ксюшка!!!!!!!!!!!!!!! від щирого серця вітаю тебе з твоїм святом!!! Нехай з тобою буде поряд, веселий сміх і ніжний погляд. Хороший друг, і пісня тиха, що розганяє тугу й лихо. Очей коханих два озерця, неспокій думки твого серця. Хай обмине тебе нещастя. Живи і мрій бажаю щастя!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 20:35 | Сообщение # 1207 |
найкращі кондитери
| Бачу я трохи не вчасно...тааааааааааак пропустила таки багато!!!! Тому приєднуюся до привітань Наталі , Мар’янки і встигаю на забаву до Ксюшки. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 16/07/2013, 20:36 |
| |
| |
| kcюшka | Дата: Середа, 17/07/2013, 12:06 | Сообщение # 1208 |
шеф-повар
| Леся, оксанка, дякую, дякую
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 20/07/2013, 02:29 | Сообщение # 1209 |
найкращі кондитери
| Оксанко!!!!Ходячий наш позитивчик!!! Сама весела і сама добра і найкраща!!! вітаннячко тобі шлемо з нагоди твого дня народження!!! Нехай доля розмалює Тобі сірі будні, Щоб були вони не нудні, Чудні й незабутні, Хай рожеві будуть мрії, Щоб у сині далі, У зелені гори ніс, Червоний феррарі, Білих хвиль на сході сонця, У Чорному морі, Неба синього з багрянцем, І золотих зорів! З днем народження!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 20/07/2013, 09:35 | Сообщение # 1210 |
адмін
| Оксанко!Сяня!Наша порадниця і класна подруго!Вітаю тебе з Днем народження!
Бажаю тобі щастя, здоров’я, родинного тепла та благополуччя, натхнення та успіхів. Нехай здійсняться найзаповітніші твої мрії. Хай у твоїй оселі завжди буде мир та злагода!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Субота, 20/07/2013, 11:41 | Сообщение # 1211 |
найкращі кондитери
| ОКСАНКО!!!!!!!! З Днем Народження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| _uliana_88 | Дата: Субота, 20/07/2013, 12:49 | Сообщение # 1212 |
шеф-повар
| оксанка!!! Щиро вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Субота, 20/07/2013, 16:47 | Сообщение # 1213 |
найкращі кондитери
| ОКСАНЧИКУ Від щирого серця і усієї душі вітаю тебе з Днем народження. Сьогодні День народження у Тебе! І я Тебе вітаю від душі, і вірю я, що прийде ангел з неба і принесе з собою три ключі. Цей перший ключик від любові. Любов від Бога, друзів і батьків. І вірю я, що дуже скоро, Ти матемеш і сотню цих ключів. А другий ключик є відщастя і хоч воно не кожному дано. Та скільки б не було багатства, а щастя треба всеодно. А третій ключик найдорожчий, його до серця ніжно пригорни, бо третій ключик від здоров"я, його найбільше в світі бережи.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 20/07/2013, 16:49 |
| |
| |
| LILEJA | Дата: Субота, 20/07/2013, 17:23 | Сообщение # 1214 |
шеф-повар
| Ксюшка, хоч трошки й запізно, але прийми мої вітання з Днем народження!
Будь завжди здорова,кохана,багата, Хай кожен день Тобі буде,як свято. Нехай посміхаються сонце й удача, І тихе,жіноче,омріяне щастя. Нехай в Тебе будуть друзі хороші, Хай у кишенях водяться гроші, Доля прихильною й доброю буде, Завжди з повагою ставляться люди. Хай кожен день здається дивним сном, Який Тебе робив би щасливішою, І будь завжди оточена теплом Найближчих,найдорожчих,найрідніших.
Оксанка! Поздоровляю з Днем народження!!!
Нехай Тобі вічно всміхається доля,
Несуть тільки радість майбутні роки. Хай щастя й здоров'я не зрадить ніколи, Збуваються мрії, бажання й думки. Трояндами врода хай довго ще квітне, Усмішка весела цвіте на устах, І тільки все добре, хороше, привітне Завжди переходить в майбутньому шлях. Бажаю не знати недуги і втоми, Доводити справи свої до кінця, Нехай повсякчас Тебе в рідному домі Завжди зустрічають кохані серця. Хай Матінка Божа від зла захищає Тебе кожен день, як молитва свята, Христос хай здоров"я Тобі посилає На довгі, щасливі і благі літа!!!
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Субота, 20/07/2013, 22:23 | Сообщение # 1215 |
Віват кухар!!!
| Оксаночко, то тобі!!!!!!!
Сообщение отредактировал Наталія - Субота, 20/07/2013, 22:36 |
| |
| |
|