Десерти
| |
jylia1988 | Дата: Четвер, 27/11/2014, 02:10 | Сообщение # 256 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| ліза, Рецептик я просила, дуже дякую! Обовязково зроблю, дуже смачненьке виглядає...)
|
|
| |
ліза | Дата: П`ятниця, 28/11/2014, 00:02 | Сообщение # 257 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| jylia1988, готуй на здоров`я!!! До речі, желе "Смак мого дитинства" за рецептом Мирослави тоже класне і у гарних керманках дуже навіть ефектно дивиться.
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Субота, 29/11/2014, 01:03 | Сообщение # 258 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| Я спробую і те і друге, покажу фото, ще раз дякую!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 13/06/2015, 20:43 | Сообщение # 259 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я до вас з десертами
Галяретка з ківі і щоколадна глазур 1пачку розвела у стакані води і залила у креманки хай застигає, Шоколадна дзеркальна глазур або (гляссаж)
200 г жирних вершків для збивання ;130 г води ; 300 г цукру ; 100 г какао; 12 г желатину ; 40 г холодної води. Готуємо шоколадний гляссаж : Желатин залити холодною водою. У каструльці з'єднайте вершки , цукор , воду і какао. Масу довести до кипіння і уварити до невеликого загустіння. Зніміть з вогню і трохи остудіть . Потім треба ввести набряклий желатин і перемішати до однорідності. Глазур пропустити через дрібне сито й остудити до теплого стану .
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 13/06/2015, 20:48 |
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 13/06/2015, 20:49 | Сообщение # 260 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
|
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 13/06/2015, 20:56 |
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 13/06/2015, 21:03 | Сообщение # 261 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| 260 г полуниці ( зробити пюре) ;140гр маскарпоне ; 100 г білого шоколаду ; 250 г жирних вершків для збивання ; ванілін ; 10 г желатину ; 30 г холодної води; Желатин замочити В каструльці розігріти вершки ,шоколад,остудити до кімнатної температури,додати ваніль маскарпоне і полуничне пюре все перемішати і додати желатин.
Молочне желе ,думаю всі мають свій рецепт Я просто кипятила молоко з додаванням цукру на смак розвела 10грамжелатину додала до молока Але фото того рецепту що написала не можу загрузити,а ось полунична паннакота,рецепт з нету брали
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 13/06/2015, 21:16 |
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 14/06/2015, 13:36 | Сообщение # 262 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, дякую !!! дууууже апетитний десертик!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 19/06/2015, 13:39 | Сообщение # 263 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, які вишукані твої желє!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 19/06/2015, 20:18 | Сообщение # 264 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ой мамо дорогая!!!!!!!!! яку ж то смакоту ти наготувала!!!!!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 19/06/2015, 20:30 | Сообщение # 265 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, ти вже можеш робити свій кенді бар,десерти ,макаруни ти робила.кеси теж.торт теж,пляцки,кейпопси.все що треба ти вже вміш
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 19/06/2015, 21:46 | Сообщение # 266 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, ой то не для мене з тим бавитись,то Наталя робила
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
nc | Дата: Вівторок, 25/08/2015, 15:41 | Сообщение # 267 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| МОРОЗИВО (фото не встигла зробити) 1 л домашнього молока 0,5 л вершків або сипараторної сметани 5 яєць 250гр цукру Ставим молоко на вогонь,яйця збиваємо з цукром до збільшення в об"ємі в 2-3 рази.Коли закипить молоко ,вливаємо його в яйця,збиваємо,виливаємо назад в каструлю і доводимо до кипіння.Заварну масу охолоджуємо,після охолодження збиваємо і додаємо вершки.Коли все гарно зіб"еться ставимо в морозилку.Через кожних 1-1,5 дістаємо і збиваємо міксером так робимо 3 рази.Ставимо в морозилку і через 5-8 год морозиво готове. Для шоколадного морозива до гарячої заварної маси можна додати плитку шоколаду. Рецепт взяла на іншому сайті,але змінила,в оригіналі 0,5 л молока(мені здалося ,що буде дуже жирне) Морозиво дуже смачне і просте в приготуванні,а головне я знаю з чого воно,діти їдять із задоволенням
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 20/03/2016, 13:22 | Сообщение # 268 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Домашній зефір
Отже, КЛАСИЧНИЙ варіант 250г яблучного пюре (4 яблука) 250г цукру 1 білок 1 пакетик ванільного цукру
сироп: 475г цукру 160г води 8г агару (4 ч.л. без гірки)
цукрова пудра для посипання
Отже, перш за все замочіть агар в зазначеному в рецепті кількості води. Яблука спечіть. Я печу в свч - ріжу на половинки, видаляю насіння, кладу зрізом вниз на тарілку, час випічки в хвилинах дорівнює кількості яблук в штуках.Я пекла 4 яблука.але зважила спечені то було забагато,взяла 250 грн як у рецепті.
Тепер можна ложкою вишкребти печену м'якоть з шкурок. Найпростіше для отримання гладкого пюре використовувати блендер. Якщо немає такої можливості - протріть пюре через сито.
Тепер в тепле пюре додайте цукор і ванільний цукор і залиште на годинку до повного охолодження.
Замочений агар поставте на вогонь і доведіть майже до кипіння, щоб агар розчинився.
Всипте цукор, вам здасться, що його занадто багато, не хвилюйтеся. Розмішайте гарненько, доведіть до кипіння при помішуванні і варіть на середньому вогні хвилин 5, поки температура сиропу не стане 110С. Лопаточка, піднята з сиропу, потягне за собою тонку нитку.Я немаю градусника тому родил щоб була ниточка. Відставте сироп, щоб він злегка охолов.
Додайте в тепле пюре поівбілка і збивайте щоб маса трохи посвітлішала , додайте решта білка і збивайте до отримання пишної густої маси.
Почніть вливати тонкою цівкою злегка остигнутий , але ще гарячий сироп. Не припиняйте збивання!
Після додавання сиропу збивайте ще кілька хвилин, маса повинна стати схожою на масу для безе. Беріть велику миску, маса збільшується в об'ємі !!
Швидко перекладіть масу в заздалегідь приготовлений корнетик з насадкою і відсадити зефірінки на папір для випічки. Їх буде близько 60 штук, так що готуйте багато місця! Пам'ятайте, що вироби з агаром застигають при температурі вже 40С, тому не чекайте, зразу відкидають!
Залиште на добу на столі, в досить теплому місці. За цей час зефір стабілізується і на ньому утворюється тонка цукрова скоринка Посипте пудрою.
З'єднайте зефірінки попарно. Підстави їх липкі, так що вони склеяться без проблем.
Ось і готово !!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 20/03/2016, 14:35 | Сообщение # 269 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, дякую за рецепт.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 21/03/2016, 10:50 | Сообщение # 270 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Леся,
|
|
| |
|