В гості до Ірини
 Десерти - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 17
  • 18
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 15:56 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти в закритому форумі

Каталог

Яблука печені з медом
Шоколадний терен з маршмелооу
Солодка ковбаска або чайна ковбаса
Райські яблучка
Кренделі на жовтках
Ягідне морозиво
Шоколадний десерт
Трюфельні пирожина
Шоколадні трюфеля
Баунті
Цукати
Десерт "радість"
Гарячий шоколад
Цукерки "Іриски"
Рафаелло
Трюфеллі родом з СССР
Шоколадно-горіхове праліне
Лимонний крамбль з імбирем
Крамбль з апельсинами і ликером
Яйця сюрприз
Жарені банани
Торт з налисників
Шоколадна паста
Морозиво домашнє
Пиріг Апельсинка
Бите скло
Десерт "Міледі"
Десерт "Спокусниця"
Коктейль з клубнікою та бананом
Ванільне морозиво з шоколадом
Швидкий десерт від Марії Матіос
Сирковий десерт "Банановий"
сирковий десерт "Тріо"
Глазуровані сирочки.
"КАРАМЕЛЬНІ БЛІНЧИКИ З ЯБЛУКАМИ"
Йогурти
Тірамісу від Оксанки
Морозиво від Талочки
Запечений банан з медом та корицею
Сирковий десерт
Крокембуш
Яблука в карамелі
Домашнє бананово-полуничне морозиво
Карамель домашня
Кокосовий флан
Канадський десерт Nanaimo Bars
Апельсинова панакота
Розумне тістечко


 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 19/02/2010, 21:08 | Сообщение # 2
Группа: Видалені





Яблука печені з медом.



Яблука помити, вирізати серединку, скропити середину лимонним соком щоб не потемніли.

В середину наливаємо 1ч.л. меду. Духовку нагріваємо до 200гр. Випікаємо до готовності, коли шкірочка почне морщитися.
СМАЧНОГО!!!
Прикрепления: 7774520.jpg (17.7 Kb) · 0998622.jpg (149.0 Kb) · 5301543.jpg (127.0 Kb)
 
ir71Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 21:27 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Люблю таку штуку!Класні солоденькі.Дякую Таня!

 
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 17:20 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Шоколадний терен із маршмелоу

400г печива, 100 г вершкового масла, 1 склянка молока,
* 1 склянка цукру, 2 столові ложки какао, 100 г шоколаду
кілька шт зефіру-маршмелоу

Печиво розмолоти в дрібну крихту. З молока, цукру, масла та какао, зварити "шоколад" і туди ж додати розтоплений шоколад.Хорошенько вимішати.
Влити в крошку.Замісити тісто.Тісто вийде липке.
Розділити тісто на 2частини.
* Викласти одну частину в силіконуву форму.Вирівняти тісто і покласти кілька шматочків маршмелоу.Накрити іншим тістом.
Ложимо в морозилку приблизно на годинку, можна і довше.
Дістаємо, прикрашаємо.Нарізаємо і насолоджуємося смаком.

Рецепт з мого архіву


 
цукеро4каДата: Четвер, 11/03/2010, 17:36 | Сообщение # 5
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
КЛАСССССССССССсссс!

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 18:15 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка ковбаска або чайна ковбаса
Печиво будь-яке - я беру, наприклад Марія - 250гр., Подрібнити. Краще і легше в кух. комбайні, але якщо ні, то можна в целофан пакет все печиво скласти і пройтися по ньому качалкою кілька разів.
0,5 пачки масла (100гр) розтопити, додати в нього 2-3 столові ложки какао.
Змішати з печивом і додавати поступово згущене молоко, приблизно дві третини банки. Все добре перемішати. Сформувати ковбаску, загорнути у фольгу або в папір для випічки і в холодильник.Через кілька годин прошу до столу.


 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 18:18 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Райські яблучка

100 гр сметани
100 гр маргарину
1 яйце
2 ст. л цукру
пол ч. л соди
борошна приблизно 3 склянки
начинка
волоські горіхи і родзинки
барвники і зубочистки (для хвостиків)
Змішати яйце, сметану, цукор соду (ложкою) маргарин розігріти. Коли трохи охолоне вилити в сметанному суміш. Додати борошно і замісити тісто. Тісто дуже еластичне. Накатали кульок, трохи приплюснути і покласти начинку і знову зробити кульки. Вставити хвостики-зубочистки. випікати при 180 гр 15 хвилин. Виймаємо фарбуємо барвниками і мачаємо в цукрі


 
orestaДата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:03 | Сообщение # 8
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Кренделі на жовтках

1,5 склянки борошна, 1 ст. ложка цукру, по 2 ст. ложки вершкового масла і сметани, 4 жовтки, цедра 1 / 2 лимона, 1-2 ст. ложки цукру для посипання.

Рецепт:Просіяне борошно зібрати на столі гіркою з поглибленням посередині, куди викласти масло шматком, цукор, жовтки, сметану, цедру. Все ретельно вимішати і розкачати тісто в джгут товщиною 1-1,5 см. Нарізати палять маленькими шматочками і, розкотити його ще тонше, загорнути в кренделі. Кренделі вмочити в цукор і укласти на деко, змащене маслом. Випікати при температурі 240-250 ° С протягом 10-15 хвилин.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
MartaДата: Неділя, 04/07/2010, 12:53 | Сообщение # 9
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
Ягідне морозиво

1/2 згущене молоко (не варена)
300-400мл пюре ягід
250мл вершків (33%)

Спочатку готуємо клубніку: помити,почистити і перемолоти в блендері.В це пюре додати гущонку(кількість можна регулювати).І все це взбити ще раз.Цюю суміш перелити в мисочку і поставити морозилку,через 20хв перемішати і поставити ще на 20хв.За цей час взбиваєм вершки до густої піни.До вершків добавляєм пюре ягід з гущонкою і перемішуєм до однорідного стану.І готову суміш переливаєм в ємкість плоску і ставимо в морозилку на 3-5год(треба дивитися на консистенцію).
Посудину де взбивалися вершки я наперед поставила в морозилку,і вершки також мають бути холодні (тобто вони мають стояти в холодильнику не менше кількох годин) щоб добре взбилися,можна ще додати пару крапель лимону до них перед тим як взбивати.І посудина в яку буде заливатися морозиво я теж наперед поставила в морозилку.

Мої зміни: я купила пакет вершків 33% на 200мл і тому я добавила ще десь 100мл молока; і в морозилку морозиво я поставила на всю ніч,і тому перед тим як їсти треба наперед витягнути його,десь на хвилин 20-30 скорше,бо якщо зразу їсти неможливо зробити по-перше гарні кульки,і по-друге трошки чути льодом.

Прикрепления: 3637981.jpg (96.1 Kb) · 2243685.jpg (106.4 Kb)
 
ir71Дата: Неділя, 04/07/2010, 15:59 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Але то вже апетиту нагнала ось тим своїм рожевим морозивом.Йду собі щось полижу,добре що в морозилці маю куповане biggrin biggrin biggrin
Дякую,Мартусю за рецепт.Зараз влітку то саме те що треба!!!


 
РосинкаДата: Четвер, 08/07/2010, 16:57 | Сообщение # 11
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Я знаю, що пишу в не ту тему smile , але відповідної теми нема, а нову незнаю як створити. Поділіться перевіреним рецептом приготування вишневого лікеру

Я Оля!
 
ir71Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:03 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Росинка, тему створила,може хтось напише рецепт ОСЬ ТУТ

 
PavlukДата: Четвер, 16/09/2010, 18:48 | Сообщение # 13
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Привіт всім. Хочу поділитися дуже смачним десертом. Рецепт з одного італійського сайту. Смак неперевершений. Покуштуйте - не пошкодуєте.
Шоколадний десерт
Склад:
100г вершкового масла,
170г чорного шоколаду,
200г цукру,
30г какао,
90г борошна,
3шт яйця
1/2 ч.л. солі
Приготування:
Розтопити на водяній бані шоколад і масло, поки маса не буде однорідною. Зняти з вогню. Добавити цукор і по одному яйця. Добре розмішати. В іншій посудині просіяти борошно, добавити какао, сіль все розмішати.Добавити шоколад з маслом. Тісто повинно бути не дуже густим, щоб текло. Вилити суміш в форму, засиелену пергаментом, і пекти 30-40хв при 180градусах. Коли спечеться, витягнути і залишити в бритванці до вистигання. Порізати на квадратики. Смачного!!!



 
ir71Дата: Четвер, 16/09/2010, 20:56 | Сообщение # 14
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,дякую за рецепт.Я так зрозуміла що то англійське брауні.Це справді шоколадний англійський десерт,хоч ти його знайшла на італійському сайті.
Все гарно розписано,дякую!!!!!!


 
PavlukДата: Четвер, 07/10/2010, 15:34 | Сообщение # 15
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Я вчора готувала Трюфельні пирожина. Рецепт взяла у Лілі з форуму Хлебопечка.ру. Дуже смачно попробуйте. На жаль фото зробити не встигла, щезають моментально biggrin Смак нагадує морозиво Каштан
Трюфельні пирожина
склад:темний бісквіт
45гр цукру,
45мл води,
3ст.л. коньяку
170гр чорного шоколаду,
250мл вершків 33-35%,
какао для посипки.
Приготування.
1. З темного бісквіта вирізати кружечки:6 більшого діаметру, 6 меншого. Більший діаметр має бути по розміру вашої форми, це дно пирожина. А менший будемо класти в середину, для прослойки.
2. Для пропитки: цукор з водою довести до кипіння, хай трошки покипить і зняти з вогню. Чуть охолодити, додати 1,5ст.л коньяку, цим пропитати кружечки бісквіту.
3. На водяній бані розтопити шоколад з вершками - 90мл. Добре розмішати до однорідної маси. Добавити решту коньяку і, збиті, решту вершків - 160мл. Обережно вимішати ложкою.
4. В силіконові формочки викладати по 1-1,5ст.л. мусу, потім кладемо менший кружечок бісквіту. Далі знов мус 1ст.л. або більше, зверху кладемо більший кружечок. Поставити в холодильник, краще в морозілку. Як застигне, пирожина готові. Коли подавати до столу, витягнути хай трошки розмерзнуться, і посипати какао.
Так, як я ще не доросла до силіконових формочок, то брала маленькі стаканчики і вимощувала їх харчовою плівкою. Як робитиму знов то надіюся встигну зробити фото. Смачного!!!


 
  • Сторінка 1 з 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 17
  • 18
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024