Десерти
| | |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 21:08 | Сообщение # 2 |
Группа: Видалені
| Яблука печені з медом. Яблука помити, вирізати серединку, скропити середину лимонним соком щоб не потемніли. В середину наливаємо 1ч.л. меду. Духовку нагріваємо до 200гр. Випікаємо до готовності, коли шкірочка почне морщитися. СМАЧНОГО!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 21:27 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Люблю таку штуку!Класні солоденькі.Дякую Таня!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 20/02/2010, 17:20 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Шоколадний терен із маршмелоу 400г печива, 100 г вершкового масла, 1 склянка молока, * 1 склянка цукру, 2 столові ложки какао, 100 г шоколаду кілька шт зефіру-маршмелоу Печиво розмолоти в дрібну крихту. З молока, цукру, масла та какао, зварити "шоколад" і туди ж додати розтоплений шоколад.Хорошенько вимішати. Влити в крошку.Замісити тісто.Тісто вийде липке. Розділити тісто на 2частини. * Викласти одну частину в силіконуву форму.Вирівняти тісто і покласти кілька шматочків маршмелоу.Накрити іншим тістом. Ложимо в морозилку приблизно на годинку, можна і довше. Дістаємо, прикрашаємо.Нарізаємо і насолоджуємося смаком. Рецепт з мого архіву
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 11/03/2010, 17:36 | Сообщение # 5 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| КЛАСССССССССССсссс!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 18:15 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Солодка ковбаска або чайна ковбаса Печиво будь-яке - я беру, наприклад Марія - 250гр., Подрібнити. Краще і легше в кух. комбайні, але якщо ні, то можна в целофан пакет все печиво скласти і пройтися по ньому качалкою кілька разів. 0,5 пачки масла (100гр) розтопити, додати в нього 2-3 столові ложки какао. Змішати з печивом і додавати поступово згущене молоко, приблизно дві третини банки. Все добре перемішати. Сформувати ковбаску, загорнути у фольгу або в папір для випічки і в холодильник.Через кілька годин прошу до столу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 18:18 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Райські яблучка 100 гр сметани 100 гр маргарину 1 яйце 2 ст. л цукру пол ч. л соди борошна приблизно 3 склянки начинка волоські горіхи і родзинки барвники і зубочистки (для хвостиків) Змішати яйце, сметану, цукор соду (ложкою) маргарин розігріти. Коли трохи охолоне вилити в сметанному суміш. Додати борошно і замісити тісто. Тісто дуже еластичне. Накатали кульок, трохи приплюснути і покласти начинку і знову зробити кульки. Вставити хвостики-зубочистки. випікати при 180 гр 15 хвилин. Виймаємо фарбуємо барвниками і мачаємо в цукрі
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:03 | Сообщение # 8 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Кренделі на жовтках 1,5 склянки борошна, 1 ст. ложка цукру, по 2 ст. ложки вершкового масла і сметани, 4 жовтки, цедра 1 / 2 лимона, 1-2 ст. ложки цукру для посипання. Рецепт:Просіяне борошно зібрати на столі гіркою з поглибленням посередині, куди викласти масло шматком, цукор, жовтки, сметану, цедру. Все ретельно вимішати і розкачати тісто в джгут товщиною 1-1,5 см. Нарізати палять маленькими шматочками і, розкотити його ще тонше, загорнути в кренделі. Кренделі вмочити в цукор і укласти на деко, змащене маслом. Випікати при температурі 240-250 ° С протягом 10-15 хвилин.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Marta | Дата: Неділя, 04/07/2010, 12:53 | Сообщение # 9 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| Ягідне морозиво 1/2 згущене молоко (не варена) 300-400мл пюре ягід 250мл вершків (33%) Спочатку готуємо клубніку: помити,почистити і перемолоти в блендері.В це пюре додати гущонку(кількість можна регулювати).І все це взбити ще раз.Цюю суміш перелити в мисочку і поставити морозилку,через 20хв перемішати і поставити ще на 20хв.За цей час взбиваєм вершки до густої піни.До вершків добавляєм пюре ягід з гущонкою і перемішуєм до однорідного стану.І готову суміш переливаєм в ємкість плоску і ставимо в морозилку на 3-5год(треба дивитися на консистенцію). Посудину де взбивалися вершки я наперед поставила в морозилку,і вершки також мають бути холодні (тобто вони мають стояти в холодильнику не менше кількох годин) щоб добре взбилися,можна ще додати пару крапель лимону до них перед тим як взбивати.І посудина в яку буде заливатися морозиво я теж наперед поставила в морозилку. Мої зміни: я купила пакет вершків 33% на 200мл і тому я добавила ще десь 100мл молока; і в морозилку морозиво я поставила на всю ніч,і тому перед тим як їсти треба наперед витягнути його,десь на хвилин 20-30 скорше,бо якщо зразу їсти неможливо зробити по-перше гарні кульки,і по-друге трошки чути льодом.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 04/07/2010, 15:59 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Але то вже апетиту нагнала ось тим своїм рожевим морозивом.Йду собі щось полижу,добре що в морозилці маю куповане Дякую,Мартусю за рецепт.Зараз влітку то саме те що треба!!!
|
|
| |
Росинка | Дата: Четвер, 08/07/2010, 16:57 | Сообщение # 11 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Я знаю, що пишу в не ту тему , але відповідної теми нема, а нову незнаю як створити. Поділіться перевіреним рецептом приготування вишневого лікеру
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:03 | Сообщение # 12 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Росинка, тему створила,може хтось напише рецепт ОСЬ ТУТ
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 16/09/2010, 18:48 | Сообщение # 13 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Привіт всім. Хочу поділитися дуже смачним десертом. Рецепт з одного італійського сайту. Смак неперевершений. Покуштуйте - не пошкодуєте. Шоколадний десерт Склад: 100г вершкового масла, 170г чорного шоколаду, 200г цукру, 30г какао, 90г борошна, 3шт яйця 1/2 ч.л. солі Приготування: Розтопити на водяній бані шоколад і масло, поки маса не буде однорідною. Зняти з вогню. Добавити цукор і по одному яйця. Добре розмішати. В іншій посудині просіяти борошно, добавити какао, сіль все розмішати.Добавити шоколад з маслом. Тісто повинно бути не дуже густим, щоб текло. Вилити суміш в форму, засиелену пергаментом, і пекти 30-40хв при 180градусах. Коли спечеться, витягнути і залишити в бритванці до вистигання. Порізати на квадратики. Смачного!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 16/09/2010, 20:56 | Сообщение # 14 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таню,дякую за рецепт.Я так зрозуміла що то англійське брауні.Це справді шоколадний англійський десерт,хоч ти його знайшла на італійському сайті. Все гарно розписано,дякую!!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 07/10/2010, 15:34 | Сообщение # 15 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Я вчора готувала Трюфельні пирожина. Рецепт взяла у Лілі з форуму Хлебопечка.ру. Дуже смачно попробуйте. На жаль фото зробити не встигла, щезають моментально Смак нагадує морозиво Каштан Трюфельні пирожина склад:темний бісквіт 45гр цукру, 45мл води, 3ст.л. коньяку 170гр чорного шоколаду, 250мл вершків 33-35%, какао для посипки. Приготування. 1. З темного бісквіта вирізати кружечки:6 більшого діаметру, 6 меншого. Більший діаметр має бути по розміру вашої форми, це дно пирожина. А менший будемо класти в середину, для прослойки. 2. Для пропитки: цукор з водою довести до кипіння, хай трошки покипить і зняти з вогню. Чуть охолодити, додати 1,5ст.л коньяку, цим пропитати кружечки бісквіту. 3. На водяній бані розтопити шоколад з вершками - 90мл. Добре розмішати до однорідної маси. Добавити решту коньяку і, збиті, решту вершків - 160мл. Обережно вимішати ложкою. 4. В силіконові формочки викладати по 1-1,5ст.л. мусу, потім кладемо менший кружечок бісквіту. Далі знов мус 1ст.л. або більше, зверху кладемо більший кружечок. Поставити в холодильник, краще в морозілку. Як застигне, пирожина готові. Коли подавати до столу, витягнути хай трошки розмерзнуться, і посипати какао. Так, як я ще не доросла до силіконових формочок, то брала маленькі стаканчики і вимощувала їх харчовою плівкою. Як робитиму знов то надіюся встигну зробити фото. Смачного!!!
|
|
| |
|