Десерти
|
|
oresta | Дата: Четвер, 07/10/2010, 15:41 | Сообщение # 16 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Трюфельні пирожина Тут і від назви обзизатися можна.Страшно люблю шоколад.Дякую Таню за рецепт
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 07/10/2010, 15:56 | Сообщение # 17 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Смакуйте на здоров'ячко!!!
|
|
| |
oxi | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:16 | Сообщение # 18 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Я також хочу поділитися рецептом Шоколадних трюфелів. Отже, для їхнього приготування потрібно: 200 г темного шоколаду 200 г вершків (30% жирності) 6 ст.л. цукру 4 ст.л. вершкового масла цукор-пудра, какао, кокосова та вафельна стружка для обмокування. Шоколад потрібно подрібнити та розтопити на водяній бані. Вершки збити разом з цукром і невеликими порціями вливати до розтопленого шоколаду, одночасно помішуючи. Коли вершки повністю поєднаються з шоколадом ( до однорідної маси), додавати по ложці масла, постійно помішуючи. Коли все масло розчинеться в шоколадній масі, знімаємо з вогню, охолоджуємо та ставимо в холодильник. З застиглої маси формуємо кульки та обмокуємо їх спочатку в цукровій пудрі, змішаній з какао, потім у вафельній або кокосовій стружці можна у подрібненому мигдалі. СМАЧНОГО!!!
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:22 | Сообщение # 19 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Уявляю, які смачні трюфельки! Дівчата, чого ви тільки не виробляєте! Навіть цукерки. Ото господині!
Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 08/10/2010, 20:23 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:26 | Сообщение # 20 |
Группа: Видалені
| oxi,
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:50 | Сообщение # 21 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Але тут десерти!!!!!Дівчата ,ви СУПЕР!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 21:42 | Сообщение # 22 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| oxi, Класний рецепт!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 16/10/2010, 01:59 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Пропоную всім приготувати відомі цукерки Баунті. Рецепт найшла на сайті povarenok.ru у Кулинара Mikiutza Баунті Вершки 20% - 200мл Кокосова стружка – 200г Молочний шоколад – 300г Цукор – 85г Масло вершкове – 50г Приготування: На слабкому вогні розтопити масло, цукор і вершки. Забрати з вогню і добавляємо кокосову стружку. Добре розмішати. Цю масу викласти у форму застелену пергаментом і покласти в холодильник на 1год. Після цього витягнути з холодильника і порізати на батончики. Знову покласти на пергамент і поставити в холодильник на ніч. Якщо не терпиться то в морозилку на 3год. Розтопити шоколад на водяній бані. Дістати батончики і обмакати їх в шоколаді. Покласти їх на папері щоб застиг шоколад. Смачного!!! А фото моє, сьогодні приготовані цукерки. Вибачте за якість фото з мобільного та ще і серед ночі робила Додано (16.10.2010, 01:59) --------------------------------------------- oxi, твої трюфелі СУПЕР!!!
Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 16/10/2010, 01:58 |
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 16/10/2010, 11:11 | Сообщение # 24 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| І чого я зранку сюди залізла?Вже хочу!!!!!!!!!!!!!!!!!!Таню,дякую.Супер рецепт і апетитне фото!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 16/10/2010, 15:40 | Сообщение # 25 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pavluk, Кльові цукерки!!!
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 16/10/2010, 15:40 |
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 17/10/2010, 02:35 | Сообщение # 26 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Pavluk, Кльові цукерки!!! А які смачнііііі!!! То я всім наганяю апетиту
|
|
| |
ксенія | Дата: Вівторок, 26/10/2010, 16:01 | Сообщение # 27 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Цукати 2 апельсина і 1 світі ( приблизно 1,5 л банка шкірок) . Краще використовувати товсті шкіри.Їх треба залити холодною водою і вимочувати 3-5 суток, промивати і міняти воду кожен день,щоб вийшла гіркота.В мене були шкірки з 1.200кг апельсин і вимочувала я їх 3 сутки. Тоді відварити їх у воді 20 хв і відкинути на сито щоб стекли. Нарізати по бажанню і зварити густий сироп: 100гр води 3 стакани цукру( я давала 2) Закинути в сироп шкірки, необовязково щоб сироп їх накривав і варити на слабому вогні поки невипариться рідина. Тарілку посипати пудрою, готові цукати викласти і зверху ще присипати пудрою щоб незлипались. На наступний день підсохлі цукати скласти в сухі банки і пересипати ще пудрою. Накрити банки фольгою. Спробуйте непожалкуєте .
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 28/10/2010, 10:00 | Сообщение # 28 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (ксенія) 2 апельсина і 1 світі Ксеню, цукати робляться тільки зі шкірок, чи і з м"якоті? І що таке "світі"?
|
|
| |
ксенія | Дата: Четвер, 28/10/2010, 15:23 | Сообщение # 29 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Оля, цукати робляться тільки зі шкірок.Світі то такий фрукт. (Свити. Гибрид белого грейпфрута и помелло. Толстая, но мягкая кожура, по вкусу похоже на грейпфрут, но вкус, на мой взгляд, нежнее) http://bolknote.ru/eat/~338#02
Сообщение отредактировал ксенія - Четвер, 28/10/2010, 15:25 |
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 28/10/2010, 20:56 | Сообщение # 30 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Ксеню, дякую за відповідь.
|
|
| |