Десерти
| |
Talochka | Дата: Субота, 19/02/2011, 13:21 | Сообщение # 46 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Танюша, я теж висловлюю щиру повагу та захоплення твоєю ініціативністю і креативністю, а також дякую за те, що написала нам цілий звіт про вашу шоколадну вечірку. МОЛОДЦІ! І звичайно дякую за рецепти!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Марія | Дата: Субота, 19/02/2011, 16:57 | Сообщение # 47 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Таня, я приєднуюсь до дівчат , ти дісно молодчина, рецепти супер!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 19/02/2011, 17:22 | Сообщение # 48 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дуже дякую всім за теплі слова. Я без вас тепер нікуди
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 02/03/2011, 15:51 | Сообщение # 49 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дівчатонька, хочу поділитися рецептом одного із десертів, які я дуже люблю. Це - крамбль. Мабуть, більшості з вас нема потреби пояснювати, що таке крамбль. Назва його походить від англ.слова crumble, що означає "розкришити, розтовкти". Суть крамблів у тому, що основа (за звичай, фрукти чи ягоди) посипається розтертим в крихти борошном з маслом та цукром. Я дуже люблю крамблі, тому що вони, по-перше, легші, ніж традиційні тортики (все-таки фруктової начинки більше, ніж тіста), а по-друге, вони дійсно смачні, особливо хрумкий верх із запечених крихт тіста. А варіацій для основи - взагалі безліч! На разі поділюся рецептом крамбля, який пекла на вихідних, і який мені ду-у-уже сподобався. Лимонний крамбль з імбирем Рецепт з книги «Невероятные крамбли». В дужках мої зміни. На 6 порцій: • лимони – 4 шт. • імбирні цукати – 50 г • яйця – 4 шт. • цукор коричневий – 150 г (я брала звичайний білий) • масло вершкове – 120 г (я брала прибл. 70 г) • Я ще взяла кілька слив половинками Для посипки: • борошно – 150 г • цукор коричневий – 80 г • вершкове масло – 80 г • імбир мелений – 1 ст.л. • сіль – дрібка Імбир нарізати дрібними шматочками. Натерти цедру 1 лимона. Зі всіх лимонів вичавити сік. Яйця збити з цукром добіла, додати розм’якшене або розтоплене вершкове масло, цедру, лимонний сік. Для посипки змішати борошно, масло, нарізане дрібними шматочками, цукор і розтерти все це пальцями на крихти. У форму (чи формочки), змащену маслом, викласти лимонну массу (вона буде рідка), посипати її меленим імбирем, а тоді борошняно-масляними крихтами. Запікати в духовці 30 хвилин при 180 градусах. Подавати теплим. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 02/03/2011, 16:45 | Сообщение # 50 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Наталю, у тебе знову щось новеньке та цікаве, я такого ще пробувала. Дякую за рецепт!!!
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 02/03/2011, 17:05 | Сообщение # 51 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталю,я "впала!"яке ж воно смачнюще!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 02/03/2011, 17:43 | Сообщение # 52 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Talochka, колись я готувала щось подібне, тільки з лісовими ягодами. Смакотаааа словами не передати!!! Дякую за перепис!!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 02/03/2011, 22:08 | Сообщение # 53 |
Группа: Видалені
| Talochka
|
|
| |
stina | Дата: Середа, 02/03/2011, 23:03 | Сообщение # 54 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Ну і смачнющий десерт, а фото просто відпадне.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 03/03/2011, 11:16 | Сообщение # 55 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Улянка, ir71, Pavluk, stina, котяра, Дівчатонька, величезне вам всім дякую!!! Крамблі - це дійсно неклопітно і смачно. І натхненна вашими похвалами, поставлю ще один рецепт. Цей крамбль, хоч робила його уже давно, але він у мене теж один з улюблених.
Крамбль з апельсинами і лiкером
На 6 порцій: 6 апельсинів 4 ст.л. ликеру 1 яйце+жовток 50 г цукру 70 г вершкового масла 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю (я брала звичайний картопляний)
Для посипки: 150 г борошна 80 г коричневого цукру 80 г вершкового масла, нарізаного маленькими шматочками Дрібка солі
4 апельсини очистити і нарізати тонкими скибочками, після чого кожну скибочку розрізати ще на чотири частини. З’єднати апельсини з лікером і маринувати їх 10 хвилин, поставивши у прохолодне місце. Натерти цедру 2 апельсинів, із м’якоті вичавити сік. Збити яйця з цукром до розчинення цукру. Додати 50 г розтопленого вершкового масла і половину апельсинової цедри. Розвести крохмаль соком апельсина. Додати його в яєчно-цукрову суміш. Для посипки змішати вказані інгредієнти, додати решту цедри. Розтерти кінчиками пальців в крихти. Форму змастити маслом. Викласти в неї апельсини, далі яєчно-цукрову суміш, посипати борошняно-масляними крихтами. Запікати до утворення золотистої скоринки. Подавати теплим. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 15/08/2012, 11:40 |
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 03/03/2011, 12:36 | Сообщение # 56 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| І знов СМАКОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 03/03/2011, 14:40 | Сообщение # 57 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Talochka, Яка,вкусняшка!!!Дякую за новенький рецепт.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 10:14 | Сообщение # 58 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ділюся з вами рецептом цукерок шоколадних з горіховим праліне. Фото ТУТ Шоколадно-горіхове праліне Склад: Жарений арахіс - 200гр, Грецькі горіхи жарені - 150гр, Пудра цукрова - 5ст.л., какао - 3ст.л., Вершки - приблизно 3ст.л., шоколад - 200гр для глазурування. Пісмажені горіхи змолоти, або посікти дрібно. Додати пудру, какао і добре перемішати. Додавати по трошки вершки і добре вимішувати, щоб получилася маса з якої можна зліпити кульки. Шоколад розтопити на водяній бані. Сформовані цукерки обмазати шоколадом. Поставити в холодильник для застигання. Смачного!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 12:20 | Сообщение # 59 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Супер!!!всі продукти в наявності маю,та трохи бракує часу.Таню,дякую за класний рецепт!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 12:31 | Сообщение # 60 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| На здоров'ячко, смакуйте з задоволенням дівчата. Я потім ще цукерочок підкину
|
|
| |
|