Десерти
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 10:27 | Сообщение # 76 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Quote (Рося) Для мене все залишається загадкою як це при смаженні морозиво не топиться. Рося, морозиво не топиться, тому що після запанірування воно мусить полежати певний час в морозильній камері, а тоді обсмажується у гарячій олії дуже короткий час, тому воно просто не встигає розтанути. Я сама не пробувала готувати, але рецепт у мене десь є. Якщо хочеш, я можу пошукати і поставити. Доступно тільки для користувачів
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Роксолана | Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 18:14 | Сообщение # 77 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Talochka) я живу в Луцьку. Приїжджайте! Ой як класно!В мене в ЛУЦЬКУ живе сестра троюрідна.До речі вона приймала участь в шоу "ТАНЦЮЮТЬ ВСІ".
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 29/04/2011, 13:23 | Сообщение # 78 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| І ще одним десертом хочу поділитися з вами. Дуде цікавий, смачний сирно-шоколадний торт. Цей рецепт теж взятий з Поварьонка вже давніше та випробуваний з успіхом. "Торт з налисників" Складники: Шоколадна паста - 350гр, налисники - за вашим улюбленим рецептом - 6шт, Домашній сир - 360гр, Яйця - 2шт, мука - 3ст.л., молоко - 100мл, ванілін - трошки для аромату, вершкове масло - трошки для змазування форми, вишні - морожені чи з закрутки без кісточок - 2\3ст.(я брала більше). Приготування: Сир змішуємо з жовтками, 1 ст.л. муки та ваніліном, все добре перемішати до однорідної пухкої маси. В шоколадну пасту добавити 2ст.л. муки і молоко, ретельно розмішати. Форму(маленьку, підійде і форма для паски об'ємом 1-1,5л) змастити маслом. Викладати налисника так щоб, добре закрити дно і краї звішшувались з бортів форми. Влити половину шоколадної маси. Добавляємо в сирну масу вишні. Викладаємо третину цієї маси на налисник і згорнути його в трубочку, так само зробити ще один налисник. На шоколадну масу кладемо налислик пустий, на нього викласти налисники з начинкою. Зверху залити рештою шоколадної пасти, на неї решту сирної начинки. Акуратно завертаємо краї, змазуємо їх маслом, щоб вони плотно пристали один до другого. Та випікати в гарячій духовці 200гр 30хвилин. Готовий тортик перевернути на блюдо, яке потім можна знов поставити в духовку. Білки збити з цукром в міцну піну. Нею обмастити повністю тортик і поставити його в духовку 180гр, ще на 15-20хв, до коричневатенького кольору. Готовий тортик дістаєм і смакуємо десерт!!! Фото, як власне і рецепт з Поварьонка, за що і дякую господині Meotida.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 29/04/2011, 13:29 | Сообщение # 79 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Рецепт "Шоколадної пасти" Склад: цукор - 500 гр, мука - 3ст.л. з верхом какао - 3ст.л. з верхом, молоко - 500мл, ванілін, вершкове масло 100гр. Приготування: Всі сухі складники перемішати в каструлі. Добавити в масу молоко і масло. Поставити на вогонь, і , помішуючи, довести до кипіння. Кип'ятити 3-5хв, постійно мішати. Додати ще ванілін, або товчені горіхи. Відставити і нехай вистигне. Все шоколадна паста готова. Як доти більше горіхів то буде схоже на Нутеллу, тільки смачніше в кілька разів. За рецепт дякую господиню HELENA D з Поварьонка.
Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 30/04/2011, 01:52 |
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 30/04/2011, 01:14 | Сообщение # 80 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Pavluk, рецепти дуже цікаві. Взяла на замітку!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 30/04/2011, 01:34 | Сообщение # 81 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Рецепт "Шоколадної пасти" Танюша, дякую!!! А скільки масла?
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 30/04/2011, 01:53 | Сообщение # 82 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Antalia, вже виправила. То мені мій помічник помагав писати, от і не додивилась Дівчата сподіваюся вам сподобаються ці десерти.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 02/05/2011, 15:56 | Сообщение # 83 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пригощайтесь,рецепт на моїй сторінці
|
|
| |
Людмила | Дата: Понеділок, 02/05/2011, 16:30 | Сообщение # 84 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Ой як смачно.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 13:47 | Сообщение # 85 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Людмила) Ой як смачно. Дякую
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 10/05/2011, 13:49 | Сообщение # 86 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Морозиво "Домашнє" 2 яйця 1 ст цукру (можна трохи менше, бо виходить досить солодке) 2 ст молока ванільний цукор. Яйця збити з цукром, ваніллю і, помішуючи, додати 1 ст гарячого молока. Одержану суміш вилити в кипляче молоко (1 ст), на малому вогні довести до кипіння (але щоб не закипіло!!!). Можна додати 1 ст л какао. Вистиглу суміш поставити у морозильну камеру і заморозити. Смачного! Таке морозиво в дитинстві нам з сестрою завжди готувала мама, а потім ми підросли і навчилися готувати самі.
|
|
| | |
LILEJA | Дата: Вівторок, 10/05/2011, 15:57 | Сообщение # 88 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (оксанка) сезон морозива відкрито??? Ой, Оксанка! За вікном +40, то мусіла відкрити.
|
|
| | |
Леся | Дата: Вівторок, 10/05/2011, 18:32 | Сообщение # 90 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| LILEJA, Ліля,дякую за рецепт морозива,якраз думала пошукати такий рецепт домашнього морозива.
|
|
| |
|