Десерти
|
|
LILEJA | Дата: Середа, 08/06/2011, 15:54 | Сообщение # 106 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Pocя, супер десерт, такий апетитний.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 08/06/2011, 20:38 | Сообщение # 107 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Нелю,десерт ням-ням!!!Дякую за рецепт.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 08/06/2011, 21:20 | Сообщение # 108 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Pocя, які десерти!!! Супер!!! Один краще другого Дякую за рецепти!!!
|
|
| |
zoo | Дата: Четвер, 09/06/2011, 11:16 | Сообщение # 109 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Pocя, ну і смакота!!!!
Мене звати Тетяна
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 09/06/2011, 15:19 | Сообщение # 110 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Рося, Ваші "Міледі" і "Спокусниця" - шикарні десерти, цілком відповідають своїм назвам!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ромашка | Дата: Четвер, 09/06/2011, 18:22 | Сообщение # 111 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Теми відповідної не знайшла, але хочу поділитися рецептом смачного Коктелю з клубнікою та бананом 300 г клубніки 200 г морозива (100 % білий пломбір) 300 г молока 1 банан цукор - на смак кориця Відібрати сочну стиглу клубніку,промити,обсушити на салфетці, після чого відірвати плодоніжки.Засипати в блендер ягоди,банан,цукор і подрібнити.Додати морозиво. Влити молоко і збити на великій швидкості.Коктель розлити по стаканах,зверху посипати корицею. Р.S. фото зробити не встигла
Сообщение отредактировал ромашка - Четвер, 09/06/2011, 18:40 |
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 09/06/2011, 18:35 | Сообщение # 112 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (ромашка) Коктелю з клубнікою та бананом
Дякую, Світланко, за таку хорошу ідею! Думала що вечеря буде без десерту. Так де ж там, я також таке хочу. Маю якраз всі продукти і йду робити Ще раз дякую!
|
|
| |
ромашка | Дата: Четвер, 09/06/2011, 23:40 | Сообщение # 113 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Pocя, користуйтеся рецептом на здоров"я
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/06/2011, 16:25 | Сообщение # 114 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ванільне морозиво з шоколадом 5 склянок молока, 2 яйця, 1 склянка цукру, 1 чайна ложка вершкового масла, ваніль, шоколад, апельсинова цедра, ягоди і фрукти за смаком.
Охолоджене молоко вилити у каструлю, додати яйця і ретельно перемішати. Процідити через сито, додати цукор і ваніль, знову перемішати. Поставити цю суміш на водяну баню і варити до того часу, поки суміш не загусне до стану сметани (головне - простежити, щоб не закипіла).
Зняти каструлю з водяної бані, додати вершкове масло і збити суміш міксером. Поставити в холодильник на 2 год.
Додати у морозиво маленькі шматочки шоколаду, розмішати, перелити масу в поліетиленовий пакет, зав’язати і покласти в морозильну камеру. Коли десерт замерзне, викласти у склянки разом з апельсиновою цедрою, фруктами та ягодами. (взято з газети Високий Замок)
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 22/06/2011, 16:25 |
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 22/06/2011, 17:03 | Сообщение # 115 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Дякую, Зоряночко, за рецепт!!! Повинно бути смачно. Буду пробувати!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/06/2011, 17:20 | Сообщение # 116 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ну що мої милі господиньки! Почала я читати книжку Марії Матіос "Кулінарні фіглі!!!! Захопила вона мене. То тепер буду і Вам підкидати з неї рецептики.Іринко ти не проти??? Може якісь і ви собі сподобаєте і будете випробовувати і ділитись враженнями. Перший який мене заінтригував: «Швидкий десерт» Треба: Цитую: " зо два десятки персиків, зняти з них шкірку, збити міксером, розкласти в широкі бокали — і залити персикове пюре добре охолодженим шампан¬ським. Отак. Як сказали би італійці — беліссімо"
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 22/06/2011, 17:20 |
|
| |
|
|
Наталія | Дата: Четвер, 23/06/2011, 12:39 | Сообщение # 119 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Зоряна9810, , дякую за цікавий рецепт, чекаю наступних !!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 23/06/2011, 12:49 | Сообщение # 120 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Зоряна9810, дякую за рецепт! І я теж з цікавістю чекатиму наступних "фіглів".
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |