В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
LILEJAДата: Середа, 08/06/2011, 15:54 | Сообщение # 106
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pocя, супер десерт, такий апетитний. wacko applause

 
ЛесяДата: Середа, 08/06/2011, 20:38 | Сообщение # 107
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Нелю,десерт ням-ням!!!Дякую за рецепт. flower

 
PavlukДата: Середа, 08/06/2011, 21:20 | Сообщение # 108
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Pocя, які десерти!!! Супер!!! Один краще другого Дякую за рецепти!!!

 
zooДата: Четвер, 09/06/2011, 11:16 | Сообщение # 109
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Pocя, ну і смакота!!!! wacko wacko wacko

Мене звати Тетяна
 
TalochkaДата: Четвер, 09/06/2011, 15:19 | Сообщение # 110
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Рося, Ваші "Міледі" і "Спокусниця" - шикарні десерти, цілком відповідають своїм назвам!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ромашкаДата: Четвер, 09/06/2011, 18:22 | Сообщение # 111
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Теми відповідної не знайшла, але хочу поділитися рецептом смачного Коктелю з клубнікою та бананом
300 г клубніки
200 г морозива (100 % білий пломбір)
300 г молока
1 банан
цукор - на смак
кориця
Відібрати сочну стиглу клубніку,промити,обсушити на салфетці, після чого відірвати плодоніжки.Засипати в блендер ягоди,банан,цукор і подрібнити.Додати морозиво. Влити молоко і збити на великій швидкості.Коктель розлити по стаканах,зверху посипати корицею.
Р.S. фото зробити не встигла


Сообщение отредактировал ромашка - Четвер, 09/06/2011, 18:40
 
PocяДата: Четвер, 09/06/2011, 18:35 | Сообщение # 112
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Коктелю з клубнікою та бананом


Дякую, Світланко, за таку хорошу ідею! Думала що вечеря буде без десерту. Так де ж там, я також таке хочу. Маю якраз всі продукти і йду робити wink
Ще раз дякую!


 
ромашкаДата: Четвер, 09/06/2011, 23:40 | Сообщение # 113
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pocя, користуйтеся рецептом на здоров"я
 
Зоряна9810Дата: Середа, 22/06/2011, 16:25 | Сообщение # 114
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ванільне морозиво з шоколадом
5 склянок молока, 2 яйця, 1 склянка цукру, 1 чайна ложка вершкового масла, ваніль, шоколад, апельсинова цедра, ягоди і фрукти за смаком.

Охолоджене молоко вилити у каструлю, додати яйця і ретельно перемішати. Процідити через сито, додати цукор і ваніль, знову перемішати. Поставити цю суміш на водяну баню і варити до того часу, поки суміш не загусне до стану сметани (головне - простежити, щоб не закипіла).

Зняти каструлю з водяної бані, додати вершкове масло і збити суміш міксером. Поставити в холодильник на 2 год.

Додати у морозиво маленькі шматочки шоколаду, розмішати, перелити масу в поліетиленовий пакет, зав’язати і покласти в морозильну камеру. Коли десерт замерзне, викласти у склянки разом з апельсиновою цедрою, фруктами та ягодами.
(взято з газети Високий Замок)




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 22/06/2011, 16:25
 
PocяДата: Середа, 22/06/2011, 17:03 | Сообщение # 115
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Дякую, Зоряночко, за рецепт!!! Повинно бути смачно. Буду пробувати!

 
Зоряна9810Дата: Середа, 22/06/2011, 17:20 | Сообщение # 116
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ну що мої милі господиньки! Почала я читати книжку Марії Матіос "Кулінарні фіглі!!!! Захопила вона мене. То тепер буду і Вам підкидати з неї рецептики.Іринко ти не проти??? Може якісь і ви собі сподобаєте і будете випробовувати і ділитись враженнями. smile
Перший який мене заінтригував:
«Швидкий десерт»
Треба:
Цитую:
" зо два десятки персиків, зняти з них шкірку, збити міксером, розкласти в широкі бокали — і залити персикове пюре добре охолодженим шампан¬ським. Отак. Як сказали би італійці — беліссімо"




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 22/06/2011, 17:20
 
оксанкаДата: Середа, 22/06/2011, 18:59 | Сообщение # 117
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
«Швидкий десерт»

Та справді швидко wink і по мізках певно б’є теж швидко happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy


 
НаталіяДата: Четвер, 23/06/2011, 12:37 | Сообщение # 118
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Оксаночко, та кілько там тих градусів в тому шампаньському???? то би хіба бокал був так на флящинку шампусіка, то певно би тоді шось дало shock shock shock

 
НаталіяДата: Четвер, 23/06/2011, 12:39 | Сообщение # 119
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Зоряна9810, , дякую за цікавий рецепт, чекаю наступних !!! applause applause love love

 
TalochkaДата: Четвер, 23/06/2011, 12:49 | Сообщение # 120
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую за рецепт! І я теж з цікавістю чекатиму наступних "фіглів". smile

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024