Десерти
|
|
Pavluk | Дата: Вівторок, 10/05/2011, 19:30 | Сообщение # 91 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| LILEJA, ням-ням. А як ти думаєш, дитині можна давати? А нам дорослим точно не помішає
|
|
| |
Рося | Дата: Вівторок, 10/05/2011, 20:40 | Сообщение # 92 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) Морозиво "Домашнє" Ой, при сьогоднішній погоді якраз впору,ням-ням!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 10/05/2011, 21:50 | Сообщение # 93 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) дитині можна давати Думаю, що трошки можна. Тільки може не зразу з морозилки. Там самі домашні продукти. Моїй подобається дуже!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:00 | Сообщение # 94 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріг Апельсинка
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 30/05/2011, 15:01 |
|
| |
|
|
канарка | Дата: Четвер, 02/06/2011, 17:26 | Сообщение # 97 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Я на сьогодні робила десерт "Бите скло". Знаю що Америку невідкрила але хочу поділитися рецептом як я роблю.
3 пачки різного желе 0,5 літри сметани 0,5 літри вареного молока 45гр. желатину 1 скл. цукру 1скл. гарячої кипяченої води 1пак. ван. цукру Желе заливаємо кожне окремо, даємо застигнути. Желатин заливаємо водою і розмішуємо до повного розчинення. Охолоджуємо до кімн. температури. Сметану збиваємо з цукром, цівкою вливаємо молоко, весь час збиваючи. Додаємо ван. цукор і вливаємо желатин. Вимішуємо. Застигле желе ріжемо на кубики. Розкладаємо по формочках а по верху заливаємо молочне желе і в холодильник. Смачного!!!!!!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 02/06/2011, 17:28 | Сообщение # 98 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Десерт "Міледі"
Грушки почистити, вирізати серединку, залити червоним вином ( якщо для дітей-то вишневим соком) і проварити 15хв. В каструльку насипати 100г цукру, трішки води і лимонного соку (зварити сироп); вкинути горіхи, родзинки, цедру з лимона ( можна ще курагу, мигдаль, інжир) і проварити ( не рідке). Як трохи остигне викласти на груші і прикрасити як душа забажає( можна і морозиво додати).
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 02/06/2011, 17:34 | Сообщение # 99 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| О!!!!!!Побачила такий суперовий рецепт!!!!Дякую,Нелю.Почекаю коли грушки наші будуть.Забираю в копілку цю СМАКОТУ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 02/06/2011, 18:15 | Сообщение # 100 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Pocя, вав, яка смакота....
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 02/06/2011, 20:34 | Сообщение # 101 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Нелю!!!Який десерт!!! Просто супер,що ти такою смакотою поділилася.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 13:58 | Сообщение # 102 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pocя, Дуже смачненький десертик!!! Клас!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 08/06/2011, 13:48 | Сообщение # 103 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Десерт "Спокусниця" На пісочне тісто: 50г цукру, 1яйце, щіпка солі, 1 пакетик ванільного цукру, 100г масла, 150г муки, 1ст.л какао. На бисквіт: 2яйця і 2 жовтки, 50г цукру, щіпка солі, терта цедра 1/2 лимона, 40г муки, 1ст.л крохмалю. На крем: 300г сиру,300гр цукру-пудри, 500мл доброї сметани, 1,5 скл втертої трускавки (в блендері), 1пачка галяретки вишневої, 1пачечка (16г) швидкорозчинного желатину.
Замісити пісочне тісто ( не туго), розкачати (1см),вирізати горнятком в якому буде робитися десерт кружки і пекти при 180гр 10-15хв. Спекти бисквіт і тим же горнятком вирізати кружки. Сир втерти з цукром-пудрою+ втерта трускавка і сметана ( я робила в комбайні). Галяретку змішати з желатином і залити мішаючи гарячою водою і добре розмішати до розчинення желатину. Додати до сирної маси. Горнятка сполоснути холодною водою і заповнити кремом. Зверху покласти бисквітний коржик, намазати тоненько кислим варенням і закрити пісочним коржиком. все це поставити в холодильник. Як застигне я горнятко запихала трохи в гарячу воду і перевертала на тарілку. А можна по стінках горнятка ножом і перевертати ( в мене так не виходить). Прикрасити. Смачного!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 08/06/2011, 15:12 | Сообщение # 104 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Pocя, ну нічого собі!!!!!! Оце так смакота!!!!!!!!!!!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 08/06/2011, 15:18 | Сообщение # 105 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Pocя, і я таке хочу, Неля ви там не побачили, я вже пів зїла...
|
|
| |