Дата: Вівторок, 05/04/2011, 11:26 | Сообщение # 62
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Яйця "Сюрприз"
На 4 шоколадних яйця (типу "Кіндер-сюрприз"): 1банан,1ст.л какако,1скл вершків,1/2 скл.цукру-пудри,лимонний сік. Шоколадні яйця обережно розрізати, банан подрібнити в блендері (пару кусочків залишити на прикрасу). Вершки (я брала добру сметану) збити з цукром-пудрою ,какао,бананновим пюре і лимонним соком. отриману масу видавити за допомогою шприца в половинки яєць. Прикрасити за власню фантазією. Смачного!
Дата: Вівторок, 05/04/2011, 11:39 | Сообщение # 64
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Рося, спасибі за цікаву ідею! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
На сковорідці розтопити вершкове масло, банани (стиглі) почистити (можна порізати на частини), поставити в сковорідку, легесенько притрусити пудрою і обжарити до золотистого кольору, перевернути на другий бік, притрусити пудрою і обжарити. Якщо не любите дуже солодке, то пудрою можна не присипати. Подавати можна по-різному: полити медом і притрусити горішками; з морозивом; зі згущеним молоком; полити йогуртом, чи перекипяченими вершками, а можна з розтопленим шоколадом чи "Нутеллою". Смачно!!!
А я люблю банани і сирі, і смажені! А ще колись смажила у клярі. Дуже смачно, тільки, біда, калорійно! Банан і сам по собі - не дієтичний фрукт, а тут ще й в клярі, а як вклярі, то й обсмажений відповідно майже у фритюрі.
А ще смажений банан входить до складу мого улюбленого десерту, який подають в одному з наших ресторанів. Банан там звичайно - не головний "актор", бо головне там морозиво - смажене в паніровці. Смачно!
Шановний адміне, якщо в цій темі не бажано виставляти десерти не власного приготування, то видали мій спойлер.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 13/04/2011, 12:09
Яка ж смакота!!! Для мене все залишається загадкою як це при смаженні морозиво не топиться. Але щоб переконатися потрібно мабуть все ж таки попробувати. Як би то ще рецепт в студію