В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 18 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 18 з 18
  • «
  • 1
  • 2
  • 16
  • 17
  • 18
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
jylia1988Дата: Четвер, 27/11/2014, 02:10 | Сообщение # 256
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
ліза, Рецептик я просила, дуже дякую! Обовязково зроблю, дуже смачненьке виглядає...)
 
лізаДата: П`ятниця, 28/11/2014, 00:02 | Сообщение # 257
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
jylia1988, готуй на здоров`я!!! До речі, желе "Смак мого дитинства" за рецептом Мирослави тоже класне і у гарних керманках дуже навіть ефектно дивиться.  podmigivaniya-118
 
jylia1988Дата: Субота, 29/11/2014, 01:03 | Сообщение # 258
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
Я спробую і те і друге, покажу фото, ще раз дякую!
 
КсюшаДата: Субота, 13/06/2015, 20:43 | Сообщение # 259
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я до вас з десертами


Галяретка з ківі і щоколадна глазур
1пачку розвела у стакані води і залила у креманки хай застигає,
Шоколадна дзеркальна глазур або (гляссаж)

200 г жирних вершків для збивання ;130 г води ;
300 г цукру ;
100 г какао;
12 г желатину ;
40 г холодної води.
Готуємо шоколадний гляссаж : Желатин залити холодною водою. У каструльці з'єднайте вершки , цукор , воду і какао. Масу довести до кипіння і уварити до невеликого загустіння. Зніміть з вогню і трохи остудіть . Потім треба ввести набряклий желатин і перемішати до однорідності. Глазур пропустити через дрібне сито й остудити до теплого стану .
Прикрепления: 5257653.jpg (52.3 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 13/06/2015, 20:48
 
КсюшаДата: Субота, 13/06/2015, 20:49 | Сообщение # 260
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Прикрепления: 6099807.jpg (43.2 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 13/06/2015, 20:56
 
КсюшаДата: Субота, 13/06/2015, 21:03 | Сообщение # 261
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
260 г полуниці ( зробити пюре) ;140гр маскарпоне ;
100 г білого шоколаду ;
250 г жирних вершків для збивання ;
ванілін ;
10 г желатину ;
30 г холодної води;
Желатин замочити
В каструльці розігріти вершки ,шоколад,остудити до кімнатної температури,додати ваніль маскарпоне і полуничне пюре все перемішати і додати желатин.

Молочне желе ,думаю всі мають свій  рецепт
Я просто кипятила молоко з додаванням цукру на смак розвела 10грамжелатину додала до молока
Але фото того рецепту що написала не можу загрузити,а ось полунична паннакота,рецепт з нету брали

Прикрепления: 2068947.jpg (60.5 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 13/06/2015, 21:16
 
оксанкаДата: Неділя, 14/06/2015, 13:36 | Сообщение # 262
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, дякую !!! дууууже  апетитний  десертик!!!! da-38

 
TalochkaДата: П`ятниця, 19/06/2015, 13:39 | Сообщение # 263
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, які вишукані твої желє!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 19/06/2015, 20:18 | Сообщение # 264
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ой мамо дорогая!!!!!!!!! яку ж то смакоту ти наготувала!!!!!!!!!!

 
ЛесяДата: П`ятниця, 19/06/2015, 20:30 | Сообщение # 265
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, ти вже можеш робити свій кенді бар,десерти ,макаруни ти робила.кеси теж.торт теж,пляцки,кейпопси.все що треба ти вже вміш

 
КсюшаДата: П`ятниця, 19/06/2015, 21:46 | Сообщение # 266
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, ой то не для мене з тим бавитись,то Наталя  робила

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ncДата: Вівторок, 25/08/2015, 15:41 | Сообщение # 267
nc
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
МОРОЗИВО
(фото не встигла зробити)
1 л домашнього молока
0,5 л вершків або сипараторної сметани
5 яєць
250гр цукру
Ставим молоко на вогонь,яйця збиваємо з цукром до збільшення в об"ємі в 2-3 рази.Коли закипить молоко ,вливаємо його в яйця,збиваємо,виливаємо назад в каструлю і доводимо до кипіння.Заварну масу охолоджуємо,після охолодження збиваємо і додаємо вершки.Коли все гарно зіб"еться ставимо в морозилку.Через кожних 1-1,5 дістаємо і збиваємо міксером так робимо 3 рази.Ставимо в морозилку і через 5-8 год морозиво готове.
Для шоколадного морозива до гарячої заварної маси можна додати плитку шоколаду.
Рецепт взяла на іншому сайті,але змінила,в оригіналі 0,5 л молока(мені здалося ,що буде дуже жирне)
Морозиво дуже смачне і просте в приготуванні,а головне я знаю з чого воно,діти їдять із задоволенням
 
ЛесяДата: Неділя, 20/03/2016, 13:22 | Сообщение # 268
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Домашній зефір

Отже, КЛАСИЧНИЙ варіант
250г яблучного пюре (4 яблука)
250г цукру
1 білок
1 пакетик ванільного цукру

сироп:
475г цукру
160г води
8г агару (4 ч.л. без гірки)

цукрова пудра для посипання

Отже, перш за все замочіть агар в зазначеному в рецепті кількості води.
Яблука спечіть. Я печу в свч - ріжу на половинки, видаляю насіння, кладу зрізом вниз на тарілку, час випічки в хвилинах дорівнює кількості яблук в штуках.Я пекла 4 яблука.але зважила спечені то було забагато,взяла 250 грн як у рецепті.

Тепер можна ложкою вишкребти печену м'якоть з шкурок.
Найпростіше для отримання гладкого пюре використовувати блендер. Якщо немає такої можливості - протріть пюре через сито.

Тепер в тепле пюре додайте цукор і ванільний цукор і залиште на годинку до повного охолодження.

Замочений агар поставте на вогонь і доведіть майже до кипіння, щоб агар розчинився.

Всипте цукор, вам здасться, що його занадто багато, не хвилюйтеся. Розмішайте гарненько, доведіть до кипіння при помішуванні і варіть на середньому вогні хвилин 5, поки температура сиропу не стане 110С. Лопаточка, піднята з сиропу, потягне за собою тонку нитку.Я немаю градусника тому родил щоб була ниточка.
Відставте сироп, щоб він злегка охолов.

Додайте в тепле пюре поівбілка і збивайте щоб маса трохи посвітлішала , додайте решта  білка  і збивайте до отримання пишної густої маси.

Почніть вливати тонкою цівкою злегка остигнутий , але ще гарячий сироп. Не припиняйте збивання!

Після додавання сиропу збивайте ще кілька хвилин, маса повинна стати схожою на масу для безе. Беріть велику миску, маса збільшується в об'ємі !!

Швидко перекладіть масу в заздалегідь приготовлений корнетик з насадкою і відсадити зефірінки на папір для випічки. Їх буде близько 60 штук, так що готуйте багато місця! Пам'ятайте, що вироби з агаром застигають при температурі вже 40С, тому не чекайте, зразу відкидають!

Залиште на добу на столі, в досить теплому місці. За цей час зефір стабілізується і на ньому утворюється тонка цукрова скоринка Посипте пудрою.

З'єднайте зефірінки попарно. Підстави їх липкі, так що вони склеяться без проблем.

Ось і готово !!


 
КсюшаДата: Неділя, 20/03/2016, 14:35 | Сообщение # 269
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, дякую за рецепт.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Понеділок, 21/03/2016, 10:50 | Сообщение # 270
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лесяobyatiya-87 s1468

 
  • Сторінка 18 з 18
  • «
  • 1
  • 2
  • 16
  • 17
  • 18
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024