Салати
| | |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:13 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| САЛАТ З КВАСОЛІ
Квасоля червона консервована волоські горіхи крупно порубати сир твердий кубиками часник (дрібно порубати) сухарики чорні (типу 3 корочки) кінза рослинна олія
Дати постояти хвилин 30-40, щоб сухарики розм'якшилися
Салат "ПЕКІНКА"
1 головка пекінської капусти 1 маленька пачка фісташок По половинці перцю різних кольорів 150гр вареного або копченого мяса курки Половинку цибулини Сіль,перець Сухарики Майонез
Капусту нарізати і перемнути руками.Додати нарізаний дрібною соломкою болгарський перець різних кольорів,соломкою цибулю і порізане на волокна куряче м'ясо.Фісташки подрібнити на менші кусочки і салат заправити майонезом.При подачі на стіл посипати сухариками Салат білковий
1 стакан вареної фасолі(білої) 1 стакан маринованих грибів(маленька баночка) 1 велика цибулина 3 яйця(тільки білки)
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:18 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат "Солодкий,як кохана" склад: буряк варений 1 шт. горіхи 0,5 склянки сирок плавлений 1 шт. часник 3 зубця морква сира 1 велика курага 100 р. 1 шар: Буряк варену натерти на тертці, горіхи подрібнити, посолити і заправити майонезом 2 шар: плавлений сирок натерти на тертці, додати подрібнений часник і майонез 3 шар: сиру моркву натерти на тертці, посолити, додати запарену курагу і майонез Прикрашаємо, оформляємо. Салат зі сайту say7
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:28 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат Лісова поляна сир-200 г морква варена - 2 шт, огірки мариновані - 2 шт, свинина відварена - 200г, шампіньйони цілісні мариновані - 1 банка, картопля відварена - 2 шт, яйця варені - 3 шт, майонез, сіль, перець, петрушка, часник Приготування Салат укладається шарами. Глибоку каструлю змастити рослинною олією, капелюшками вниз покласти гриби, аби заповнилося все дно салатниці, потім петрушку.Далі шар моркви (морква на крупну терку)потім шар майонезу, далі картоплю, натерту на терці, трамбуємо, зверху шар майонезу, потім мариновані огірки натерти на терці, отриману рідину вилити і змішати з часноком-2 зубчика.Політь шар майонезом. Потім викласти шар рубаного м'яса, знову майонез, яйця (дрібно порубати), майонез, сир на терці і все. Шари за смаком солити і перчити (окрім сиру і огірків). Салат прибрати на 12 годин в холодильник...Перед подачею перевернути миску і прикрасити салат зеленю
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:22 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат в персику 1 грудоньки копченої або відвареної курки 200 г Шампіньонів-200 гр Сир 100 г, фісташки солоні (маленька пачка) Консервовані персики 1 банку(850мл) Часник-2 зубця Майонез Половинки консервованих персиків обсушила паперовим рушником.Зрізала невелику кількість персика, аби персикова половинка могла стояти на блюді. Зробила стінки персика тоншими. В результаті у мене вийшли своєрідні човники. Нарізувала дрібно куряче філе і обсмажені шампіньйони. Шматочки курки і грибів повинні мати приблизно рівні розміри. Ви можете узяти шампіньйони і курку в тих пропорціях, які подобаються вам. Я зазвичай беру приблизно 2 частини курки і 1 частина грибів. Натерла на дрібній терці сир. Змішала дрібно нарізані фісташки, курку, гриби і сир. Все добре перемішала. Додала в суміш трохи дрібно порізаного часнику, заправила його майонезом. Не переборщить! Салат з курки має бути досить щільної текстури. Спробуйте салат, що вийшов. При необхідності додайте який-небудь компонент салату. Зформувала з салату кульки і виклала їх в підготовлені човники з персиків. Я прикрашала десертною вишнею і зеленню
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 22:20 | Сообщение # 6 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Салат "Грибна фантазія". Швидко, смачно і поживно! Складники: баночка печериць порізаних пластинками баночка горошку зеленого( але бажано закордонного, бо український затвердий) одна цибулина дві-три більші морквини майонез сіль, перець Гриби і горошок відкинути на друшляк, щоб стекли. Моркву почистити, потерти на буряковій тертці, спасерувати на олії. Цибулю покришити як на зажарку і теж спасерувати. Остудити моркву і цибулю. Тоді все разом змішати, додати майонезу до смаку і посолити, поперчити. Такий салат всім сподобається. Смачного! Фотку додам пізніше, бо пишу з синового ноутбука і не знаю, як витягнути фотку з компа. [b]
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 03/02/2010, 11:43 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Оля) Салат "Грибна фантазія". Треба спробувати,цыкавий рецепт
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/02/2010, 16:49 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оля) Салат "Грибна фантазія". Цікавенький рецепт салатика!Дякую Оля.
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 11/02/2010, 10:53 | Сообщение # 9 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Як і обіцяла, виставляю фотку до салату "Грибна фантазія". Іра, може ти її перенесеш до рецепту? Бо мені вже не дозволяє додати, як то можна було зробити на Дрімфуді. Оля я перенесла.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:27 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат "лапшовик" 5 яєць 1 цибулина 1 куряча грудка майонез сіль, перець, зелень Яйця легко збити зі сілю і пожарити омлетики.Нарізати дрібненькою соломкою.Цибулю пожарити соломкою.Куряче філе нарізати тоненькими смужками ,замаринувати у майонезі на 10-15хв ,пожарити на олії.Викласти на паперовий рушник для видалення лишнього жиру.Додати до цибулі та омлету,заправити майонезом.Дуже смачний салатик.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:30 | Сообщение # 11 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат Сердечна кукурудза 300-400 г яловичого або свинного серця 2 яйця 1 цибулина 0,5 банки консервованої кукурудзи 250 г майонезу сіль, перець, зелень Серце відварити, зрізати жир і нарізати дуже дрібною соломкою,а яйця потерти на крупній тертці. Змішати з кукурудзою і порізаною кубиками цибулею. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Посипати посіченою петрушкою.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:33 | Сообщение # 12 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат з курячого мяса,грибів та сухариків з батону нарізати кубіки і підсухити у духовці 300 г курячого філе 150 г твердого сиру 200 г маринованих грибів 200 г майонезу зелень, сіль, перець Філе відварити і розібрати на волокна. Гриби порізати шматочками, сир натерти на крупній тертці. Всі складники змішати, додати сіль, перець, посічену зелень і заправити майонезом. Посипати сухариками і подавати до столу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:36 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат особливий 2-3шт курячих філе 0,5 банки чорних маслин без кісточок 200 г грибів печериць 2 помідора 1 салатна цибулина 1 пучок салату 2 ст.л. лимонного соку 3-4 ст.л. оливкової олії сіль, перець Філе відварити, охолодити і порізати великими кубиками. Салат промити і порвати на кусочки. Маслини розрізати навпіл, помідори порізати шматочками. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити у 2ст.л. олії разом зі шматочками шампіньйонів, охолодити. Змішати філе, маслини, помідори, смажені гриби і салату, полити заправкою і перемішати. Для заправки змішати сіль, перець, лимонний сік і решту олії.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:38 | Сообщение # 14 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат з ананасами 2 відварених курячих стегна 1 банка консервованих ананасів 0,5 банки консервованої кукурудзи сухарики з білого батона,підсушеного у духовці сіль, білий перець, майонез Куряче м'ясо і ананаси порізати невеликими шматочками, додати кукурудзу і сухарики, посолити, поперчити і заправити майонезом
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 18/02/2010, 23:24 | Сообщение # 15 |
Группа: Видалені
| Морква по-корейськи. Я впевнена що кожна господиня має свій рецепт цієї моркви. Але я хочу поділитися своїм перевіреним рецептом. 1кг. моркви натертої 4-5ст.л. оцету 0,5скл. гарячої олії 3ст.л. цукру 1ч.л. меленого чорного перцю 1ч.л. солі 1 велика головка часнику(пропущеного через часникодавку) За смаком можна додати дрібку коліандру меленого. Все змішати, набрати в скляний посуд і щільно закрити. Можна куштувати зразу, але краще смакує коли трішки постоїть. Дуже смачна виходить.
Сообщение отредактировал котяра - П`ятниця, 19/02/2010, 13:26 |
|
| |
|