Салати
|
|
Ксюша | Дата: Четвер, 09/01/2014, 13:16 | Сообщение # 526 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| На свята робила ось такий салатик ,щось такого захотілось нового і я не прогадала з набором продуктів.Цей салат змели на ура ,і ще хотіли добавки.Так як я його сама придумувала то назвемо його Видумка. Фасоля відварена Цибуля кружечками ,морква (терта ),пожарити Шампіньйони порізати пластинками і пожарити Кріп свіжий порізати дрібно,додати моцарелу і заправити майонезом перед подачею посипати сухарями.Продукти брала в рівних пропорціях.,крім цибулі ,кропу
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Понеділок, 13/01/2014, 23:47 | Сообщение # 527 |
Гурман
| Дівчатка, хочу запропонувати салат який дуже-дуже часто готую на ДН. Незнаю чи був такий... Знаю що свята ще святкуються, тому... Салат "Старий град" журнал "Люблю готовить" 250г курячого філе - відварити 200г шампінйонів+1 цибуля - посмажити 200г твердого сиру - потерти на грубій терці 2-3 шт помідорів - порізати кубиками 1 бан. маслин - порізати кружельцями зелена цибуля майонез
На дно тарілки робимо сіточку з майонезу і викладаємо: курка-гриби-сир-помідори.Всі слої промазати майонезом( я роблю завжди сіточу) зверху різані маслини і зелену цибулю. Дати настоятися.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 00:04 | Сообщение # 528 |
найкращі кондитери
| muroslava07, дякую за гарний рецептик салату.Молодець що вливаєшся в наш колектив.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 11:47 | Сообщение # 529 |
дегустатор
| Салат з ківі Викладаємо шарами: * варене куряче мясо * майонез з часником * дрібно нарізане ківі * терті білки яєць * терта варена морква * терте яблуко * терті жовтки Всі шари перемазуємо майонезом
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 11:59 | Сообщение # 530 |
найкращі кондитери
| Машуня, дякую за рецепт,колись їла такий салатик але спитати рецепт не спитала.,тепер і в мене буде.
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 13:01 | Сообщение # 531 |
дегустатор
| Ксюша, користуйся на здоров'я
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 14:25 | Сообщение # 532 |
шеф-повар
| muroslava07, Машуня, дякую за гарні рецепти! Не маю сумніву, що смачні.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 14:31 | Сообщение # 533 |
найкращі кондитери
| Цитата Машуня ( ) Салат з ківі ой це дуже смачний салат...я теж його робила вже.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:05 | Сообщение # 534 |
Гурман
|
Цей салат готуємо на 3-й день свят. бо він легкий, а м"ясо надоїло. Рецепт братової. Все викладаємо купками(тому й РОМАШКА) тертий сир на грубій тертці огірок соломкою помідор соломкою кукурудза чіпси краби соломкою посередині майонез , зверху багато зеленої цибулі
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:08 | Сообщение # 535 |
Гурман
| Тааак... Відредагувати кнопки немає , а фотка не загрузилась. То до "Ромашки".
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:13 | Сообщение # 536 |
Гурман
| І такий легкий варіант: Пекінська капуста Крабові палички Кукурузка Зелена цибуля Оливкова олія
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:38 | Сообщение # 537 |
дегустатор
| дівчата, а в салатах пекінська капуста не гірчить, бо я раз зробила, вона трошки постояла і згіркла і я більше не роблю
|
|
| |
Саша | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:49 | Сообщение # 538 |
Гурман
| Цитата Машуня ( ) салатах пекінська капуста не гірчить, Так, буває що гірчить. Я також таке мала. Але роблю деколи салат.
Я - Марійка.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 16:41 | Сообщение # 539 |
Гурман
| Я з таким не стикалася. Зараз вдома я часто роблю салат з пекінської. Я вибираю невеликі качани, де біля качана тонке листя.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 18:52 | Сообщение # 540 |
найкращі кондитери
| muroslava07, класні салатики,дякую за рецепт Машуня, Цитата дівчата, а в салатах пекінська капуста не гірчить я постійно роблю салати з пекінки ,так ще ніколи не чула гіркоти,от з салатів різних то гірчить, але я добре віджимаю і збризкую лимонним соком
|
|
| |