Салати
|
|
ir71 | Дата: Неділя, 30/05/2010, 15:13 | Сообщение # 76 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (tavtor) Салат-рулет ШУБА Олю,дякую за рецепт.Скільки людей стільки смаків. Quote (Яринка-1) а роблю майонезну густу сіточку з кондитерського мішка з тоненькою насадкою Дякую за цікавеньку пораду Quote (Оля) Дуже оригінальні ідеї для подавання салатиків. Але то на вибраних гостей. Ось це цілковита правда.Але інколи ми приймаємо і молодих,а молодь більше любить нове та оригінальне,тому всі рецепти заслуговують бути випробуваними.
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 03/06/2010, 14:46 | Сообщение # 77 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Салат з квасолі: 1 ст. вареної квасолі; 1 цибулка; 1 морква; 2 шт. філе оселедця. Цибулю і моркву протушкувати, оселедець порізати кубиками, все змішати і заправити майонезом.Прикрасити зеленню.
Оксана Я.
|
|
| |
romlida | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 23:21 | Сообщение # 78 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Салат з оливками 2 помідори 1 солодкий перець 0.5 банки консер.кукурудзи 0.5 банки оливок 50 г. копченої підчеревини 50 г. фети або бринзи 2 ст.л. лимоного соку листя салату оливкова олія Листя салату вимити і порвати на дно тарілки на яку будете подавати салат. Підчеревину порізати тонкими смужками і викласти поверх листя салату. Зверху - нарізані шматочками помідори і перець. Потім кукурудзу, кусочки сиру і оливки. Заправити лимонним соком і олією.
Я Ліда!
Сообщение отредактировал romlida - Вівторок, 22/06/2010, 23:24 |
|
| |
romlida | Дата: Субота, 26/06/2010, 22:49 | Сообщение # 79 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Салат "Оксана" 300 гр. корейської моркви 2 ст.л. муки 300 гр. курячого м'яса 200 гр. твердого сиру 300 гр. маринованих шампіньйонів 4 яйця 100 мл. молока сіль Відварити куряче м'ясо в підсоленій воді. Із яєць, молока, муки і солі приготувати приготувати тоненькі млинці, які нарізати потенькою соломкою. На тарілку тонким шаром викладаємо корейську моркву, кусочки курячого м'яса, соломку із млинців, гриби порізані пластинками. Кожний шар щедро змастити майонезом. Зверху потерти на терці твердий сир. І на 2 години поставити в холодильник. Ця кількість інгредієнтів розрахована на 2 великі тарілки.
Я Ліда!
|
|
| |
Росинка | Дата: Субота, 26/06/2010, 23:00 | Сообщение # 80 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (romlida) Салат "Оксана" 300 гр. корейської моркви 2 ст.л. муки 300 гр. курячого м'яса 200 гр. твердого сиру 300 гр. маринованих шампіньйонів 4 яйця 100 мл. молока сіль Салатик виглядає дуже апетитно. Мене цікавить чи можна робити млинці за власним рецептом чи обов"язково робити млинці за вашим рецептом, бо, якщо я правильно зрозуміла, за вашим рецептом виходить приблизно омлет, а не млинці
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 26/06/2010, 23:16 | Сообщение # 81 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Так,скільки я раз собі казала так пізно не заходити на сайт...мені слюньки потекли.Яка пізня година а мене на кухню тягне...ЖАХ!!! Лідусю,салат настільки апетитний що мене пробило... Гарно дякую за рецепт!!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 27/06/2010, 19:18 | Сообщение # 82 |
Группа: Видалені
| Ух ти який салатик. Суперапетитний!!!!!! Дякую за гарний рецепт. Ліда скажи будь-ласка а морква корейська має бути вже готова, заправлена?
|
|
| |
romlida | Дата: Неділя, 27/06/2010, 23:17 | Сообщение # 83 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Так
Я Ліда!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 27/06/2010, 23:19 | Сообщение # 84 |
Группа: Видалені
| Ліда дякую за відповідь.
|
|
| |
Мартуся1309 | Дата: Середа, 30/06/2010, 19:36 | Сообщение # 85 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
| мій улюблений салат "Осінній" 1 куряче філе (можна більше, хто як любить) 1 маленька банка консервованого горошку 200г твердого сиру 200г маринованих печериць пів гілочки цибулі-порей (зеленої частини) 2 варені яйка майонез Філе відварити у підсоленій воді, охолодити і руками покришити на дрібніші кусочки.Додати горошок, гриби, нарізаний на кубіки сир, дрібно нарізану порейку і яйка, заправити майонезом. Смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 30/06/2010, 21:14 | Сообщение # 86 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Смачненький салатик,Будемо пробувати.Дякую,Мартусю за рецептик!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 21/07/2010, 13:53 | Сообщение # 87 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рецепти з цвітною капустою http://mojekucharzenie.blox.pl/2010....ta.html рецепт салатику з цвітної капусти
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 21/07/2010, 13:59 | Сообщение # 88 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салати на олії салат з яловичої печінки Печінка яловича - 200 г Огірки мариновані - 10 шт Маслини - 10 шт Кукурудза консервована Часник - маленький зубчик олія оливкова Печінку обмити,пожарити на олії . Нарізати соломкою. Огірки нарізати дрібно . Маслини - кружальцями. Салатник змастити розчавленим зубчиком часнику. Все скласти в салатник. Посипати кукурудзкою і заправити олією
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 21/07/2010, 14:02 | Сообщение # 89 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Салат з баклажанів з часником Баклажани - 160 г, часник - 15 г, столовий оцет - 5 г, кунжутна (оливкова) олія - 20 г, соєвий соус - 30 г, Сіль на смак Баклажани очистити, промити, нарізати соломкою, зварити до готовності на пару. Після цього охолодити, додати соєвий соус, кунжутна олія, оцет, сіль. Все перемішати, викласти гіркою в салатник або на тарілку, а зверху посипати подрібненим часником. Окремо подати соєвий соус Рецепт зі сайту "від шефа"
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 21/07/2010, 14:07 | Сообщение # 90 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| http://gurme.com.ua/message/31 салат з цвітною капустою\ http://arabeskadodatkowa.blogspot.com/2008/10/saatka-kalafiorowa.html ось ще один салат http://arabeskadodatkowa.blogspot.com/2009....ka.html ось я знайшла,мені пригодиться.Може і вам знадобиться
Салат з цвітної капусти з майонезом
Зварену й охолоджену цвітну капусту розбирають на окремі суцвіття. Заправляють майонезом. Прикрашають листками зеленого салату. Посипають нарізаною зеленню петрушки. 400 г цвітної капусти, 1/2 склянки майонезу, 3—5 листків зеленого салату, зелень петрушки.
|
|
| |