Дата: Вівторок, 08/03/2016, 22:47 | Сообщение # 196
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Апельсиновий мус для тортів 150 грам білого шоколаду 80мл апельсинового соку 300 мл жирних вершків 150 грам сирної маси 60 грам цукру 3 столові ложки желатину два яйця Розтопіть шоколад на водяній бані і злегка остудіть.Желатин залийте холодною водою і залиште набухати Апельсиновий сік нагрійте в каструльці, додайте желатин,перемішайте до повного розчинення і повністю остудіть. Збийте окремо білки і вершки. Поставте збивати сирну масу, і додавайте по черзі:цукор потроху ,розтоплений білий шоколад, апельсиновый сік з желатином, збиті вершки Решта збиті яєчні білки додавайте акуратно, перемішуючи ложечкою, і ні в якому разі не збивайте цю масу міксером! Інакше білки осядуть. Одержаний сирний мус вилийте рівним шаром на бісквітну основу і злегка постукайте формою об поверхню столу , щоб вийшли великі бульбашки повітря , і суфле було рівномірним Рецепт даний взяла з нету , і там суфле було між двома коржами. а я пекла шифоновий шоколадний бісквіт, розрізала на коржі і суфле давала між коржами як крем.
Зоряна9810, клас,то по моїй лінії такі муси,не скільки по моїй,мала моя таке щось любить Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями