Креми,помадки,начинки
| | |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:08 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Крем "Шарлотт" Склад: 0,5 склянки цукру, 200 г масла, 1 яйце, 0,5 ст. молока, 1пачка ванільного цукру. Молоко і цукор нагріти помішуючи віночком до розчинення цукрових крупинок. Після цього ввести заздалегідь збите яйце тонкої струйкою. Остудити до стану парного молока. Масло збити до пишноти, і збивати додаючи невеликими пропорціями цукровий сироп і ванільний цукор.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:10 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Крем вершково-білковий підходить для прикраси 4 білки 220 гр. пудри 330 гр. масла білки з пудрою змішати і поставити на вод. лазню до розчинення пудри. зняти з лазні і збити до густини, десь 5-6 хвилин. розрізати масло кімнатної температури на 10 шматочків і додавати по одному кожного разу збиваючи по новому. в кінці маса стане дуже густа.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:14 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Крем персиково-сирний
500г нежирного протертого сиру, 2 пакетики желатину(по 15гр) 150гр.цукру, 2 пакети ваніліну 2 яйця, 250 мл. вершків, консервовані персики,
Сир, цукор, жовтки, ванілін добре перемішати, Желатин замочити в декількох ложках соку від персиків і помішуючи підігріти, щоб він розчинився, але ні в якому випадку не кип'ятити, втративши свої желюючі ВЛАСТИВОСТІ, додати сир. Взбити окремо вершки і білок, порізати на шматочки персики, перемішати з сиром, обережно перемішати і додати збиті білки і вершки.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:16 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лимонний курд(дуже добре до тортів під крем) склад: 1 / 2 ст. лимонного соку 1 ст. л. лимонної цедри 2 / 3 ст. цукру 3 яйця 50 г масла приготування: Довести до кипіння лимонний сік, цедру та цукор і вершкове масло. Збити злегка яйця і, при постійному помішуванні, тонкою цівкою влити гарячий лимонний сік. Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Проціджуємо через сито (можна обійтися і без цього, тільки тоді в начинці буде відчуватися цедра), і потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася корочка) і Остуджуємо.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:18 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Звичайна шоколадна помадка Склад: 2 ст.л. сметани, 2 ч.л. какао, 3 ст.л. цукру, шматочок масла. Всі компоненти змішати. Поставити на вогонь. Кип'ятити до загустіння, безперервно помішуючи.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:21 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Крем сирний для торта Цукор - 120 гр Сир 9% жирності - 200гр Масло вершкове - 120 гр Пудра ванільна - 3гр Нарізане на шматки вершкове масло збивають у комбайні при малому числі оборотів протягом 5 ... 7 хвилин до однорідної маси. У збиту масу додають охолоджений цукровий сироп, ванільну пудру і збивають ще 10 хв; наприкінці збивання додають протертий сир.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:26 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Крем з грецьким горіхом 50 г грубо мелених волоських горіхів 40 г борошна 1 пакетик ванільного цукру 50 г цукру 250 мл молока 200 г м'якого вершкового масла Горіхи підсмажити, помішуючи, на сковороді без масла. Всипати борошно, ванільний цукор і цукор. Влити молоко і ретельно перемішати. Відразу починає густіти! Варити 1 хв, зняти і, час від часу помішуючи, остудити, щоб суміш була ледь теплою. Масло збити і по ложці вбити заварну масу
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:27 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Масляно-сметанний крем із згущеним молоком 400 г вершкового масла, 1 банка (400г) вареного згущеного молока, 300г 20% сметани, 1 ст ложка коньяку, цукрова пудра на смак Масляний крем з чорносливом 150 гр. розм'якшеного вершкового масла збити з 2 / 3 б. згущеного молока (не вареного) додати 100 г чорносливу (заздалегідь залити окропом якщо чорнослив жорсткий, потім просто порізати).
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:28 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Масляний крем з курагою 250 г вершкового масла, 0.75 банки згущеного молока, 1 ст. л. коньяку, 0.5 склянки волоських горіхів або 0.5 стакана кураги Масло зі згущеним молоком збити, додати коньяк, додати 0.5 стакана рубаних горіхів і розпарену з цукром (на смак) і нарізану курагу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:31 | Сообщение # 11 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Заварний крем 2 яйця 350 мл молока 4 ст.л. крохмалю 1 / 2 ст. цукру Змішати крохмаль з 1 / 4 ст. цукру і вбити туди яйця, розтираючи, до тих пір, поки не залишиться грудочок. Решта 1 / 4 ст. цукру висипати в каструльку з молоком і доводимо до кипіння. Тонкою цівкою, помішуючи яєчно-крохмальну масу, влити в неї гаряче молоко, потім перелити все назад в каструльку і проварити на повільному вогні кілька хвилин до загустіння (до кипіння не доводити). Зняти крем з вогню, перекласти в посуд, накрити плівкою (торкаючись поверхні, щоб не утворювалася шкірочка) і повністю охолодити.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:32 | Сообщение # 12 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Солодкий крем із згущеним молоком 350 мл молока 4 ст.л. крохмалю 2 яйця 1 банка (300 г) згущеного молока 1,5 ст. вершків Спочатку потрібно зварити й остудити згущене молоко. Для заварного крему, змішати яйця з крохмалем, щоб не залишалося грудочок і поступово влити гаряче молоко. Повернути всю масу на вогонь і варити, помішуючи, близько 5-7 хв, поки маса не загусне. Цукор в заварний крем не додається, тому що згущене молоко повністю замінить його в кремі. Повністю охолодити. Збити охолоджені згущене молоко і заварний крем. Окремо збити вершки і, акуратно з'єднати з іншим кремом
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:34 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Солодкий крем з пудингом 350 мл. молока, 0,5 ст. цукру, 4 ст.л. крохмалю і 2 яєць. Молоко гріємо з половиною цукру, іншу половину цукру розтираємо з яйцями і крохмалем, додаємо в яєчну суміш в гаряче молоко, перемішуємо і знову на вогонь до загустіння. Нагріваємо ще близько 500-600 мл. молока, 80 гр. пудингу змішуємо з 50 мл. холодного молока і всю цю суміш додаємо в гаряче молоко і так само до загустіння. Змішуємо заварний крем і готовий пудинг міксером на низьких оборотах.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:35 | Сообщение # 14 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Сирно-лимонний крем 200г масла 400г сиру 1 склянка цукру 1 лимон вершкове масло збити до отримання однорідної маси. Додати цукор, сир і лимон, пропущений через м'ясорубку, все ще раз перемішати Сирний крем 250 г сиру, 200 мл жирних (33-35%) вершків, 1 пакетик ванільного цукру добре розтерти сир, щоб не було грудочок. Збити вершки з ванільним цукром в щільну масу і змішати з сиром.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 10/05/2010, 15:26 | Сообщение # 15 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ганаш - 360 гр шоколаду (темного) - 360 гр вершків - 1ст.л. вершкового масла Кладемо все в миску і ставимо нат водяну баню. Акуратно вимішуємо до повного розчинення (не збиваємо!) 2. Ганаш з чорного шоколаду - 300 мл жирних вершків - 450 гр шоколаду - 90 гр вершкового масла У миску на водяній бані кладемо продукти і розмішуємо все до повного розчинення (не збивати!) 3. Ганаш з білого шоколаду - 150 гр вершків - 200 гр білого шоколаду - 2 ч.л. розчинної кави Вершки нагріваємо (не кип'ятимо). Кладемо в вершки кави. У цю суміш кладемо шоколад і добре розмішуємо. Коли трохи охолоне збити міксером.
|
|
| |
|