В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 13
  • 14
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Креми,помадки,начинки
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:07 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти,смачні коржі  в закритому форумі

Каталог

Крем Шарлот
Ганаш, ганаш з чорного шоколаду, ганаш з білого шоколаду
Вершково-білковий крем
Крем на основі жовтків від Олі
Персиково-сирний
Крем з молочного шоколаду
Лимонний курд
Крем заварний з лимоном та манною крупою
Звичайна шоколадна помадка
Домашній марципан
Крем сирний
Шоколадно вершковий крем
Крем з грецьким горіхом
Кавовий ганаш
Масляний крем зі згущеним молоком
Лимонний крем
Масляний крем з чорносливом
Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду
Крем з курагою
Крем білковий для прикрашання тортів
Заварний крем
Шоколадна помадка
Солодкий крем зі згущеним молоком
Помадка
Крем з пудингом
Найлегша шаколадна помадка від Олі
Сирно-лимонний крем
Шоколадна помадка від Зоряни
Сирний крем
рецепт домашніх вершків
Заварний сметанковий крем
Масляний крем на білках
Горіховий крем
Білковий кренм для прикрашання тортів
крем "Мокре бізе"
Домашнє згущене молоко
Крем з вишневим смаком
МАСКАРПОНЕ
Крем до пляцка Чудо на Яйцях
Крем з манки до пляцка "Пташине молоко
Крем "Крем-брюле"
шоколадна помадка або глазурь
Помадка з гіркого шоколаду
зефірний крем
Шоколадна помадка з крохмалем
Кокосове молоко можна приготувати з кокосової стружки
Ніжний вершковий крем з кокосовим молоком
Кавовий крем;
кавововий крем-2
апельсиновий крем
Сир Маскарпоне
Крем Меренге


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:08 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем "Шарлотт"

Склад:
0,5 склянки цукру, 200 г масла, 1 яйце, 0,5 ст. молока, 1пачка ванільного цукру.

Молоко і цукор нагріти помішуючи віночком до розчинення цукрових крупинок. Після цього ввести заздалегідь збите яйце тонкої струйкою. Остудити до стану парного молока. Масло збити до пишноти, і збивати додаючи невеликими пропорціями цукровий сироп і ванільний цукор.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:10 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем вершково-білковий підходить для прикраси

4 білки
220 гр. пудри
330 гр. масла

білки з пудрою змішати і поставити на вод. лазню до розчинення пудри.
зняти з лазні і збити до густини, десь 5-6 хвилин.
розрізати масло кімнатної температури на 10 шматочків і додавати по одному кожного разу збиваючи по новому.
в кінці маса стане дуже густа.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:14 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем персиково-сирний

500г нежирного протертого сиру,
2 пакетики желатину(по 15гр)
150гр.цукру,
2 пакети ваніліну
2 яйця,
250 мл. вершків,
консервовані персики,

Сир, цукор, жовтки, ванілін добре перемішати, Желатин замочити в декількох ложках соку від персиків і помішуючи підігріти, щоб він розчинився, але ні в якому випадку не кип'ятити, втративши свої желюючі ВЛАСТИВОСТІ, додати сир.
Взбити окремо вершки і білок, порізати на шматочки персики, перемішати з сиром, обережно перемішати і додати збиті білки і вершки.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:16 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лимонний курд(дуже добре до тортів під крем)

склад:
1 / 2 ст. лимонного соку
1 ст. л. лимонної цедри
2 / 3 ст. цукру
3 яйця
50 г масла

приготування:
Довести до кипіння лимонний сік, цедру та цукор і вершкове масло. Збити злегка яйця і, при постійному помішуванні, тонкою цівкою влити гарячий лимонний сік. Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Проціджуємо через сито (можна обійтися і без цього, тільки тоді в начинці буде відчуватися цедра), і потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася корочка) і Остуджуємо.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:18 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Звичайна шоколадна помадка

Склад:
2 ст.л. сметани,
2 ч.л. какао,
3 ст.л. цукру,
шматочок масла.

Всі компоненти змішати. Поставити на вогонь. Кип'ятити до загустіння, безперервно помішуючи.



 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:21 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем сирний для торта

Цукор - 120 гр
Сир 9% жирності - 200гр
Масло вершкове - 120 гр
Пудра ванільна - 3гр

Нарізане на шматки вершкове масло збивають у комбайні при малому числі оборотів протягом 5 ... 7 хвилин до однорідної маси. У збиту масу додають охолоджений цукровий сироп, ванільну пудру і збивають ще 10 хв; наприкінці збивання додають протертий сир.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:26 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем з грецьким горіхом

50 г грубо мелених волоських горіхів
40 г борошна
1 пакетик ванільного цукру
50 г цукру
250 мл молока
200 г м'якого вершкового масла
Горіхи підсмажити, помішуючи, на сковороді без масла. Всипати борошно, ванільний цукор і цукор. Влити молоко і ретельно перемішати. Відразу починає густіти! Варити 1 хв, зняти і, час від часу помішуючи, остудити, щоб суміш була ледь теплою. Масло збити і по ложці вбити заварну масу


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:27 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Масляно-сметанний крем із згущеним молоком

400 г вершкового масла, 1 банка (400г) вареного згущеного молока, 300г 20% сметани, 1 ст ложка коньяку, цукрова пудра на смак

Масляний крем з чорносливом
150 гр. розм'якшеного вершкового масла збити з 2 / 3 б. згущеного молока (не вареного)
додати 100 г чорносливу (заздалегідь залити окропом якщо чорнослив жорсткий, потім просто порізати).


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:28 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Масляний крем з курагою

250 г вершкового масла, 0.75 банки згущеного молока, 1 ст. л. коньяку,
0.5 склянки волоських горіхів або 0.5 стакана кураги
Масло зі згущеним молоком збити, додати коньяк, додати 0.5 стакана рубаних горіхів і розпарену з цукром (на смак) і нарізану курагу.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:31 | Сообщение # 11
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Заварний крем
2 яйця
350 мл молока
4 ст.л. крохмалю
1 / 2 ст. цукру
Змішати крохмаль з 1 / 4 ст. цукру і вбити туди яйця, розтираючи, до тих пір, поки не залишиться грудочок. Решта 1 / 4 ст. цукру висипати в каструльку з молоком і доводимо до кипіння. Тонкою цівкою, помішуючи яєчно-крохмальну масу, влити в неї гаряче молоко, потім перелити все назад в каструльку і проварити на повільному вогні кілька хвилин до загустіння (до кипіння не доводити).
Зняти крем з вогню, перекласти в посуд, накрити плівкою (торкаючись поверхні, щоб не утворювалася шкірочка) і повністю охолодити.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:32 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодкий крем із згущеним молоком

350 мл молока
4 ст.л. крохмалю
2 яйця
1 банка (300 г) згущеного молока
1,5 ст. вершків

Спочатку потрібно зварити й остудити згущене молоко.
Для заварного крему, змішати яйця з крохмалем, щоб не залишалося грудочок і поступово влити гаряче молоко. Повернути всю масу на вогонь і варити, помішуючи, близько 5-7 хв, поки маса не загусне. Цукор в заварний крем не додається, тому що згущене молоко повністю замінить його в кремі.
Повністю охолодити.
Збити охолоджені згущене молоко і заварний крем. Окремо збити вершки і, акуратно з'єднати з іншим кремом


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:34 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодкий крем з пудингом

350 мл. молока, 0,5 ст. цукру, 4 ст.л. крохмалю і 2 яєць.

Молоко гріємо з половиною цукру, іншу половину цукру розтираємо з яйцями і крохмалем, додаємо в яєчну суміш в гаряче молоко, перемішуємо і знову на вогонь до загустіння.
Нагріваємо ще близько 500-600 мл. молока, 80 гр. пудингу змішуємо з 50 мл. холодного молока і всю цю суміш додаємо в гаряче молоко і так само до загустіння.
Змішуємо заварний крем і готовий пудинг міксером на низьких оборотах.


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 18:35 | Сообщение # 14
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Сирно-лимонний крем

200г масла
400г сиру
1 склянка цукру
1 лимон
вершкове масло збити до отримання однорідної маси. Додати цукор, сир і лимон, пропущений через м'ясорубку, все ще раз перемішати

Сирний крем

250 г сиру,
200 мл жирних (33-35%) вершків,
1 пакетик ванільного цукру
добре розтерти сир, щоб не було грудочок. Збити вершки з ванільним цукром в щільну масу і змішати з сиром.


 
ir71Дата: Понеділок, 10/05/2010, 15:26 | Сообщение # 15
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ганаш

- 360 гр шоколаду (темного)
- 360 гр вершків
- 1ст.л. вершкового масла

Кладемо все в миску і ставимо нат водяну баню. Акуратно вимішуємо до повного розчинення (не збиваємо!)

2. Ганаш з чорного шоколаду

- 300 мл жирних вершків
- 450 гр шоколаду
- 90 гр вершкового масла

У миску на водяній бані кладемо продукти і розмішуємо все до повного розчинення (не збивати!)

3. Ганаш з білого шоколаду

- 150 гр вершків
- 200 гр білого шоколаду
- 2 ч.л. розчинної кави

Вершки нагріваємо (не кип'ятимо). Кладемо в вершки кави. У цю суміш кладемо шоколад і добре розмішуємо. Коли трохи охолоне збити міксером.


 
  • Сторінка 1 з 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 13
  • 14
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024