В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Креми,помадки,начинки
LILEJAДата: Понеділок, 28/03/2011, 16:06 | Сообщение # 31
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Шоколадна помадка
50 г масла
3 ст л цукру
2ст л какао
1 ст л молока.
Все змішати, поставити на легенький вогонь щоб закипіло. Теплим поливати.


 
LILEJAДата: Понеділок, 28/03/2011, 16:10 | Сообщение # 32
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
А ось ще одна помадка
150 г цукру
2 ст л какао
2 ст л сметани
100 г масла.
Все змішати, поставити на легкий вогонь щоб закипіло і варити 5 хвилин.


 
ОляДата: Понеділок, 28/03/2011, 18:32 | Сообщение # 33
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Найлегша шоколадна помадка.

Шоколадні чіпсики, або шоколадку поламати, щоби було пів горнятка, дати 1 ст л непахучої олії і розтопити 1 хв в мікрохвильовці. Добре розмішати ложкою. Як навчили мене так робити - ніяких інших не роблю. Хочете, щоби була густіша - дайте ще більше шоколаду, щоби рідша - більше олії.

Сообщение отредактировал Оля - Понеділок, 28/03/2011, 18:33
 
ir71Дата: Понеділок, 28/03/2011, 20:06 | Сообщение # 34
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
LILEJA, гарно дякую.Все нам тут пригодиться,бо ми ж хороші господині. biggrin biggrin biggrin

 
оксанкаДата: Понеділок, 28/03/2011, 22:52 | Сообщение # 35
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Оля, Дякую!!! Дійсно найлегше приготування помадки!!!!!! biggrin biggrin biggrin wink wink wink
LILEJA, І тобі дякую за цікаві рецепти помадки!!!! biggrin biggrin biggrin


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 31/03/2011, 10:50 | Сообщение # 36
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Шоколадна помадка
1 плитка шоколаду
приблизно 50-100 грам молока і так само масла
розтоплюємо доводимо до кипіння і знімаємо
я завжди нею сирник поливаю...


 
МаріяДата: Неділя, 03/04/2011, 16:36 | Сообщение # 37
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Рецепт домашніх вершків
Знадобиться:
400 мл молока (2.5-3.5%)
вершкове масло (к-ть залежить від бажаної жирності, 380-400 грамів для вершків 35%)
Вихід - 500 мл

У молоко на тертці трьом вершкове масло. На дуже маленькому вогні проварюємо суміш, до повного розчинення масла. Молоко ні в якому разі не повинно закипіти, тільки добре прогрітися. Коли масло розчинилося, перекладаємо суміш у блендер (з ножами) і включаємо на 3 хвилини **. Переливаємо в іншу ємність і накриваємо кришкою. Ставимо в холодильник на 8 годин. Щоб масло не відшаровувалися, остуджують вершки при кімнатній температурі, накривши тонкою тканиною, а ставлячи в холодильник, кришку кладіть на тканину. Щоб не утворювався конденсат.Рецеп знайшла на forum.say7

 
РоксоланаДата: Середа, 06/04/2011, 13:05 | Сообщение # 38
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (ксенія)
]Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду

ОКСАНКО,а цей крем підійде до бісквіта?Я маю на увазі чи він досить густий ,щоб не витікав.


я трохи нерозумна!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 06/04/2011, 13:13 | Сообщение # 39
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Роксолана, я відповім. Цей крем не є рідким зовсім, витікати він не буде. Коли я заварила крем і дала шоколад, він став рідкуватим, але коли почала додавати до масла, то став таким густим що ложка в ньому стояла.
Так що роби не пошкодуєш


 
ЛесяДата: Середа, 06/04/2011, 13:16 | Сообщение # 40
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Роксолана, Справді,цей крем дуже добрий і не витікає,фі під мастику підходить.Я роблю його досить часто.

 
РоксоланаДата: Середа, 06/04/2011, 14:25 | Сообщение # 41
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дуже вам дякую дівчатка!Я хочу на свята спекти бісквіт з цим кремом,то кажете,що має бути добре?Бо щось в мене креми постійно витікають з коржів.А якої фірми ви берете білий шоколад?

я трохи нерозумна!

Сообщение отредактировал Роксолана - Четвер, 07/04/2011, 08:50
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 07/04/2011, 10:45 | Сообщение # 42
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
подивись ось тут Роксолана,

 
PavlukДата: Четвер, 07/04/2011, 12:11 | Сообщение # 43
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата робила крем на основі лимонного курду, це щось, то просто Амброзія. Я взагалі люблю лимони і все шо з ними приготовано, а той курд то СУПЕР-ПУПЕР!!! Дякую красно за рецепт, на свята робитиму тортик з цим кремом smile smile smile

 
МусічкаДата: Субота, 16/04/2011, 12:35 | Сообщение # 44
Мусічка
дегустатор
Группа: Особливі
Сообщений: 44
Статус: Offline
Заварний сметанковий крем (від Любані)
300г сметани
1 яйце
2 ст.л. муки
120г цукру(хто любить солодше, то дати більше)
Все розмішати і заварити до загустіння на водяній бані. Охолодити.
Окремо збити 200г масла і додавати по одній ложці холодну масу, весь час збиваючи.
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 14/07/2011, 10:48 | Сообщение # 45
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Маслянний крем на білках.
Вихід крему приблизно 1200 гр. 8 білків і 450 гр цукру(цукру можна брати менше, хто сильно солодке не любить) нагрівати на низькому вогні, помішувати(краще на водяній лазні), додати сіль, щіпку, і стежити, що б це все не пригоріло, помішувати!
Як тільки цукор розчиниться зняти з вогню і поставити остуджувати. в цей час збити вершкового масла 600 гр міксером до кремового стану. Дуже важливо, масло має бути хорошим!!!! Якісним! Як тільки білки з цукром остигнуть, збивати їх до щільних піків, і додавати доки вони збиваються до них же збите масло, маса збільшиться приблизно в 1,5-2 рази. Все ж крем збивати доки не стане блищати. А потім цей крем використовуйте як побажається, і фарбу він преносит, і суху, і рідку, і тепло
...


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024