Креми,помадки,начинки
|
|
LILEJA | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 16:06 | Сообщение # 31 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Шоколадна помадка 50 г масла 3 ст л цукру 2ст л какао 1 ст л молока. Все змішати, поставити на легенький вогонь щоб закипіло. Теплим поливати.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 16:10 | Сообщение # 32 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| А ось ще одна помадка 150 г цукру 2 ст л какао 2 ст л сметани 100 г масла. Все змішати, поставити на легкий вогонь щоб закипіло і варити 5 хвилин.
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:32 | Сообщение # 33 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Найлегша шоколадна помадка. Шоколадні чіпсики, або шоколадку поламати, щоби було пів горнятка, дати 1 ст л непахучої олії і розтопити 1 хв в мікрохвильовці. Добре розмішати ложкою. Як навчили мене так робити - ніяких інших не роблю. Хочете, щоби була густіша - дайте ще більше шоколаду, щоби рідша - більше олії.
Сообщение отредактировал Оля - Понеділок, 28/03/2011, 18:33 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 20:06 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| LILEJA, гарно дякую.Все нам тут пригодиться,бо ми ж хороші господині.
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 31/03/2011, 10:50 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Шоколадна помадка 1 плитка шоколаду приблизно 50-100 грам молока і так само масла розтоплюємо доводимо до кипіння і знімаємо я завжди нею сирник поливаю...
|
|
| |
Марія | Дата: Неділя, 03/04/2011, 16:36 | Сообщение # 37 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Рецепт домашніх вершків Знадобиться: 400 мл молока (2.5-3.5%) вершкове масло (к-ть залежить від бажаної жирності, 380-400 грамів для вершків 35%) Вихід - 500 мл У молоко на тертці трьом вершкове масло. На дуже маленькому вогні проварюємо суміш, до повного розчинення масла. Молоко ні в якому разі не повинно закипіти, тільки добре прогрітися. Коли масло розчинилося, перекладаємо суміш у блендер (з ножами) і включаємо на 3 хвилини **. Переливаємо в іншу ємність і накриваємо кришкою. Ставимо в холодильник на 8 годин. Щоб масло не відшаровувалися, остуджують вершки при кімнатній температурі, накривши тонкою тканиною, а ставлячи в холодильник, кришку кладіть на тканину. Щоб не утворювався конденсат.Рецеп знайшла на forum.say7
|
|
| |
Роксолана | Дата: Середа, 06/04/2011, 13:05 | Сообщение # 38 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (ксенія) ]Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду ОКСАНКО,а цей крем підійде до бісквіта?Я маю на увазі чи він досить густий ,щоб не витікав.
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 06/04/2011, 13:13 | Сообщение # 39 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Роксолана, я відповім. Цей крем не є рідким зовсім, витікати він не буде. Коли я заварила крем і дала шоколад, він став рідкуватим, але коли почала додавати до масла, то став таким густим що ложка в ньому стояла. Так що роби не пошкодуєш
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 06/04/2011, 13:16 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Роксолана, Справді,цей крем дуже добрий і не витікає,фі під мастику підходить.Я роблю його досить часто.
|
|
| |
Роксолана | Дата: Середа, 06/04/2011, 14:25 | Сообщение # 41 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дуже вам дякую дівчатка!Я хочу на свята спекти бісквіт з цим кремом,то кажете,що має бути добре?Бо щось в мене креми постійно витікають з коржів.А якої фірми ви берете білий шоколад?
я трохи нерозумна!
Сообщение отредактировал Роксолана - Четвер, 07/04/2011, 08:50 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 07/04/2011, 10:45 | Сообщение # 42 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| подивись ось тут Роксолана,
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 07/04/2011, 12:11 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата робила крем на основі лимонного курду, це щось, то просто Амброзія. Я взагалі люблю лимони і все шо з ними приготовано, а той курд то СУПЕР-ПУПЕР!!! Дякую красно за рецепт, на свята робитиму тортик з цим кремом
|
|
| |
Мусічка | Дата: Субота, 16/04/2011, 12:35 | Сообщение # 44 |
дегустатор
Группа: Особливі
Сообщений: 44
Статус: Offline
| Заварний сметанковий крем (від Любані) 300г сметани 1 яйце 2 ст.л. муки 120г цукру(хто любить солодше, то дати більше) Все розмішати і заварити до загустіння на водяній бані. Охолодити. Окремо збити 200г масла і додавати по одній ложці холодну масу, весь час збиваючи.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 14/07/2011, 10:48 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Маслянний крем на білках. Вихід крему приблизно 1200 гр. 8 білків і 450 гр цукру(цукру можна брати менше, хто сильно солодке не любить) нагрівати на низькому вогні, помішувати(краще на водяній лазні), додати сіль, щіпку, і стежити, що б це все не пригоріло, помішувати! Як тільки цукор розчиниться зняти з вогню і поставити остуджувати. в цей час збити вершкового масла 600 гр міксером до кремового стану. Дуже важливо, масло має бути хорошим!!!! Якісним! Як тільки білки з цукром остигнуть, збивати їх до щільних піків, і додавати доки вони збиваються до них же збите масло, маса збільшиться приблизно в 1,5-2 рази. Все ж крем збивати доки не стане блищати. А потім цей крем використовуйте як побажається, і фарбу він преносит, і суху, і рідку, і тепло ...
|
|
| |