Креми,помадки,начинки
|
|
Роксолана | Дата: Четвер, 14/07/2011, 17:42 | Сообщение # 46 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дякую,дуже гарний крем.А масло давати коли?Як білки вже будуть збиті чи зразу до рідких і збивати?І чи зразу давати все масло чи по трохи?
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 14/07/2011, 17:45 | Сообщение # 47 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Роксолана) Як білки вже будуть збиті чи зразу до рідких і збивати?І чи зразу давати все масло чи по трохи? масло додавати по трохи і коли будуть збиті білки
|
|
| |
Роксолана | Дата: Четвер, 14/07/2011, 17:48 | Сообщение # 48 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дякую,мушу десь спробувати.
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 14/07/2011, 18:25 | Сообщение # 49 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Дякую,Зорянка, за такий цікавий крем! Треба буде спробувати.
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 23/11/2011, 19:49 | Сообщение # 50 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| дівчата, хочу поділитись з вами рецептом горіхового крему, я вже його випробувала- дуже сподобався і мені і клієнтам)
ГОРІХОВИЙ КРЕМ
150 гр. тертих горіхів грецьких 150гр. цукру 100 гр. молока
це все разом заварити,як остигне додати його до збитого масла з пудингом.
перемащувала ним горіхові коржі,торт похвалили)))
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 24/11/2011, 13:25 | Сообщение # 51 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (irusyk) ГОРІХОВИЙ КРЕМ дякую за рецепти вже переписала...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 24/11/2011, 13:38 | Сообщение # 52 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (irusyk) ГОРІХОВИЙ КРЕМ мні дуже подобається такий заварний на горіхах крем в коріхових коржах, особливо на 2-3 день..мням-мням.
|
|
| |
irusyk | Дата: Четвер, 24/11/2011, 14:54 | Сообщение # 53 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Зоряна9810, оксанка, користуйтесь на здоров'я)))
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 24/11/2011, 15:00 | Сообщение # 54 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Pocя) це все разом заварити,як остигне додати його до збитого масла з пудингом. А пудинг попередньо заварити,чи як???? Бо я шось не докінця зрозуміла??????? Чи горіхи варити в пудингу Якось детальніше напиши будь-ласка,бо крем має бути файний.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 24/11/2011, 15:28 | Сообщение # 55 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Poetka) А пудинг попередньо заварити,чи як???? Оля.Так спочатку треба заварити пудинг (на упаковці є інструкція),потім збити з маслом. Ну по крайній мірі так роблю я. Доречі мені теж дуже подобається крем з пудингом,а тут щей з горіхами.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 24/11/2011, 15:40 | Сообщение # 56 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) ж дуже подобається крем з пудингом і я полюбила такий крем, дуже смачно
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 24/11/2011, 18:55 | Сообщение # 57 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Леся) і я полюбила такий крем, дуже смачно Дівчата,на смак пудинг,хіба не як манка????? Бо я коли все кручусь біля тих пудингів,то думаю,купувати,чи ні????А як почитаю складники то бажання відпадає, всетаки варю манку на молоці,даю ванільку і збиваю з маслом.. П.С. В пудингу ешок повно ....
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 24/11/2011, 18:55 |
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 24/11/2011, 19:09 | Сообщение # 58 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Poetka) ,на смак пудинг,хіба не як манка
Не знаю як на рахунок манки а пудинг це як молочний кисіль. Крем з манною кашею і з пудингом зовсім різний :D
Сообщение отредактировал Pocя - Четвер, 24/11/2011, 19:09 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 24/11/2011, 19:12 | Сообщение # 59 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Крем з манною кашею і з пудингом зовсім різний 100% смачніший з пудингу...крем з манки-це смак дитинства ...
|
|
| |
irusyk | Дата: Четвер, 24/11/2011, 23:43 | Сообщение # 60 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Quote (Poetka) А пудинг попередньо заварити,чи як???? Бо я шось не докінця зрозуміла??????? так, спочатку зварити пудинг і остудити,збити масло і поступово додавати пудинг і заварені горіхи.
|
|
| |