В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Креми,помадки,начинки
ТаньчикДата: П`ятниця, 27/01/2012, 18:28 | Сообщение # 76
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
ir71, робила сьогодні крем сирно персиковий і в складниках є чорний шоколад а в приготуванні ніде його невказано я купила але так і невикористала..підскажіть....

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: П`ятниця, 27/01/2012, 19:42 | Сообщение # 77
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таньчик, то просто крем був з торта,який покривала розтопленим шоколадом і мабуть випадково скопіювала і словосполучення "гіркий шоколад".Це ж ясно що це опечатка,до сирного крему аж ніяк гіркий шоколад не підходить.Йду виправляти помилку

 
ТаньчикДата: Субота, 28/01/2012, 17:27 | Сообщение # 78
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
ir71, ясно я його і недавала а крем дддддуууууужжжжеееее смачненький!!!!!!!!!!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
НаталонькаДата: Понеділок, 20/02/2012, 11:59 | Сообщение # 79
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Крем із вишневим смаком.

Випробуваний неодноразово смачний, з легкою кислинкоо. Прекрасно підходить, до шоколадних коржів.

о,5 літра вишневого соку
1 пачка вишневого пудинг
100 гр. шоколаду чорного
100 гр. фундука
400 гр. масла

Виримо пудинг по інструкції, ( я варю завжди на водяній бані) але замість молока використовуємо вишневий сік. До готового гарячого пудингу додаємо поломаний шоколад і старанно розмішуємо, щоб шоколад розчинився. Накриваємо наш пудинг плівкою, щоб вона торкалася суміші, і ставимо охолоджувати.

Мяке масло збиваємо до пухкості і по ложці додаємо зварений охолоджений пудинг, та підсушений і подрібнений фундук.

СМАЧНОГО.


Сообщение отредактировал Наталонька - Понеділок, 20/02/2012, 12:00
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 20/02/2012, 12:10 | Сообщение # 80
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Крем із вишневим смаком.

цікавий крем, дякую


 
оксанкаДата: Понеділок, 20/02/2012, 20:04 | Сообщение # 81
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Крем із вишневим смаком

і я теж дякую wink а сік який домашній чи магазинний?


 
НаталонькаДата: Понеділок, 20/02/2012, 20:14 | Сообщение # 82
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
оксанка, я робила із магазиним соком, і із соком в якому були законсервовані вишні (вишні у власному соці) виходить добре, у будь якому випадку.
 
PoetkaДата: Понеділок, 20/02/2012, 20:35 | Сообщение # 83
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Найпростіший рецепт приготування МАСКАРПОНЕ!
Етапи приготування:

1. Підготувати продукти. Марлю скласти в чотири - п'ять шарів. Лимон розрізати навпіл і видавити 2ст л соку.
2. Вершки налити в чисту каструлю і поставити на водяну баню. Нагріти вершки до 80 - 90 градусів С. Влити 2ст л лимонного соку, перемішати і гріти ще 10 хвилин, періодично помішуючи. Вершки повинні трохи загуснути. Зняти з водяної бані, накрити кришкою і залишити остигати.
3. Потім сито або друшляк застелити складеної марлею і вилити в неї вершки. Підвісити марлю з вершками і дати стекти сироватці, приблизно годин 10 - 12.
4. Перекласти готовий сир у щільно закривається тару і зберігати до вживання в холодильнику.


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 20/02/2012, 20:35
 
PocяДата: Понеділок, 20/02/2012, 20:53 | Сообщение # 84
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Найпростіший рецепт приготування МАСКАРПОНЕ!


Ну то те саме що сепараторні вершки(жінки продають на базарі) самі в холодильнику доходять до кондиції без лимона а потім їх в друшлак іт.д.Звісно такі вершки не завжди є на базарі та й взагалі баби додають туди хто що може,треба вміти розбиратися.


 
КсюшаДата: Понеділок, 20/02/2012, 21:13 | Сообщение # 85
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Pocя, дякую дівчатка,треба і собі приготувати,а сметану так само відціджую ,так що тепер у всіх тиждень тірамісу

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Понеділок, 20/02/2012, 23:23 | Сообщение # 86
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Наталонька, дякую за відповідь
Quote (Ксюша)
тепер у всіх тиждень тірамісу

то точно вже так Олюнька з Нелею то розхалили...хоч не хоч мушу зробити... biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


 
КсюшаДата: Четвер, 24/05/2012, 12:51 | Сообщение # 87
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Крем до пляцка Чудо на Яйцях, з мого записничка.
1апельсин варимо 5хвилин(за цей час міняємо воду з рази,щоб гірч відійшла)
потім продовжуємо варити 45 хвилин,але попередньо поколовши його виделкою.
Коли остине перемолоти і додати до збитого з цукром пудром масла,гарно розтерти і перемащувати наші 2 коржі
масла 200-300грам і 1 стакан цукру пудру.Ну дуже смачний пляцок.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Четвер, 24/05/2012, 13:29 | Сообщение # 88
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Так,так в оригіналі там має бути саме такий крем,але я зробила такий.

 
PavlukДата: П`ятниця, 25/05/2012, 00:17 | Сообщение # 89
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
А я робила такий сирний крем до тортів. Дуже смачний!!!! Я навіть не стрималась і покоштувала його - СМАКОТА!!!

 
оксанкаДата: Вівторок, 12/06/2012, 13:53 | Сообщение # 90
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Крем з манки до пляцка "Пташине молоко"

2 ст.молока
5 ст.л. манки
ванілій
300гр. масла
1 ст.цукру

В каструльку вливаю1 ст.молока нехай гріється.
Окремо в 1 ст. молока розводжу 5 ст.л. манки,і коли добре розігріється молоко на вогні я висипаю туди цукор, ванілій і тоненькою цівкою розведену манку.Постійно помішую, поки манка добре не загусне. Відставляю охолоджуватися.Розтираю міксером масло до білого і по ложці додаю варену манку. Якщо манка при вистиганні вкривається твердою шкіркою, я її легенько знімаю, і в крем ніколи не додаю. Хоча пробувала накривати, то як манка вистигала чомусь мені не сподобався її запах, така була як запарена.Тому я вирішила для себе, краще робити так.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024