Креми,помадки,начинки
|
|
Таньчик | Дата: П`ятниця, 27/01/2012, 18:28 | Сообщение # 76 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| ir71, робила сьогодні крем сирно персиковий і в складниках є чорний шоколад а в приготуванні ніде його невказано я купила але так і невикористала..підскажіть....
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 27/01/2012, 19:42 | Сообщение # 77 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таньчик, то просто крем був з торта,який покривала розтопленим шоколадом і мабуть випадково скопіювала і словосполучення "гіркий шоколад".Це ж ясно що це опечатка,до сирного крему аж ніяк гіркий шоколад не підходить.Йду виправляти помилку
|
|
| |
Таньчик | Дата: Субота, 28/01/2012, 17:27 | Сообщение # 78 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| ir71, ясно я його і недавала а крем дддддуууууужжжжеееее смачненький!!!!!!!!!!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 11:59 | Сообщение # 79 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Крем із вишневим смаком.
Випробуваний неодноразово смачний, з легкою кислинкоо. Прекрасно підходить, до шоколадних коржів.
о,5 літра вишневого соку 1 пачка вишневого пудинг 100 гр. шоколаду чорного 100 гр. фундука 400 гр. масла
Виримо пудинг по інструкції, ( я варю завжди на водяній бані) але замість молока використовуємо вишневий сік. До готового гарячого пудингу додаємо поломаний шоколад і старанно розмішуємо, щоб шоколад розчинився. Накриваємо наш пудинг плівкою, щоб вона торкалася суміші, і ставимо охолоджувати.
Мяке масло збиваємо до пухкості і по ложці додаємо зварений охолоджений пудинг, та підсушений і подрібнений фундук.
СМАЧНОГО.
Сообщение отредактировал Наталонька - Понеділок, 20/02/2012, 12:00 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 12:10 | Сообщение # 80 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Крем із вишневим смаком. цікавий крем, дякую
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 20:04 | Сообщение # 81 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Крем із вишневим смаком і я теж дякую а сік який домашній чи магазинний?
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 20:14 | Сообщение # 82 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| оксанка, я робила із магазиним соком, і із соком в якому були законсервовані вишні (вишні у власному соці) виходить добре, у будь якому випадку.
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 20:35 | Сообщение # 83 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Найпростіший рецепт приготування МАСКАРПОНЕ! Етапи приготування:
1. Підготувати продукти. Марлю скласти в чотири - п'ять шарів. Лимон розрізати навпіл і видавити 2ст л соку. 2. Вершки налити в чисту каструлю і поставити на водяну баню. Нагріти вершки до 80 - 90 градусів С. Влити 2ст л лимонного соку, перемішати і гріти ще 10 хвилин, періодично помішуючи. Вершки повинні трохи загуснути. Зняти з водяної бані, накрити кришкою і залишити остигати. 3. Потім сито або друшляк застелити складеної марлею і вилити в неї вершки. Підвісити марлю з вершками і дати стекти сироватці, приблизно годин 10 - 12. 4. Перекласти готовий сир у щільно закривається тару і зберігати до вживання в холодильнику.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 20/02/2012, 20:35 |
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 20:53 | Сообщение # 84 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Найпростіший рецепт приготування МАСКАРПОНЕ!
Ну то те саме що сепараторні вершки(жінки продають на базарі) самі в холодильнику доходять до кондиції без лимона а потім їх в друшлак іт.д.Звісно такі вершки не завжди є на базарі та й взагалі баби додають туди хто що може,треба вміти розбиратися.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 20/02/2012, 21:13 | Сообщение # 85 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Pocя, дякую дівчатка,треба і собі приготувати,а сметану так само відціджую ,так що тепер у всіх тиждень тірамісу
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
Ксюша | Дата: Четвер, 24/05/2012, 12:51 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Крем до пляцка Чудо на Яйцях, з мого записничка. 1апельсин варимо 5хвилин(за цей час міняємо воду з рази,щоб гірч відійшла) потім продовжуємо варити 45 хвилин,але попередньо поколовши його виделкою. Коли остине перемолоти і додати до збитого з цукром пудром масла,гарно розтерти і перемащувати наші 2 коржі масла 200-300грам і 1 стакан цукру пудру.Ну дуже смачний пляцок.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 24/05/2012, 13:29 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Так,так в оригіналі там має бути саме такий крем,але я зробила такий.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 25/05/2012, 00:17 | Сообщение # 89 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| А я робила такий сирний крем до тортів. Дуже смачний!!!! Я навіть не стрималась і покоштувала його - СМАКОТА!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 12/06/2012, 13:53 | Сообщение # 90 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Крем з манки до пляцка "Пташине молоко"
2 ст.молока 5 ст.л. манки ванілій 300гр. масла 1 ст.цукру
В каструльку вливаю1 ст.молока нехай гріється. Окремо в 1 ст. молока розводжу 5 ст.л. манки,і коли добре розігріється молоко на вогні я висипаю туди цукор, ванілій і тоненькою цівкою розведену манку.Постійно помішую, поки манка добре не загусне. Відставляю охолоджуватися.Розтираю міксером масло до білого і по ложці додаю варену манку. Якщо манка при вистиганні вкривається твердою шкіркою, я її легенько знімаю, і в крем ніколи не додаю. Хоча пробувала накривати, то як манка вистигала чомусь мені не сподобався її запах, така була як запарена.Тому я вирішила для себе, краще робити так.
|
|
| |