Креми,помадки,начинки
|
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 12/06/2012, 13:58 | Сообщение # 91 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, дякую за рецепт!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 12/06/2012, 13:59 | Сообщение # 92 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) дякую за рецепт!!! пйошу
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 11:12 | Сообщение # 93 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата випробувала новий рецепт крему. Крем дуже смачний! пробуйте не пожалієте! Крем "Крем-брюле" стакан 250 мл карамельний соус 100 гр цукру 40 гр вершкового масла 1/4 чайної ложки солі (обовязково) 200 гр рідких (питних) 30% вершків 1 пакетик ванільного цукру
-Розігріти цукор в каструльці (краще тефлоновій) або ковшику на середньому вогні.Коли цукор почне танути, безперервно його помішувати. -Коли цукор придбає коричневий колір, додати масло, влити вершки, посолити, додати ванільний сахар.Постійно мішати -Варити 20-30 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи. Коли вливаєш вершки, карамель збирається в кусок.Нічего страшного.Продовжуєм помішувати і карамель знову ростопиться .Післе охолодження соус стає набагато густішим. Соус остудити до кімнатної температури. заварний крем 750 мл молока 1,5 склянки цукру 3 жовтки 3 столові ложки борошна з великою гіркою (як набереться) 1 пакетик ванільного цукру 2 столові ложки коньяку 200 гр м'якого вершкового масла
У каструльці закип'ятити 500 мл молока зі склянкою цукру.Поки молоко закипає, в мисці змішати 0,5 склянки цукру з борошном, жовтками, 250 мл молока. Ретельно збити вінчиком, щоб не було грудок.
В закипіле молоко влити тонкою цівкою збиту суміш при постійному помішуванні. Не припиняючи мішати, варити на маленькому вогні до загустіння. Остудити до кімнатної температури. М'яке масло збити міксером з ванільним цукром. Не припиняючи збивання, додавати по столовій ложці заварний крем, потім коньяк, потім карамельний соус.
Торт ні в якому разі не можна прикрашати глазур'ю або горіхами!!! Крем має просто казковий смак і аромат, не забивайте його сторонніми присмаками!
P.S.Крему виходить досить багато. мені хватило на 2-ох поверховий торт.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 12:18 | Сообщение # 94 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, а під мастіку як він ?бо так все класно,чи його тільки використовувала для перемащування коржів?
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 12:37 | Сообщение # 95 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) а під мастіку як він ?бо так все класно,чи його тільки використовувала для перемащування коржів? під мастику не давала, але взагалі мені здається що якщо не грубо його накладати то може підійти, треба буде на наступний раз спробувати.
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 21:53 | Сообщение # 96 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, такий крем цікавий
|
|
| |
Olena87 | Дата: Субота, 11/08/2012, 09:52 | Сообщение # 97 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Зоряна9810, виглядає апетитно,обв!язково спробую!!!
|
|
| |
nc | Дата: Субота, 11/08/2012, 16:23 | Сообщение # 98 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Крем "Крем-брюле" я колись робила такий крем,чомусь у мене він вийшов рідкий.а який був у вас?
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 02:34 | Сообщение # 99 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| Не знаю чи сюди пишу,але пишу.хочу з вами поділитись одним секретом .я дуже люблю експериментувати.одного разу пекла спартак (любимий пляцок чоловіка) і хотіла зробити трішки іншим до дала до заварного крему(коли варила) кокосову стружку. получився мої з'їли за вечір .відтоді я завжди крем роблю заварний-кокосовий .попробуйте не пожалієте
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 19:51 | Сообщение # 100 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Зоряна9810, а які коржі у тебе були з цим кремом?
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 14/11/2012, 01:21 | Сообщение # 101 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Таньчик) Зоряна9810, а які коржі у тебе були з цим кремом? бісквітні коржі. але робила і шоколадні і ванільні в одному тортику
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 14/11/2012, 11:21 | Сообщение # 102 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (nc) Quote (Зоряна9810)
Крем "Крем-брюле"
я колись робила такий крем,чомусь у мене він вийшов рідкий.а який був у вас? в мене він теж був рідкий але потім загустає..і ще багато залежить від карамелі, як ти її звариш
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 19/11/2012, 22:20 | Сообщение # 103 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| шоколадна помадка або глазурь
Дуже добра для покриття тортів
Глазур на випічку спочатку слід нанести тонким шаром, а зверху класти вже більш товстий шар. Сильно гарячою глазур'ю краще не поливати кондитерські вироби - дайте їй трохи охолонути. Щоб правильно визначити готовність завареної глазурі, використовують «метод пальця»: якщо опущений в глазур палець терпить, то вона готова до використання.
Горячую глазур не можна наносити на вершковий крем. Якщо ж в цьому є необхідність, то зробіть між кремом і глазур'ю прошарок з джему або просто посипте крем порошком какао або цукровою пудрою. Шоколадная глазур добре поєднується з кокосовою стружкою, ваніліном, ромом і коньяком.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 19/11/2012, 22:21 | Сообщение # 104 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Помадка з гіркого шоколаду
Відмінно підійде для такого знаменитого торта як «Захер». Та й будь-які інші торти теж з успіхом можна покрити цією помадкою. А ще вона чудово поєднується з кокосовою стружкою.
інгредієнти:
Гіркий шоколад (2 плитки) Цукрова пудра (половина склянки) Молоко (2 столові ложки) Приготування:
Шоколад ламаємо на шматочки і розпускаємо на водяній бані. Молоко збиваємо з цукровою пудрою і додаємо до розтопленого шоколаду. Ставимо на вогонь і варимо, помішуючи, поки помадкане перетвориться на густу пасту.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 19/11/2012, 22:32 | Сообщение # 105 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| зефірний крем 500 р. зефіру порізати досить дрібно, залити 500 мл сметани, дати постояти пару годин.
1 пакетик желатину (10 гр) залити 1/2 ст. молока, коли розбухне, нагріти постійно помішуючи, до розчинення. Зефір зі сметаною збити в блендері до однорідної маси, не припиняючи збивати додати остиглий желатин з молоком.Цей крем досить добре тримає форму і нагадує суфле для" пташиного молока"
|
|
| |