Креми,помадки,начинки
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 19/11/2012, 22:50 | Сообщение # 106 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Шоколадна помадка з крохмалем
Оригінальний спосіб приготування шоколадної помадкиі без заварювання. Для неї не потрібно масло або сметана, вона не твердне дуже швидко і може наноситися як на гарячу, так і на холодну випічку.
інгредієнти:
Картопляний крохмаль (столова ложка) Какао (3 столові ложки) Цукрова пудра (3 столові ложки) Вода (3 столові ложки) Приготування:
У миску висипаємо просіяну цукрову пудру, крохмаль і какао. Додаємо сильно охолоджену воду і гарненько перемішуємо. Ось і все! Готовою помадкою можна покривати випічку.
|
|
| |
Роксолана | Дата: Понеділок, 19/11/2012, 23:33 | Сообщение # 107 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (ir71) Шоколадна помадка з крохмалем Але ж тут сирий крохмаль. Я би боялась таке їсти.Чи ти вже пробувала і їла?
я трохи нерозумна!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/11/2012, 13:36 | Сообщение # 108 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Роксолана) тут сирий крохмаль зараз сирий крохмаль є у багатьох продуктах і ще ніхто не вмер!Для прикладу овоч-топінамбур.Має крохмаль,а ми його їмо сирим!Quote (Роксолана) Чи ти вже пробувала і їла? саме таку помадку я не пробувала бо роблю лише з чорного шоколаду(з високим вмістом какао)іншої не признаю.Але ділюся рецептами,які роблять люди і навіть покривають такою помадкою пляцки на весілля.
До речі ця помадка ідеальна для кріплення мастичної стінки до торта.При перевезенні не відірветься!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 20/11/2012, 15:58 | Сообщение # 109 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Цікава помадка, от сьогодні я її випробую. Дякую за рецепт.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 12/01/2013, 14:16 | Сообщение # 110 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Кокосове молоко можна приготувати з кокосової стружки
2 стак кокосової стружки 4 стак води 1 ст ложка меду ваніль
Стружку залити водою, залишити на 2 год Додати мед, ваніль, добре подрібнити в бендері на високій швидкості. Процідити рідину через сито.. Приготоване кокосове молоко зберігається в холодильнику 1-2 дні. Для більш тривалого зберігання його рекомендується заморозити
Ніжний вершковий крем з кокосовим молоком ( підходить для торта Рафаело)
Нам буде потрібно (кількість продуктів на торт 28 см в діаметрі з 4-х коржів)
сметана 600мл жирні вершки 400мл кокосове молоко 200мл цукрова пудра 150 г швидкорозчинний желатин (як загусник) приблизно 30г
Кокосове молоко виливаємо в чашу міксера, туди ж висипаємо пудру, добре збиваємо, тому що кокосове молоко часто буває з грудочками. Додаємо сметану і вершки. Приблизно 1 хв збиваємо на великій швидкості. Включаємо повільну швидкість, вливаємо розчинений желатин, знову включаємо швидкість і збиваємо в пишну, не текучу масу.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 12/01/2013, 14:36 | Сообщение # 111 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (ir71) Шоколадна помадка з крохмалем Дуже цікаво, треба спробувати обовязково. Quote (ir71) Ніжний вершковий крем з кокосовим молоком Цікавий рецепт!
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 13/01/2013, 13:19 | Сообщение # 112 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Кавовий крем;
Крем просто суперовий я його вичитала у Д. Цвек,робиться так: 300 гр. запареної міцної кави з цукром охолодити і на тій каві зварити пудинг, в мене був ванільний, як охолоне просто збити з маслом десь 300-400 грм. додати стопку коньяку 50 грм. Крем виходить як суфле ніхто навіть і не здогадався,що це масляний крем, дуже класний....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 13/01/2013, 13:33 | Сообщение # 113 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Кавовий крем; дякую
|
|
| |
Окса-70 | Дата: Понеділок, 14/01/2013, 18:32 | Сообщение # 114 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Хочу поділитись рецептом ще одного кавового крему,який переписала у знайомої. 1 стакан води,1 стакан цукру,1 столова лож. повна кави натуральної "Якобз" 4 яйця окремо збити і вливати у зварену каву,постійно помішуючи вінчиком,щоб яйця не заварились на маленькому вогні,додати 1 стакан мелених горіхів (можна менше чи більше-хто як любить) і ще трохи проварити з горіхами,коли вистине збити разом з вершковим маслом 350 грам.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 14/01/2013, 19:55 | Сообщение # 115 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Окса-70, дякую!Дуже гарний крем!Собі взяла у блокнотик. Я б просила тебе зайти у темку знайомств і щось про себе написати.А то ти до нас приєдналася,а я навіть незнаю як до тебе звертатися,звідки ти,чим займаєшся? Раді будемо,якщо у нас в кулінарній родині побільшає свіжих господинь
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 14/01/2013, 21:28 | Сообщение # 116 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Poetka, Окса-70, дякую за гарні рецепти кремів
|
|
| |
Окса-70 | Дата: Середа, 16/01/2013, 20:45 | Сообщение # 117 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Маю рецепт ще апельсинового крему. 1 апельсин кинути в гарячу воду і варити по 15 хвилин міняючи воду. 0.5 літри молока, 2 пачки пудинга,з цього молока відлити трохи,щоб розвести пудинг.У молоко дати 1 стакан цукру,довести до кипіння і влити той пудинг,який розведений у молоці, постійно помішуючи,заварити цю масу. 300 грам масла збити + поступово заварену масу+перемелену апельсину,на кінч.ножа лимонної к-ти,горівки чи коньяку- все це збити міксером.
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 16/01/2013, 23:16 | Сообщение # 118 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Окса-70, і я дякую загарні рецепти кремів
|
|
| |
Улянка | Дата: Четвер, 17/01/2013, 01:21 | Сообщение # 119 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Окса-70, Дякую, я теж собі занотувала рецепти кремів!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 17/01/2013, 11:53 | Сообщение # 120 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дуж цікаві рецепти кремів! Дівчата дякую!
|
|
| |