Креми,помадки,начинки
|
|
kcюшka | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 15:11 | Сообщение # 136 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Ой, тут кремів на всі смаки, ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 15:53 | Сообщение # 137 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ксюша, величезний поклін за таку величезну кількість різноманітних рецептів кремів.
|
|
| |
Танюша | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 22:38 | Сообщение # 138 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Скільки нових гарних рецептів кремів тільки коли їх всі випробувати.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 13/02/2013, 13:24 | Сообщение # 139 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| LILEJA, Танюша, то я знайшла в інтернеті колись ще давно ,але вони були на російській мові,от і не ставила поки не переклала,а випробовувати можна кожен раз щось нове,бо сама по собі суджу крім згущонки з маслом і сметани з чорносливом до недавна не знала нічого,а так як колись у мене попросили торт з банановим кремом я не знала я зробити,так що тепер вже кожен раз пробую щось нове.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/02/2013, 21:05 | Сообщение # 140 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 13/03/2013, 18:59 | Сообщение # 141 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Сьогодні пробувала дуже гарний крем мама готовила, його можна використовувати як десерт., начиняти заварні. Яблучний мус 750 гр.води 340 гр.чищених яблук 150 гр.цукру варити, щоб яблука розварилтсь додати 80 гр.манку і варити і лим.кислоту Охолодити до кімнатної температури і збити в комбайні або міксері Виходить класна біла густа піна. Хочу спробувати приготувати бо дуже сподобалось
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 13/03/2013, 20:05 | Сообщение # 142 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| masik, дякую,дійсно цікаво
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 13/03/2013, 20:24 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Марянко,дякую за новинку
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 13/03/2013, 22:31 | Сообщение # 144 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| masik, по опису дуже смачно дякую!!!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 13/03/2013, 23:19 | Сообщение # 145 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| masik, зацікавив мене такий рецепт. Спробую обов'язково приготувати, так як я любитель яблук. І якщо ще й заварні можна начиняти, то добре. Хочеться вже чогось новенького. Ще й корисно.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 14/03/2013, 00:07 | Сообщение # 146 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (masik) Хочу спробувати приготувати бо дуже сподобалось давай готуй і показуй фото. може і я таке зроблю для мужа
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 14/03/2013, 00:29 | Сообщение # 147 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (masik) Яблучний мус файний рецептик дякую
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 17/04/2013, 12:41 | Сообщение # 148 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ганаш Піна Колада. 100 мл. вершків (30%) 370 мл. кокосового молока 1,2 кг. білого шоколаду пару крапель (на кінчику зубочистки) жовтого барвника
Для аромату: ананасовий лікер, світлий ром , кокосовий лікер Вершки і кокосове молоко довести до кипіння і тут же підфарбувати в злегка жовтуватий колір. Зняти з вогню і додати подрібнений білий шоколад. Перемішати до однорідності і повного розчинення шоколаду. Додати 5-6 крапель аромату "Ананас", або пару столових ложок ложок лікеру з Ананасом. Пару чайних ложок рому і кокос. лікеру Все перемішати, ОБОВ'ЯЗКОВО процідити через ситечко і поставити на ніч у холодильник. Вранці крем готовий! Ганаш зберігається 1 день при кімнатній температурі або 1 тиждень в холодильнику. Заморожений ганаш можна зберігати до 3 місяців.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/04/2013, 13:11 | Сообщение # 149 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Зоряна9810) 1,2 кг. білого шоколаду слухай яка ж то порція виходить???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 17/04/2013, 13:31 | Сообщение # 150 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (ir71) слухай яка ж то порція виходить??? велика.. але його можна в холодильник і довго тримати. це порція повністю на один торт всередину як крем і зверху покрити.
|
|
| |