Креми,помадки,начинки
|
|
Ксюша | Дата: Середа, 17/04/2013, 14:15 | Сообщение # 151 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Мені здається що може і така пропорція адже там йде рідини до пів кг
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 03/06/2013, 18:13 | Сообщение # 152 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Декілька рецептиків з інтернету Горіховий крем Замочіть 1 ст. ложку желатину в ½ склянки води на 30 хвилин. Набряклий желатин розпустіть в каструльці на вогні, заважайте, поки він весь не розчинитися. Очищені волоські горіхи або фундук (100 г) обсмажте на сухій сковороді. Насипте в глибоку миску і подрібніть блендером. Влийте в мелені горіхи ½ літра вершків 33%, додайте 1 склянку цукрової пудри. Через ситечко введіть розчинений желатин. Збийте масу, поки вона не загусне. Розкладіть по креманкам і поставте в холодильник.
Крем з вершків і кави. Заваріть неповну склянку чорної міцної кави. Коли кава остигне, замочіть в ній 2 ч. ложки желатину. Набряклий желатин розчиніть на маленькому вогні. Остудіть. Збийте 250 г вершків холодних 33%, введіть під лопасті міксера 2 ст. ложки цукру. Коли вершки почнуть густішати, влийте в них остуджену каву з желатином. Розмішайте. Використовуйте крем для прошарку тортів. Крем з вершків. Один стакан вершків для збивання влийте в миску. У глибоку каструлю на дно покладіть шматочки льоду і поставте миску на лід. Почніть збивати вершки на маленькій швидкості міксера, поступово її збільшуйте. Тонкою цівкою введіть у вершки ½ склянки цукрової пудри. Готовий крем не стікає з лопастей міксера. Розкладіть крем з вершків в широкі фужери і відразу подайте до столу. Зверху крем можна посипати тертим шоколадом.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 25/06/2013, 11:06 | Сообщение # 153 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Крем із зефіру до будь-якого тортика! рецепт з нету.
інгредієнти:
Зефір (це приблизно 90 г) - 2 шт Масло вершкове - 100 - 90 гр розрахунок 1х1 От і все ... Ну і міксер звичайно!
приготування:
Зефір вже солодкий, так що цукор не додаємо. Пофарбувати такий крем так само не складе труднощів, додаємо харчові барвники і перемішуємо. Загалом все як і з звичайним масляним або білковим кремом!
Масло порізати невеликими кубиками. Можна трохи витримати його при кімнатній температурі. Зефір кладемо в 0,5 літрову банку (зверніть увагу, що зефірінкі подвійні) і на 30 секунд в мікрохвильовку.
Зефір збільшиться в розмірах. І тут діємо дуже швидко: зефір починаємо збивати міксером, підкладаючи масло по шматочку. Після того, як половина масла втрутитися в зефір, зупиняємо міксер, ставимо банку з кремом в каструлю з холодною водою і, продовжуючи збивати, по шматочку додаємо в крем масло, що залишилося.
Збиваємо хвилин п'ять. Крем добре тримає форму і підходить для промазування і прикраси тортиків.
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 25/06/2013, 23:13 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, оксанка, дякую за цікаві рецепти кремів!!!!
|
|
| |
natali0310 | Дата: П`ятниця, 12/07/2013, 19:31 | Сообщение # 155 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| Зоряна9810 гарний крем з зефіру, Цікаво, чи гарно він пропитує коржі?Додано (12/07/2013, 19:31) --------------------------------------------- А меня останнім часом дуже подобається "Ананасовий крем" Беремо 1 банку (575 мл) концервованих ананасів 1 пачку пудингу вершкового 2 ст ложки цукру 250 гр вершкового масла всю місткість банки взбиваємо в блендері, додаємо 2 ст ложки цукру та пудинг. Переливаємо в кастрюльку та заварюємо масу. Добре взбиваємо вершкове масло та додаємо охолоджену ананасову масу. Гарно підходить до бісквітних коржів, Він з кислинкою не такий приторний.
|
|
| |
Mariyka | Дата: П`ятниця, 12/07/2013, 21:54 | Сообщение # 156 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Цитата (natali0310) "Ананасовий крем" я також робила подібний крем, але брала лише злитий з ананасів сік і замість пудингу додавала крохмаль. Теж було дуже смачно, щось проміжне між зефіром і суфле.Самі ананаси клала кусочками безпосередньо в крем.
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 13/07/2013, 15:11 | Сообщение # 157 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| natali0310, Цікавий кремчик обовязково спробую!Дякую за рецепт.
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 13/07/2013, 15:54 | Сообщение # 158 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| natali0310, цікавий кремчик. Я роблю такий з маринованими персиками.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 13/07/2013, 17:21 | Сообщение # 159 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дійсно цікавий крем,а ще дуже знайомий,бо подібний йде у Кору дуба
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
natali0310 | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 21:06 | Сообщение # 160 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| Ксюша, може бути, бо всі креми подібні, адже в основі цього крему лежить заварний крем. так що на авторські права я не претендую. просто сподобався дуже крем.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 15/07/2013, 22:07 | Сообщение # 161 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| natali0310, та я зовсім не про це ,я робила такий крем,що у Корі дуба,через це і написала що знайомий.А так більше нічого,не ображайся,ніяк не хотіла образити.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
natali0310 | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 15:34 | Сообщение # 162 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| а я і не образилась , сьогодні пекла пляцек там йшли яблучка протушені в сиропі, сиропа ніде діти так я його заварила для крему по тому принцепу, подивимось що вийде .
|
|
| |
Оливка | Дата: Вівторок, 16/07/2013, 23:12 | Сообщение # 163 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
| Цитата (Зоряна9810) Крем із зефіру до будь-якого тортика! Цитата (natali0310) "Ананасовий крем" Дівчата, і мене зацікавили ці креми. Так інтересно той з зефіром попробувати, як то воно получиться.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/07/2013, 11:14 | Сообщение # 164 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Оливка) Так інтересно той з зефіром попробувати, як то воно получиться. Олю.пробуй і нам розкажеш.Я ж часто відважуюся на чужі рецепти,бо по іншому не навчишся
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 17/07/2013, 23:52 | Сообщение # 165 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| natali0310, питання що до крему,Цитата (natali0310) всю місткість банки взбиваємо в блендері, додаємо 2 ст ложки цукру та пудинг. Переливаємо в кастрюльку та заварюємо масу. воно комками не піде.бо я завжди вливаю розведений пудинг у гаряче?
|
|
| |