Креми,помадки,начинки
| |
Леся | Дата: Середа, 23/01/2013, 23:09 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Думаю що тут треба цей рецепт писати,адже цей сир може йти до крему. рецепт з інтернету
Сир Маскарпоне. Нам потрібно 1 л жирних вершків я думаю чим жирніше тим краще 1/4 ч.л лимонної кислоти Вершки виливаємо у чисту суху посуду,нагріти до температури 75 градусів .Лимонну кислоту розвести в 1 ч.л. води і влити в вершки.Нагрівати на дуже повільному вогні 10 хв,весь час помішуючи.Потім взяти марлю.або рушничок,а можна ситцеву тканину.Якщо марлю то скласти її в четверо,ппоставити її на друшлак і вилити вершки щоб стекла сиворотка,але час від часу помішувати що краще ввідділялася сиворотка.Коли буде консистенція мякого тіска переласти сир в іншу посудину і в холодильникЮде він ще краще застигне. Має вийти 500 грам сиру. Я як попробую зробити то вам відзвітую.
Сообщение отредактировал Леся - Середа, 23/01/2013, 23:24 |
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 23/01/2013, 23:18 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дякую Лесю!!!Вчора Ектор по телевізору теж розповідав як робити маскарпоне, і саме так як ти пишеш,тільки він радив додавати лимонний сік, і в марлі ставити наніч в холодильник, аж потім викладати до каструлі......Треба спробувати, бо ведуча казала,що ну дуже вже ніжний сирок получився, і ще вершки не варто кип"ятити, а довести до 80 гр,то певне треба термометр спеціальний купити...А все інше так як ти пишеш....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 23/01/2013, 23:23 | Сообщение # 123 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| В рецепті пише нагріти до 75 градусів,зараз виправлю
Сообщение отредактировал Леся - Середа, 23/01/2013, 23:23 |
|
| |
Ira | Дата: Середа, 23/01/2013, 23:31 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Леся, дякую за рецептик треба спробувати.
|
|
| |
nc | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 15:25 | Сообщение # 125 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| рецепт з іншого форуму 600гр шоколаду 400гр киплячої води 2 чайні ложки чаю з бергамотом трохи апельсинової цедри 1. Розплавте шоколад 2 заваріть чай, нехай він настоїться кілька хвилин 3 повільно додаєте чай до шоколаду.пока маса не стане однорідною залиште на ніч. Не знаю який крем на смак,але думаю якщо далеко вести саме те що треба
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:13 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ось на теренах нету нарила такі креми може комусь припадуть до душі Банановий крем 200 г вершкового масла 3 стиглих м'яких банана 1/2 банки згущеного молока
Розм'якшене вершкове масло порізати на шматочки і збити міксером. Банани порізати на шматочки і додати в масло. Потім викласти туди ж згущене молоко. Отриману суміш збити до однорідності.
На замітку: згущене молоко можна замінити цукровою пудрою за смаком. ________________________________________ Білковий крем 3 яєчні білки 1/2 склянки цукру 200 г вершкового масла
Яєчні білки збити з цукром в міцну піну, поставити на маленький вогонь і довести до кипіння. Відразу ж зняти з вогню, злегка охолодити і збити з розм'якшеним вершковим маслом до однорідності. ________________________________________ Білий крем 250 г молока 2 столові ложки борошна 100 г вершкового масла 100 г цукру ванілін за смаком
Половину норми молока ретельно розтерти з борошном, щоб не залишилося грудок. Молоко, що залишилося поставити на вогонь і, коли воно закипить, влити в нього молоко з борошном, перемішати і на маленькому вогні проварити до загустіння. В окремому посуді розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром і ваніліном. З'єднати з остившім молоком і збити до пишноти.
Цей крем можна використовувати як для прошарку, так і для прикраси випічки. ________________________________________ Швидкий крем 350 г вершкового масла 1 банка згущеного молока
Розм'якшене вершкове масло злегка перемішати зі згущеним молоком, а потім збити до отримання білого однорідного крему. У крем можна додати ароматизатор за бажанням. ________________________________________ Ванільний крем 1 стакан молока 50 г цукру 25 г крохмалю 3 яєчні білки 1 щіпка солі ванілін за смаком
Перемішати цукор, крохмаль і ванілін. Влити молоко і зварити пудинг. Додати в нього 1/3 збитого яєчного білка і довести до кипіння при постійному помішуванні. Відразу ж зняти з вогню і ввести білок, що залишився. Отриману суміш збити до однорідності. ________________________________________ Збиті вершки 500 мл вершків 35% жирності 1-1,5 столових ложки кристалічного цукру або цукрової пудри
Вершки максимально охолодити і швидко збити віночком або міксером в міцну піну. У процесі збивання невеликими порціями вводити цукор. Збиті вершки заправити за бажанням ванільним цукром, тертої лимонної цедрою, тертим шоколадом, какао, ягідним пюре, розчинною кавою, горіхами і т.п.
Торти і тістечка зі збитими вершками подаються до столу відразу ж після приготування, їх не тримають до наступного дня. Збиті вершки можна не тільки використовувати при приготуванні тортів і тістечок, але й подавати до них в окремому посуді. Збиті вершки часто використовуються для приготування вершкових кремів. ________________________________________
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:14 | Сообщение # 127 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Заварний крем 2 яйця 2 столові ложки борошна 1 стакан молока 1,5 склянки цукру 350 г вершкового масла
Борошно перемішати з цукром і розтерти з яйцями. Продовжуючи розтирати, невеликими порціями влити молоко. Отриману суміш варити на маленькому вогні при помішуванні до загусання. Остигнула масу перемішати з розм'якшеним вершковим маслом і збити до отримання білого однорідного крему. За бажанням в крем можна додати какао, ванілін, коньяк і т.п. ________________________________________ Кавовий крем 2 столові ложки меленої кави 3 столові ложки цукру 2 яєчних жовтки 2 столові ложки (30 г) борошна 1/2 склянки 20%-них вершків 50 г вершкового масла
Зварити каву, використовуючи 1 склянку води. 1 столову ложку цукру підрум'янити на сковороді (підрум'янений цукор надає крему більш темний відтінок), додати трохи гарячої води, зварити сироп і з'єднати його з кавою. Яєчні жовтки збити з цукром, додати борошно, ввести спочатку холодні вершки, потім - кава і варити до загустіння. Потім додати розм'якшене масло, перемішати до однорідності і охолодити.
Кавовий крем можна приготувати і з розчинною кавою. Для цього потрібно зварити молочний крем і заправити його кавою. ________________________________________ Крем "Пташине молоко" 40 г желатину 1 стакан молока 300 г вершкового масла 8 яєць 2 склянки цукру 1 столова ложка борошна
Желатин залити 150 г теплої води і залишити на 30 хв. Потім підігріти, процідити і охолодити. Яєчні жовтки розтерти з 1 склянкою цукру, влити молоко, додати борошно, перемішати і довести до кипіння. Остудити, додати розм'якшене вершкове масло і ванілін. Збити до однорідності. Яєчні білки збити з цукром в міцну піну, влити желатин, а потім з'єднати з основною масою. ________________________________________ Кpем ваpених з яблук 500 г яблук 2,5 склянки води желатин, цукор за смаком
Кислі яблука очистити від шкірки, pазpезать кожне на 4 частини, покласти в кастpюльку, налити пpіблізітельно 2,5 склянки води і pазваpіть. Отриману масу пpотеpеть через сито, отримавши 2 склянки яблучного пюре. Всипати цукор і перемішати. Потім влити 1/2 склянки в pаспущенного теплій воді желатину (загальний обсяг маси повинен становити 3 склянки). Збивати масу віночком на льоду, поки вона не побіліє і не загусне. ________________________________________ Крем з манної каші 1/2 склянки молока 1 столова ложка манної крупи 1 чайна ложка цукру 1/2 чайної ложки вершкового масла 1 яєчний жовток 1 чайна ложка ванільного цукру
Молоко закип'ятити з ванільним цукром. Змішати манну крупу з невеликим кількістю води, влити отриману суміш у гаряче молоко і довести до кипіння на слабкому вогні. Ретельно розтерти яєчний жовток з цукром і розм'якшеним маслом до однорідності і пишності. Невеликими порціями ввести в отриману масу манну кашу, постійно збиваючи вінчиком, щоб крем вийшов пишним і легким. ________________________________________
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:18 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Крем фруктовий 4 яєчних білка 1/2 склянки цукру 1 склянка густого варення
Яєчні білки збити з цукром в міцну піну. Невеликими порціями ввести будь густе варення і обережно перемішати до отримання густої однорідної маси. ________________________________________ Кpем шоколадний 1 стакан молока 4 столові ложки цукру 2 яєчних жовтки 1 чайна ложка борошна 0,1 г ваніліну 100 г плиткового шоколаду
Шоколад натерти і розтопити в гарячому молоці, отриману масу заварити борошном при постійному помішуванні. Яєчні жовтки розтерти з цукром і ваніліном до побіління і вбити в остиглий шоколадний пудинг. ________________________________________ Вершковий ванільний крем 2 яєчних жовтки 1,5-2 столових ложки цукру 1 чайна ложка картопляного крохмалю 1 склянка молока або вершків 20% жирності 2 чайних ложки желатину 3 столових ложки холодної води 1 пакетик ванільного цукру або трохи ваніліну 1 склянка вершків 35% жирності
Яєчні жовтки збити з цукром, додати холодне молоко і крохмаль і нагріти в невеликій каструлі до загустіння (не варити). Желатин замочити в холодній воді. Коли він набубнявіє (через 30 хвилин), розпустити його на гарячій водяній бані і влити в гарячий крем. Заправити ваніліном і залишити охолоджуватися, час від часу помішуючи. Вершки збити в міцну піну і обережно ввести в охолоджений крем. ________________________________________ Вершковий крем з полуницею або малиною 1,5 склянки свіжих ягід 3 столові ложки цукру 2 чайних ложки желатину 3 столових ложки холодної води 1 склянка вершків 35% жирності 1 чайна ложка ванільного цукру
Свіжі ягоди очистити, промити в холодній воді, висушити і розім'яти. Додати цукор і заважати дерев'яною ложкою до тих пір, поки цукор не розчиниться. Желатин замочити в холодній воді, розвести на гарячій водяній бані і змішати з ягідним пюре. Вершки збити в міцну піну і заправити ванільним цукром. Помішуючи, з'єднати ягідне пюре зі збитими вершками.
Тим же способом приготовляются вершкові креми з різними фруктовими пюре, яких береться 3/4-1 стакан. Якщо пюре солодке, то в вершки кладуть менше цукру або готують крем взагалі без цукру. ________________________________________ Шоколадний і горіховий креми 4 яєчних білка 100 г цукрової пудри 3 часточки плиткового шоколаду 1/2 пакетика ванільного цукру
Яєчні білки збити в міцну піну, додати просіяну цукрову пудру, тертий шоколад і ванільний цукор. Всі компоненти перемішати до отримання гладкої однорідної маси. Отриманий крем можна використовувати як для прошарку, так і для глазурування виробів.
Таким же способом можна приготувати горіховий крем, замінивши шоколад підсмаженими меленими ядрами волоських або лісових горіхів і збільшивши дозу цукру до 150
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:49 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ксюшо величезне дякую за таку кількість рецептів!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:52 | Сообщение # 130 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, величезне прошу а може щось таки і підійде
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 00:09 | Сообщение # 131 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Як багато кремів!!!!!!!!!!!!!!Ксюша дай цьом!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 00:12 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Лови
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 01:27 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, круто попрацювала треба медаль тобі на всі груди
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 11:38 | Сообщение # 134 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Цитата (оксанка) треба медаль тобі на всі груди obyatiya-87 023 Оксаню, а ти що зі своїми грудьми поробила?
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 13:47 | Сообщение # 135 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ксюша, де стільки нових рецептів назбирала? І коли ж то випробовувати?
|
|
| |
|