В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Креми,помадки,начинки
ЛесяДата: Середа, 23/01/2013, 23:09 | Сообщение # 121
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Думаю що тут треба цей рецепт писати,адже цей сир може йти до крему.
рецепт з інтернету

Сир Маскарпоне.
Нам потрібно 1 л жирних вершків я думаю чим жирніше тим краще
1/4 ч.л лимонної кислоти
Вершки виливаємо у чисту суху посуду,нагріти до температури 75 градусів .Лимонну кислоту розвести в 1 ч.л. води і влити в вершки.Нагрівати на дуже повільному вогні 10 хв,весь час помішуючи.Потім взяти марлю.або рушничок,а можна ситцеву тканину.Якщо марлю то скласти її в четверо,ппоставити її на друшлак і вилити вершки щоб стекла сиворотка,але час від часу помішувати що краще ввідділялася сиворотка.Коли буде консистенція мякого тіска переласти сир в іншу посудину і в холодильникЮде він ще краще застигне.
Має вийти 500 грам сиру.
Я як попробую зробити то вам відзвітую.




Сообщение отредактировал Леся - Середа, 23/01/2013, 23:24
 
PoetkaДата: Середа, 23/01/2013, 23:18 | Сообщение # 122
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую Лесю!!!Вчора Ектор по телевізору теж розповідав як робити маскарпоне, і саме так як ти пишеш,тільки він радив додавати лимонний сік, і в марлі ставити наніч в холодильник, аж потім викладати до каструлі......Треба спробувати, бо ведуча казала,що ну дуже вже ніжний сирок получився, і ще вершки не варто кип"ятити, а довести до 80 гр,то певне треба термометр спеціальний купити...А все інше так як ти пишеш....

Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Середа, 23/01/2013, 23:23 | Сообщение # 123
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
В рецепті пише нагріти до 75 градусів,зараз виправлю



Сообщение отредактировал Леся - Середа, 23/01/2013, 23:23
 
IraДата: Середа, 23/01/2013, 23:31 | Сообщение # 124
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, дякую за рецептик poceluy-267 треба спробувати.

 
ncДата: П`ятниця, 25/01/2013, 15:25 | Сообщение # 125
nc
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
рецепт з іншого форуму
600гр шоколаду
400гр киплячої води
2 чайні ложки чаю з бергамотом
трохи апельсинової цедри
1. Розплавте шоколад
2 заваріть чай, нехай він настоїться кілька хвилин
3 повільно додаєте чай до шоколаду.пока маса не стане однорідною залиште на ніч.
Не знаю який крем на смак,але думаю якщо далеко вести саме те що треба
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:13 | Сообщение # 126
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось на теренах нету нарила такі креми може комусь припадуть до душі
Банановий крем
 
200 г вершкового масла
3 стиглих м'яких банана
1/2 банки згущеного молока

Розм'якшене вершкове масло порізати на шматочки і збити міксером.
Банани порізати на шматочки і додати в масло. Потім викласти туди ж
згущене молоко. Отриману суміш збити до однорідності.

На замітку: згущене молоко можна замінити цукровою пудрою за смаком.
________________________________________
Білковий крем
3 яєчні білки
1/2 склянки цукру
200 г вершкового масла

Яєчні білки збити з цукром в міцну піну, поставити на маленький
вогонь і довести до кипіння. Відразу ж зняти з вогню, злегка охолодити і
збити з розм'якшеним вершковим маслом до однорідності.
________________________________________
Білий крем
250 г молока
2 столові ложки борошна
100 г вершкового масла
100 г цукру
ванілін за смаком

Половину норми молока ретельно розтерти з борошном, щоб не залишилося
грудок. Молоко, що залишилося поставити на вогонь і, коли воно закипить, влити
в нього молоко з борошном, перемішати і на маленькому вогні проварити до
загустіння. В окремому посуді розтерти розм'якшене вершкове масло з
цукром і ваніліном. З'єднати з остившім молоком і збити до пишноти.

Цей крем можна використовувати як для прошарку, так і для прикраси випічки.
________________________________________
Швидкий крем
350 г вершкового масла
1 банка згущеного молока

Розм'якшене вершкове масло злегка перемішати зі згущеним молоком, а
потім збити до отримання білого однорідного крему. У крем можна
додати ароматизатор за бажанням.
________________________________________
Ванільний крем
1 стакан молока
50 г цукру
25 г крохмалю
3 яєчні білки
1 щіпка солі
ванілін за смаком

Перемішати цукор, крохмаль і ванілін. Влити молоко і зварити пудинг.
Додати в нього 1/3 збитого яєчного білка і довести до кипіння при
постійному помішуванні. Відразу ж зняти з вогню і ввести білок, що залишився.
Отриману суміш збити до однорідності.
________________________________________
Збиті вершки
500 мл вершків 35% жирності
1-1,5 столових ложки кристалічного цукру або цукрової пудри

Вершки максимально охолодити і швидко збити віночком або міксером в
міцну піну. У процесі збивання невеликими порціями вводити цукор.
Збиті вершки заправити за бажанням ванільним цукром, тертої лимонної
цедрою, тертим шоколадом, какао, ягідним пюре, розчинною кавою, горіхами
і т.п.

Торти і тістечка зі збитими вершками подаються до столу
відразу ж після приготування, їх не тримають до наступного дня. Збиті
вершки можна не тільки використовувати при приготуванні тортів і
тістечок, але й подавати до них в окремому посуді. Збиті вершки часто
використовуються для приготування вершкових кремів.
________________________________________


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:14 | Сообщение # 127
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Заварний крем
2 яйця
2 столові ложки борошна
1 стакан молока
1,5 склянки цукру
350 г вершкового масла

Борошно перемішати з цукром і розтерти з яйцями. Продовжуючи розтирати,
невеликими порціями влити молоко. Отриману суміш варити на маленькому
вогні при помішуванні до загусання. Остигнула масу перемішати з
розм'якшеним вершковим маслом і збити до отримання білого однорідного
крему. За бажанням в крем можна додати какао, ванілін, коньяк і т.п.
________________________________________
 
Кавовий крем
2 столові ложки меленої кави
3 столові ложки цукру
2 яєчних жовтки
2 столові ложки (30 г) борошна
1/2 склянки 20%-них вершків
50 г вершкового масла

Зварити каву, використовуючи 1 склянку води. 1 столову ложку цукру
підрум'янити на сковороді (підрум'янений цукор надає крему більш темний
відтінок), додати трохи гарячої води, зварити сироп і з'єднати його
з кавою. Яєчні жовтки збити з цукром, додати борошно,
ввести спочатку холодні вершки, потім - кава і варити до загустіння.
Потім додати розм'якшене масло, перемішати до однорідності і
охолодити.

Кавовий крем можна приготувати і з розчинною кавою. Для цього потрібно зварити молочний крем і заправити його кавою.
________________________________________
Крем "Пташине молоко"
40 г желатину
1 стакан молока
300 г вершкового масла
8 яєць
2 склянки цукру
1 столова ложка борошна

Желатин залити 150 г теплої води і залишити на 30 хв. Потім підігріти,
процідити і охолодити. Яєчні жовтки розтерти з 1 склянкою цукру,
влити молоко, додати борошно, перемішати і довести до кипіння. Остудити,
додати розм'якшене вершкове масло і ванілін. Збити до
однорідності. Яєчні білки збити з цукром в міцну піну,
влити желатин, а потім з'єднати з основною масою.
________________________________________
 Кpем ваpених з яблук
500 г яблук
2,5 склянки води
желатин, цукор за смаком

Кислі яблука очистити від шкірки, pазpезать кожне на 4 частини, покласти
в кастpюльку, налити пpіблізітельно 2,5 склянки води і pазваpіть.
Отриману масу пpотеpеть через сито, отримавши 2 склянки яблучного пюре.
Всипати цукор і перемішати. Потім влити 1/2 склянки в pаспущенного
теплій воді желатину (загальний обсяг маси повинен становити 3 склянки).
Збивати масу віночком на льоду, поки вона не побіліє і не загусне.
________________________________________
Крем з манної каші
1/2 склянки молока
1 столова ложка манної крупи
1 чайна ложка цукру
1/2 чайної ложки вершкового масла
1 яєчний жовток
1 чайна ложка ванільного цукру

Молоко закип'ятити з ванільним цукром. Змішати манну крупу з невеликим
кількістю води, влити отриману суміш у гаряче молоко і довести до
кипіння на слабкому вогні. Ретельно розтерти яєчний жовток з цукром і
розм'якшеним маслом до однорідності і пишності. Невеликими порціями
ввести в отриману масу манну кашу, постійно збиваючи вінчиком, щоб
крем вийшов пишним і легким.
________________________________________


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:18 | Сообщение # 128
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Крем фруктовий
4 яєчних білка
1/2 склянки цукру
1 склянка густого варення

Яєчні білки збити з цукром в міцну піну. Невеликими порціями
ввести будь густе варення і обережно перемішати до отримання густої
однорідної маси.
________________________________________
 
Кpем шоколадний
1 стакан молока
4 столові ложки цукру
2 яєчних жовтки
1 чайна ложка борошна
0,1 г ваніліну
100 г плиткового шоколаду

Шоколад натерти і розтопити в гарячому молоці, отриману масу
заварити борошном при постійному помішуванні. Яєчні жовтки розтерти з
цукром і ваніліном до побіління і вбити в остиглий шоколадний пудинг.
________________________________________
Вершковий ванільний крем
2 яєчних жовтки
1,5-2 столових ложки цукру
1 чайна ложка картопляного крохмалю
1 склянка молока або вершків 20% жирності
2 чайних ложки желатину
3 столових ложки холодної води
1 пакетик ванільного цукру або трохи ваніліну
1 склянка вершків 35% жирності

Яєчні жовтки збити з цукром, додати холодне молоко і крохмаль і
нагріти в невеликій каструлі до загустіння (не варити). Желатин замочити
в холодній воді. Коли він набубнявіє (через 30 хвилин), розпустити його на
гарячій водяній бані і влити в гарячий крем. Заправити ваніліном і
залишити охолоджуватися, час від часу помішуючи. Вершки збити в
міцну піну і обережно ввести в охолоджений крем.
________________________________________
Вершковий крем з полуницею або малиною
1,5 склянки свіжих ягід
3 столові ложки цукру
2 чайних ложки желатину
3 столових ложки холодної води
1 склянка вершків 35% жирності
1 чайна ложка ванільного цукру

Свіжі ягоди очистити, промити в холодній воді, висушити і розім'яти.
Додати цукор і заважати дерев'яною ложкою до тих пір, поки цукор не
розчиниться. Желатин замочити в холодній воді, розвести на гарячій
водяній бані і змішати з ягідним пюре. Вершки збити в міцну піну і
заправити ванільним цукром. Помішуючи, з'єднати ягідне пюре зі
збитими вершками.

Тим же способом приготовляются вершкові
креми з різними фруктовими пюре, яких береться 3/4-1 стакан. Якщо
пюре солодке, то в вершки кладуть менше цукру або готують крем взагалі
без цукру.
________________________________________
Шоколадний і горіховий креми
4 яєчних білка
100 г цукрової пудри
3 часточки плиткового шоколаду
1/2 пакетика ванільного цукру

Яєчні білки збити в міцну піну, додати просіяну цукрову пудру,
тертий шоколад і ванільний цукор. Всі компоненти перемішати до
отримання гладкої однорідної маси. Отриманий крем можна використовувати
як для прошарку, так і для глазурування виробів.

Таким же
способом можна приготувати горіховий крем, замінивши шоколад підсмаженими
меленими ядрами волоських або лісових горіхів і збільшивши дозу цукру до 150


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:49 | Сообщение # 129
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюшо величезне дякую за таку кількість рецептів!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:52 | Сообщение # 130
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, величезне прошу а може щось таки і підійде

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Вівторок, 12/02/2013, 00:09 | Сообщение # 131
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Як багато кремів!!!!!!!!!!!!!!Ксюша дай цьом!!! obyatiya-87

 
КсюшаДата: Вівторок, 12/02/2013, 00:12 | Сообщение # 132
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Лови

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Вівторок, 12/02/2013, 01:27 | Сообщение # 133
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюшакруто  попрацювала  треба  медаль  тобі  на  всі  груди obyatiya-87 023

 
ОляДата: Вівторок, 12/02/2013, 11:38 | Сообщение # 134
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
треба медаль тобі на всі груди obyatiya-87 023

 Оксаню, а ти що зі своїми грудьми поробила? zdivuvannja zdivuvannja zdivuvannja usmishka usmishka usmishka
 
LILEJAДата: Вівторок, 12/02/2013, 13:47 | Сообщение # 135
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, де стільки нових рецептів назбирала? І коли ж то випробовувати? podmigivaniya-118

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024