Дріжджова випічка.
|
|
Марія | Дата: Четвер, 24/03/2011, 13:04 | Сообщение # 76 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Зоряна9810настоящі равлики, рецепт дужий цікавий, дякю, вже записала. Дійсно для природи закуска супер!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 24/03/2011, 17:11 | Сообщение # 77 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Зоряна9810, і я підтверджую, що ці равлики - гарна заміна традиційним бутербродам для "вилазок" на природу. А в начинку я ще копчену ковбаску додавала. Ось теж в своєму "архіві" знайшла:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 24/03/2011, 17:25 | Сообщение # 78 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Ось теж в своєму "архіві" знайшла: І багатий маєш архів???давай потихенько все з нього витягуй
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 25/03/2011, 12:05 | Сообщение # 79 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Quote (ir71) давай потихенько все з нього витягуй Ірусь, те, що більш-менш "презентабельне" потихеньку буду.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 25/03/2011, 16:55 | Сообщение # 80 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| цукеро4ка, вибач що з запізненням. Велике тобі дякую
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 19:58 | Сообщение # 81 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зорянко твої пасочки переїхали у відповідну тему ТИЦЬ.Нехай всі рецепти пасок будуть в одній темі,а то потім важко буде їх познаходити.
|
|
| |
Sonechko | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 02:10 | Сообщение # 82 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| "Пиріжки з маком" 1 ст. молока 3 стол. л. цукру 2 яйця 0.5 п.маргарину 50 гр. дріждів муки - скільки займе тісто. Тісто має підійти як на пироги,розділити на 6 частин. Кожну частину розкатати,намазати маслом(300 гр. масла розтерти з 1 ст. цукру) та посипати перетертим маком. Скрутити в рулет,порізати на пиріжки та кожен вмокнути в корицю з цукром. Викласти на деко (посипане корицею має бути зверху),дати підійти. Фото трошки пізніше. Вибачте.
Я ОКСАНА!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 10:07 | Сообщение # 83 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, ой Іринко то добре, бо я вчора ніяк не бачила теми Пасок, щось засліпило мене, то втулила сюди... я зрозуміла чому їх не бачила...от мантелепа не бачила що є ще 2 сторінка рецептів....
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Вівторок, 29/03/2011, 10:08 |
|
| |
Яринка | Дата: Понеділок, 04/04/2011, 23:02 | Сообщение # 84 |
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
| [bмакові булочкиb] тісто:50гр свіжих дріжджів 0.5л молока(теплого) 2ст.л.цукру 50гр маргарини 2яйця 6ст.муки 1ч.л.солі 2ст.л.олії начинка:2ст.маку(запарити) 4ст.л.цукру 4ст.л.меду 50гр масла 1білок 1.Дріжджі розчинити в молоці.додати цукор.муку(2стакани).розмішати. 2.Поставити в телле місце на 30хв. 3.Додати в тісто маргарин(мякий)яйця.муку(4стакани).Замісити.щоб тісто відставало від рук.але було мягким.Додати олію і місити ще 5хв. 4.Знову поставити в тепле місце на 1год. 5.Начинка.Запарений в молоці мак.розтерти в макітрі.додати цукор.мед.масло і білок.Все добре вимішати. 6.Тісто розділити на 3 частини.розкачати в пласт шириною 25см.виложити начинку і туго скрутити в рулет. 7.Розрізати рулет кусочки 8*10см.Виложити на змащену бляшку швом донизу і дати постояти 20хв. 8.Зверху змастити 1жовток+1ст.л.води.Випікати при темп.200градусів 20*25хв. СМАЧНОГО!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Яринка - Понеділок, 04/04/2011, 23:03 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 05/04/2011, 15:38 | Сообщение # 85 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цукрові булочки 1 пачка свіжих дріжджів 3 яйця 1 пачка масла 1,5 ст.л смальцю 3 стакани молока 1 стакан цукру в тісто і ще для посипки 1 пакет ванільного цукру Муки в мене пішло чуть більше 5 стаканів(стакан на 250мл) Порція тіста вийшла дуже велика, сміло можна ділити наполовину. Дріжджі розвести молоком, дати 2 ст.л муки, і чуть цукру, залишити на 15-20хв щоб забродило, далі додати розтоплене масло, смалець, решта цукру, ванільний цукор, яйця і більшу половину муки, замісити тісто, решту муки досипати по трошки, дивитися щоб тісто було м’яке і відставало від руки, місити тісто приблизно 10-15 хв, присипати мукою і поставити для підходу, десь на 3 години, за цей час тісто треба два рази «опустити» тобто чистою ложкою раз-два розмішати, щоб тісто сіло на дно каструлі. Далі відщипуємо від тіста кульку розміром з велику сливку. Розкачати на не тонку паляничку, змастити олією і присипати цукром, скрутити в рулет, далі кінці рулетку скріплюємо посередині, вийде кільце, ставимо наш рулетик тим місцем що скріпили вниз, і гострим ножем надрізаємо з обох сторін, розгортаємо і вийде у нас метелик ( в мене метелики чомусь не вийшли) формування метеликів можна глянути ось тутка Викладаємо булочки на застелену пергаментом і змащену жиром бритванку, даємо 30хв щоб підійшло, легенько змастити булочки яйцем, пекти 20-25хв при 170-180градуса
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 05/04/2011, 20:59 | Сообщение # 86 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Ну і смачні дівчата у вас булочки. Дякую за рецепти.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 09/05/2011, 09:04 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ЧЕБУРЕКИ Тісто:50г дрыжджыв 0.5л води літньої 1ст.л. цукру 0.5 ст.л. солі Начинка:0.5кг мяса. Замісити тісто ложкою,щоб було як густа сметана.Нехай кисне 1-2 години. Начинку приготувати так: мелемо мясо,цибулю,часник.Поперчити ,посолити до смаку. Смажимо на олії.
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 09/05/2011, 10:43 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
Sonechko | Дата: Четвер, 26/05/2011, 17:02 | Сообщение # 89 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| "Булочки з корицею" Тісто: 200 мл. теплого молока 2 яйця 35 гр. масла 3 стол. л. цукру 1 п.ваніл.цукру 0.5 ч.л. солі 1.5 ч.л. сухих дріждів 2-3 ст. борошна Начинка: кориця цукор 100 гр. масла У теплому молоці розчинити дріжджі і 1 стол.л.цукру, додати 2 стол. л. борошна, розмішати і поставити в сторону. Вершкове масло розтопити. У мисці розмішати яйця(трохи залишити для змащування булочок),додати цукор, ваніл.цукор, сіль, розтоплене масло. Все добре перемішати, перелити цю суміш в опару, додати прсіяне борошно порціями. Вимішати тісто до гладкості, добре накрити і залишити тісто в теплому місці на 1 годину. Потім розкатати тісто в прямокутний пласт, змастити маслом, посипати цукромі корицею. Згорнути не туго в рулет, порізати навскоси. В поперек кожної булочки натиснути ребром долоні. Перекласти на деко і залишити на 20 хвилин. булочки змастити яйцем і посипати цукром.
Я ОКСАНА!
|
|
| |
Улянка | Дата: Четвер, 26/05/2011, 17:40 | Сообщение # 90 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Sonechko, апетитні булочки! Дякую за рецепт!!!
s
|
|
| |