В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
МаріяДата: Четвер, 24/03/2011, 13:04 | Сообщение # 76
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Зоряна9810настоящі равлики, рецепт дужий цікавий, дякю, вже записала. Дійсно для природи закуска супер!!! good good good
 
TalochkaДата: Четвер, 24/03/2011, 17:11 | Сообщение # 77
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зоряна9810, і я підтверджую, що ці равлики - гарна заміна традиційним бутербродам для "вилазок" на природу. А в начинку я ще копчену ковбаску додавала. Ось теж в своєму "архіві" знайшла: biggrin
Прикрепления: 0976152.jpg (99.5 Kb)


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Четвер, 24/03/2011, 17:25 | Сообщение # 78
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Talochka)
Ось теж в своєму "архіві" знайшла:

І багатий маєш архів???давай потихенько все з нього витягуй wacko


 
TalochkaДата: П`ятниця, 25/03/2011, 12:05 | Сообщение # 79
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (ir71)
давай потихенько все з нього витягуй

Ірусь, те, що більш-менш "презентабельне" потихеньку буду. smile


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
IraДата: П`ятниця, 25/03/2011, 16:55 | Сообщение # 80
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
цукеро4ка, вибач що з запізненням. cry cry Велике тобі дякую biggrin biggrin biggrin

 
ir71Дата: Понеділок, 28/03/2011, 19:58 | Сообщение # 81
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зорянко твої пасочки переїхали у відповідну тему ТИЦЬ.Нехай всі рецепти пасок будуть в одній темі,а то потім важко буде їх познаходити.

 
SonechkoДата: Вівторок, 29/03/2011, 02:10 | Сообщение # 82
Sonechko
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
"Пиріжки з маком"
1 ст. молока
3 стол. л. цукру
2 яйця
0.5 п.маргарину
50 гр. дріждів
муки - скільки займе тісто.
Тісто має підійти як на пироги,розділити на 6 частин.
Кожну частину розкатати,намазати маслом(300 гр. масла розтерти з 1 ст. цукру) та посипати перетертим маком.
Скрутити в рулет,порізати на пиріжки та кожен вмокнути в корицю з цукром.
Викласти на деко (посипане корицею має бути зверху),дати підійти.
Фото трошки пізніше. Вибачте.


Я ОКСАНА!
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 29/03/2011, 10:07 | Сообщение # 83
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ir71, ой Іринко то добре, бо я вчора ніяк не бачила теми Пасок, щось засліпило мене, то втулила сюди...
я зрозуміла чому їх не бачила...от мантелепа не бачила що є ще 2 сторінка рецептів....




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Вівторок, 29/03/2011, 10:08
 
ЯринкаДата: Понеділок, 04/04/2011, 23:02 | Сообщение # 84
Яринка
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
[bмакові булочкиb]


тісто:50гр свіжих дріжджів
0.5л молока(теплого)
2ст.л.цукру
50гр маргарини
2яйця
6ст.муки
1ч.л.солі
2ст.л.олії
начинка:2ст.маку(запарити)
4ст.л.цукру
4ст.л.меду
50гр масла
1білок
1.Дріжджі розчинити в молоці.додати цукор.муку(2стакани).розмішати.
2.Поставити в телле місце на 30хв.
3.Додати в тісто маргарин(мякий)яйця.муку(4стакани).Замісити.щоб тісто відставало від рук.але було мягким.Додати олію і місити ще 5хв.
4.Знову поставити в тепле місце на 1год.
5.Начинка.Запарений в молоці мак.розтерти в макітрі.додати цукор.мед.масло і білок.Все добре вимішати.
6.Тісто розділити на 3 частини.розкачати в пласт шириною 25см.виложити начинку і туго скрутити в рулет.
7.Розрізати рулет кусочки 8*10см.Виложити на змащену бляшку швом донизу і дати постояти 20хв.
8.Зверху змастити 1жовток+1ст.л.води.Випікати при темп.200градусів 20*25хв.
СМАЧНОГО!!!!!!!!!!!
Прикрепления: 7854881.jpg (46.7 Kb) · 0559580.jpg (43.4 Kb)


Сообщение отредактировал Яринка - Понеділок, 04/04/2011, 23:03
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 05/04/2011, 15:38 | Сообщение # 85
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цукрові булочки
1 пачка свіжих дріжджів
3 яйця
1 пачка масла
1,5 ст.л смальцю
3 стакани молока
1 стакан цукру в тісто і ще для посипки
1 пакет ванільного цукру
Муки в мене пішло чуть більше 5 стаканів(стакан на 250мл)
Порція тіста вийшла дуже велика, сміло можна ділити наполовину.
Дріжджі розвести молоком, дати 2 ст.л муки, і чуть цукру, залишити на 15-20хв щоб забродило, далі додати розтоплене масло, смалець, решта цукру, ванільний цукор, яйця і більшу половину муки, замісити тісто, решту муки досипати по трошки, дивитися щоб тісто було м’яке і відставало від руки, місити тісто приблизно 10-15 хв, присипати мукою і поставити для підходу, десь на 3 години, за цей час тісто треба два рази «опустити» тобто чистою ложкою раз-два розмішати, щоб тісто сіло на дно каструлі.
Далі відщипуємо від тіста кульку розміром з велику сливку. Розкачати на не тонку паляничку, змастити олією і присипати цукром, скрутити в рулет, далі кінці рулетку скріплюємо посередині, вийде кільце, ставимо наш рулетик тим місцем що скріпили вниз, і гострим ножем надрізаємо з обох сторін, розгортаємо і вийде у нас метелик ( в мене метелики чомусь не вийшли) формування метеликів можна глянути ось тутка
Викладаємо булочки на застелену пергаментом і змащену жиром бритванку, даємо 30хв щоб підійшло, легенько змастити булочки яйцем, пекти 20-25хв при 170-180градуса


 
stinaДата: Вівторок, 05/04/2011, 20:59 | Сообщение # 86
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Ну і смачні дівчата у вас булочки. Дякую за рецепти.

Мене звати Людмила!
 
ЛесяДата: Понеділок, 09/05/2011, 09:04 | Сообщение # 87
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ЧЕБУРЕКИ
Тісто:50г дрыжджыв
0.5л води літньої
1ст.л. цукру
0.5 ст.л. солі
Начинка:0.5кг мяса.
Замісити тісто ложкою,щоб було як густа сметана.Нехай кисне 1-2 години.
Начинку приготувати так: мелемо мясо,цибулю,часник.Поперчити ,посолити до смаку.
Смажимо на олії.


 
оксанкаДата: Понеділок, 09/05/2011, 10:43 | Сообщение # 88
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
ЧЕБУРЕКИ

Дякую за рецепт!!! biggrin biggrin biggrin


 
SonechkoДата: Четвер, 26/05/2011, 17:02 | Сообщение # 89
Sonechko
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
"Булочки з корицею"
Тісто:
200 мл. теплого молока
2 яйця
35 гр. масла
3 стол. л. цукру
1 п.ваніл.цукру
0.5 ч.л. солі
1.5 ч.л. сухих дріждів
2-3 ст. борошна
Начинка:
кориця
цукор
100 гр. масла
У теплому молоці розчинити дріжджі і 1 стол.л.цукру, додати 2 стол. л. борошна, розмішати і поставити в сторону. Вершкове масло розтопити. У мисці розмішати яйця(трохи залишити для змащування булочок),додати цукор, ваніл.цукор, сіль, розтоплене масло. Все добре перемішати, перелити цю суміш в опару, додати прсіяне борошно порціями. Вимішати тісто до гладкості, добре накрити і залишити тісто в теплому місці на 1 годину. Потім розкатати тісто в прямокутний пласт, змастити маслом, посипати цукромі корицею. Згорнути не туго в рулет, порізати навскоси. В поперек кожної булочки натиснути ребром долоні. Перекласти на деко і залишити на 20 хвилин. булочки змастити яйцем і посипати цукром.




Я ОКСАНА!
 
УлянкаДата: Четвер, 26/05/2011, 17:40 | Сообщение # 90
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Sonechko, апетитні булочки! Дякую за рецепт!!!

s
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024