Дріжджова випічка.
|
|
ir71 | Дата: Четвер, 26/05/2011, 20:50 | Сообщение # 91 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Sonechko) Булочки з корицею" Оксанко,до чого ж вони апетитні!!!!Дякую за рецепт.Дуже смачно!!!
|
|
| |
|
zoo | Дата: Неділя, 29/05/2011, 20:53 | Сообщение # 93 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Sonechko, супер булочки ! Дякую за рецепт!
Мене звати Тетяна
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:35 | Сообщение # 94 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дівчата,заходьте Пігоді
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:51 | Сообщение # 95 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ой,мамочко!!!Що ж це таке смачнезне???Дякую за рецептик,Яринко!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:09 | Сообщение # 96 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Леся) Дякую за рецептик,Яринко!!! Лесю,на здоров"я
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 24/06/2011, 21:18 | Сообщение # 97 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Тут в Іри є такий рецепт, я не побачила.Але в мене пиріжки.ПИРІЖКИ З ЗАВАРНОГО ТІСТА ТІСТО: 4 ст. муки, 1 ст. теплої води наполовину з молоком, 50 гр. св. дріжджів, 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. солі, 3 ст. л. олії, 1 ст. кипятку. В миску влити 1 ст. теплої води з молоком. Розвести дріжджі, дати сіль, цукор, олію. Розмішати. В іншу ( більшу миску ) просіяти муку. Влити розведені дріжджі і перемішати. Виливаємо 1 ст. кипятку. Тепер вимішуємо. Тісто не має бути твердим. При вимішуванні воно пускає бульки і потріскує. Вимішувати приблизно 5- 10 хв. Навіть, якщо трохи буде липнути до рук, то добре. Змащуємо дошку добре олією. Руки тоже мають бути жирні. Виробляємо маленькі кульки ( як тенісний мячик, або ще менші).Кожну беремо і розплескуємо на столі , кладемо начинку. Руки і стіл мають бути весь час жирні.Виробили половину пиріжків, і перші зліплені вже жаримо. Олії має бути майже так , як жаримо пампухи. Навіть якщо олії після жарення залишиться, я зливаю в посуду і потім як треба ще добавлю і маю знову через пару днів на пиріжки. НАЧИНКА: в мене варене мясо+жарена цибуля, сіль, перець і трохи бульйону для соковитості. Пробувала з бульбою , з лівером. ТІСТО СУПЕР!!!! ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 25/06/2011, 11:58 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 24/06/2011, 22:07 | Сообщение # 98 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) ПИРІЖКИ З ЗАВАРНОГО ТІСТА Посипалися смакойлики.Аню дякую за рецептик.
|
|
| |
|
Antalia | Дата: П`ятниця, 24/06/2011, 23:45 | Сообщение # 100 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Їж, Оксана....поправляйся!!! Ще напечу, нажарю.
|
|
| |
|
Улянка | Дата: Субота, 25/06/2011, 10:57 | Сообщение # 102 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Antalia, дякую за класний рецептик!!!Бачу, булочки такі добренькі!!!
s
|
|
| |
Росинка | Дата: Субота, 10/09/2011, 11:48 | Сообщение # 103 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (ir71) 4 склянки з гіркою борошна 1 ст. теплої води (або теплого молока, я завжди з водою роблю) 50 г свіжих дріжджів або 8 грам швидкорозчинних
Дуже важливий момент: якщо використовуєте сухі дріжджі, то саме безопарне
1 ст. ложка цукру 1 ч. ложку, солі 3 ст. ложки соняшникової або рослинного масла 1 стакан крутого окропу.
Приготування:
1. У мисці розводимо дріжджі в 1 склянці теплої води / молока, додаємо 1 чайну ложку солі, 1 столову ложку цукру, 3 столові ложки соняшникової олії все перемішуємо. 2.Тема часом чайник гріється на плиті. 3.В глибоку миску просіваємо (або просто насипаємо) 4 склянки з гіркою борошна. 4.Виліваем вміст першої миски в борошно, швидко перемішуємо і слідом ллємо 1 склянку окропу й швидко замішуємо тісто!
Вимішуємо тісто до тих пір, поки не стане еластичним (це процес займає не більше 10 хвилин) При потребі підсипаємо борошна.
Як тільки вимісити тісто, відразу робимо пиріжки і смажимо, тому начинка повинна бути готова заздалегідь!! Я зазвичай роблю маленькими і тонкими, і в процесі смаження вони стають пишненька! Масла для смаження в сковороді повинно бути стільки, щоб коли сковорода заповнена пиріжками, масла було десь 1 / 3, тобто практично до серединки пиріжка, тоді не буде білих смужок з боків і пиріжки будуть особливо пишними! Вогонь робимо середній, вони дбають дуже швидко! На наступний день вони такі ж м'які, як і в перший
П. Іро, підкажіть, будь-ласка, чи готове тісто не залишаємо, щоб підросло і чи готові пампухи так само не залишаємо, щоб підросли?
Я Оля!
Сообщение отредактировал Росинка - Субота, 10/09/2011, 11:51 |
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 10/09/2011, 14:19 | Сообщение # 104 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оля, то зразу жариться і не треба щоб підростали.
|
|
| |
Росинка | Дата: Субота, 10/09/2011, 14:28 | Сообщение # 105 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Дякую за відповідь! Буду пробувати
Я Оля!
|
|
| |