В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
ir71Дата: Четвер, 26/05/2011, 20:50 | Сообщение # 91
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Sonechko)
Булочки з корицею"

Оксанко,до чого ж вони апетитні!!!!Дякую за рецепт.Дуже смачно!!!



 
оксанкаДата: Четвер, 26/05/2011, 21:12 | Сообщение # 92
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Sonechko, Дуже люблю булочки з корицею!!! купую в магазині wink wink wink а тепер певно спечу дякую за рецепт!!! wink biggrin biggrin biggrin

 
zooДата: Неділя, 29/05/2011, 20:53 | Сообщение # 93
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Sonechko, супер булочки ! Дякую за рецепт! smile

Мене звати Тетяна
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:35 | Сообщение # 94
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дівчата,заходьте
Пігоді



 
ЛесяДата: Понеділок, 30/05/2011, 14:51 | Сообщение # 95
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ой,мамочко!!!Що ж це таке смачнезне???Дякую за рецептик,Яринко!!!

 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:09 | Сообщение # 96
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Леся)
Дякую за рецептик,Яринко!!!

Лесю,на здоров"я
 
AntaliaДата: П`ятниця, 24/06/2011, 21:18 | Сообщение # 97
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Тут в Іри є такий рецепт, я не побачила.Але в мене пиріжки.ПИРІЖКИ З ЗАВАРНОГО ТІСТА

ТІСТО: 4 ст. муки, 1 ст. теплої води наполовину з молоком, 50 гр. св. дріжджів, 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. солі, 3 ст. л. олії, 1 ст. кипятку.
В миску влити 1 ст. теплої води з молоком. Розвести дріжджі, дати сіль, цукор, олію. Розмішати.
В іншу ( більшу миску ) просіяти муку. Влити розведені дріжджі і перемішати. Виливаємо 1 ст. кипятку. Тепер вимішуємо. Тісто не має бути твердим. При вимішуванні воно пускає бульки і потріскує. Вимішувати приблизно 5- 10 хв. Навіть, якщо трохи буде липнути до рук, то добре.
Змащуємо дошку добре олією. Руки тоже мають бути жирні. Виробляємо маленькі кульки ( як тенісний мячик, або ще менші).Кожну беремо і розплескуємо на столі , кладемо начинку. Руки і стіл мають бути весь час жирні.Виробили половину пиріжків, і перші зліплені вже жаримо. Олії має бути майже так , як жаримо пампухи. Навіть якщо олії після жарення залишиться, я зливаю в посуду і потім як треба ще добавлю і маю знову через пару днів на пиріжки.
НАЧИНКА: в мене варене мясо+жарена цибуля, сіль, перець і трохи бульйону для соковитості. Пробувала з бульбою , з лівером.
ТІСТО СУПЕР!!!! ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!


Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 25/06/2011, 11:58
 
ir71Дата: П`ятниця, 24/06/2011, 22:07 | Сообщение # 98
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
ПИРІЖКИ З ЗАВАРНОГО ТІСТА

Посипалися смакойлики.Аню дякую за рецептик. happy happy happy happy happy


 
оксанкаДата: П`ятниця, 24/06/2011, 23:37 | Сообщение # 99
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Antalia, Ой накінецько пішли рецепти булочок.................Фу, я спереживалася.......... happy happy happy happy Дякую моя люба!!!!!!!!! wink tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue happy happy happy happy

 
AntaliaДата: П`ятниця, 24/06/2011, 23:45 | Сообщение # 100
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Їж, Оксана....поправляйся!!! Ще напечу, нажарю. happy happy happy
 
оксанкаДата: П`ятниця, 24/06/2011, 23:52 | Сообщение # 101
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Їж, Оксана

Дякую, я знаю що ти не жадна, але "спасательні круги" я вже наїла happy wink wink wink wink wink wink wink


 
УлянкаДата: Субота, 25/06/2011, 10:57 | Сообщение # 102
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Antalia, дякую за класний рецептик!!!Бачу, булочки такі добренькі!!!


s
 
РосинкаДата: Субота, 10/09/2011, 11:48 | Сообщение # 103
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (ir71)
4 склянки з гіркою борошна
1 ст. теплої води (або теплого молока, я завжди з водою роблю)
50 г свіжих дріжджів або 8 грам швидкорозчинних

Дуже важливий момент: якщо використовуєте сухі дріжджі, то саме безопарне

1 ст. ложка цукру
1 ч. ложку, солі
3 ст. ложки соняшникової або рослинного масла
1 стакан крутого окропу.

Приготування:

1. У мисці розводимо дріжджі в 1 склянці теплої води / молока, додаємо 1 чайну ложку солі, 1 столову ложку цукру, 3 столові ложки соняшникової олії все перемішуємо.
2.Тема часом чайник гріється на плиті.
3.В глибоку миску просіваємо (або просто насипаємо) 4 склянки з гіркою борошна.
4.Виліваем вміст першої миски в борошно, швидко перемішуємо і слідом ллємо 1 склянку окропу й швидко замішуємо тісто!

Вимішуємо тісто до тих пір, поки не стане еластичним (це процес займає не більше 10 хвилин)
При потребі підсипаємо борошна.

Як тільки вимісити тісто, відразу робимо пиріжки і смажимо, тому начинка повинна бути готова заздалегідь!!
Я зазвичай роблю маленькими і тонкими, і в процесі смаження вони стають пишненька!
Масла для смаження в сковороді повинно бути стільки, щоб коли сковорода заповнена пиріжками, масла було десь 1 / 3, тобто практично до серединки пиріжка, тоді не буде білих смужок з боків і пиріжки будуть особливо пишними!
Вогонь робимо середній, вони дбають дуже швидко! На наступний день вони такі ж м'які, як і в перший


П. Іро, підкажіть, будь-ласка, чи готове тісто не залишаємо, щоб підросло і чи готові пампухи так само не залишаємо, щоб підросли?


Я Оля!

Сообщение отредактировал Росинка - Субота, 10/09/2011, 11:51
 
AntaliaДата: Субота, 10/09/2011, 14:19 | Сообщение # 104
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оля, то зразу жариться і не треба щоб підростали.
 
РосинкаДата: Субота, 10/09/2011, 14:28 | Сообщение # 105
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Дякую за відповідь! Буду пробувати

Я Оля!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024